Χάλκινο στο πόλο για την ΕΛΛΑΔΑ!

 

Στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε η Εθνική Ελλάδος, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, νικώντας με 9-7 την Κροατία στον μικρό τελικό της διοργάνωσης.

Της το χρώσταγε από τους ομίλους και κράτησε το καλύτερο για το τέλος! Η Ελλάδα νίκησε στον μικρό τελικό και πήρε το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, βυθίζοντας την Κροατία με σκορ 9-7!!!!

Με απίστευτα ψυχικά αποθέματα και μία τεράστια εμφάνιση η γαλανόλευκη υπέταξε τους Κροάτες! Η Ελλάδα, παρά τις απουσίες του Μανώλη Ζερδεβα και του Αλέξανδρου Παπαναστασίου στο μικρό τελικό, πήρε μία μεγάλη νίκη και ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Οι Έλληνες παίκτες ήταν παρά πολύ συγκεντρωμένοι και δεν άφησαν κανένα περιθώριο στους Κροάτες να σκεφτούν την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου. Πήραν προβάδισμα από την αρχή (3-0), διατηρώντας την υπέρ του διαφορά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Ο Παναγιώτης Τζωρτζάτος, δεύτερος τερματοφύλακας της Εθνικής, πραγματοποίησε τεράστια εμφάνιση με ποσοστά αποκρούσεων πάνω από το 70%.

Αυτή η ομάδα το άξιζε και το κατάφερε, δίνοντας μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση πως η συνέχειά της μόνο επιτυχημένη θα είναι!

Τα οκτάλεπτα: 1-0, 4-3, 3-2, 1-2

 

Επιμέλεια: Στέλιος Παλαζής 

Share