Επίσημο φιρμάνι για επιστροφή Σόουζα στον ΑΠΟΕΛ!

 

Την έναρξη της συνεργασίας του με τον Bραζιλιάνο επιτελικό μέσο Λούκας Σόουζα ανακοίνωσε ο ΑΠΟΕΛ, με τον Βραζιλιάνο να εκφράζει την χαρά του για την επιστροφή του στην οικογένεια των γαλαζοκιτρίνων και να ευχαριστεί τον Πρόεδρο Πρόδρομο Πετρίδη.

Αναλυτικά:

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Lucas Souza.

Η συνεργασία είναι διετούς διάρκειας, μέχρι τον Μάιο του 2023.

Ο ποδοσφαιριστής επέλεξε να αγωνίζεται με τον αριθμό 5.

Καλωσορίζουμε τον Lucas ξανά στον ΑΠΟΕΛ. Γνωρίζει πολύ καλά τους στόχους και τις προσδοκίες του κόσμου μας και είμαστε βέβαιοι ότι θα πανηγυρίσει ξανά τίτλους και ευρωπαϊκές επιτυχίες με τη γαλαζοκίτρινη ασπίδα στο στήθος.

Δήλωση Lucas Souza

«Η επιστροφή στον ΑΠΟΕΛ ήταν κάτι που ήθελα παρά πολύ. Είναι η ομάδα που πέτυχα πολλά και σημαντικά πράγματα φορώντας τα χρώματα της. Κατέκτησα τίτλους και αγωνίστηκα σε ευρωπαικούς ομίλους. Ξέρω πολύ καλά τις προσδοκίες του κόσμου και τις απαιτήσεις που θα έχουν από εμένα. Εγώ μπορώ να τους υποσχεθώ ότι θα δίνω πάντα το 100% μέσα στο γήπεδο, για να τους κάνω περήφανους. Ο κόσμος ξέρει ποιος είναι ο Lucas Souza.

Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη και την υπομονή που έδειξαν μέχρι να γίνει εφικτή η μετεγγραφή μου.

Θέλω να καλέσω τον κόσμο να έρθει και να στηρίξει την ομάδα μας. Ξέρω ότι είναι στεναχωρημένοι από το κακό αποτέλεσμα της πρεμιέρας όμως ο ΑΠΟΕΛ βρέθηκε πολλές φορές πίσω και επέστρεψε. Το ίδιο θα κάνει και τώρα.»

Share