ΑΕΛ-ΑΠΟΕΛ 2-3 ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

 

Καλησπέρα σας φίλοι και φίλες της WWW.SPORTIVE24.COM στην Κύπρο και το εξωτερικό.  Η ΑΕΛ υποδέχεται στις 7 τον ΑΠΟΕΛ σε ένα κομβικής σημασίας αγώνα και η ιστοσελίδα μας είναι παρών στην συμπρωτεύουσα για να σας περιγράψουμε ζωντανά την αναμέτρηση.

Χορηγός της διαδικτυακής μας μετάδοσης το ξενοδοχείο Cleopatra Hotel που βρίσκεται στην Φλωρίνης 8 στο κέντρο της Λευκωσίας και σας προσφέρει όλες τις ανέσεις για μια άνετη και ευχάριστη διαμονή.

Σε ότι αφορά τα βαθμολογικά δεδομένα μετά και το ισόπαλο 1-1 πριν από λίγο στο Παφιακό ανάμεσα στην τοπική ομάδα και την Ανόρθωση να πούμε ότι εαν ο ΑΠΟΕΛ πάρει τους τρείς βαθμούς της νίκης απόψε θα βρεθεί από την 7η στην 4η θέση της βαθμολογίας με 30 βαθμούς  έχοντας μάλιστα στο χέρι και 2 αγώνες (λιγότερους).  Στον αντίποδα η ΑΕΛ σε περίπτωση που κερδίσει σήμερα θα πάει στους 24 βαθμούς και χωρίς όμως να ανέβει θέση αφού παραμένει στην 8η θέση του πίνακα. 

Η εξέλιξη του αγώνα: Το κείμενο ανανεώνεται συνεχώς δεν χρειάζεται να κάνετε refresh

Το φύλλο αγώνα

19:00 Έναρξη της αναμέτρησης από τον ρεφ Γιώργο Νικολάου.

5′ Κλασική ευκαιρία για τον ΑΠΟΕΛ… Ο  Σόουζα σέρβιρε από δεξιά, ο Κβιλιτάια έφυγε πίσω από την άμυνα της ΑΕΛ και έβαλε την προβολή, λίγο έξω η μπάλα.

-5′ Κάρτα στον Κβιλιτάια για φάουλ στον Σάντος (ορθή).

-10′ ΠΕΝΑΛΤΙ για την ΑΕΛ σε μαρκάρισμα του Βινίσιους στον Μιλιντσεάνου. To πήρε πάνω του ο Νικολάου στην φάση αυτή που κατ’ εμάς είναι αμφισβητούμενη και πίνει νερό κατά πόσο ήταν πέναλτι…

-12′ Αποκρούει ο Σκουφέτ την εκτέλεση του Έουλερ! Παρεμένει το 0-0 εδώ στο Τσίρειο στάδιο. 

-18′ ΓΚΟΛ 1-0! Ο Μπαλντέ έκανε το δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής, η μπάλα κόντραρε στον Νταουσβίλι που έπεσε για το τάκλιν και πήγε στα δίκτυα του Σκουφέτ.

21′ ΓΚΟΛ 1-1! Έγινε σέντρα από το σημείο του κόρνερ, ο Σάντος πήγε να απομακρύνει με το κεφάλι, η μπάλα πήρε ύψος, ο Καρώ κέρδισε την κεφαλιά ριμπάουντ αλλά μπασκετικά και ο Κβιλιτάια επίσης με κεφαλιά, ισοφάρισε άμεσα για την Λευκωσιάτικη ομάδα!!! 

26′ Μέσα ο Οκριασβίλι στην θέση του τραυματία Νατέλ που έφυγε υποβασταζόμενος από τον αγωνιστικό χώρο.

-27′ Κίτρινη στον Παπαφώτη για φάουλ στον Σόουζα. Ήταν στο όριο ο Κύπριος άσος της ΑΕΛ.

35′ ΓΚΟΟΟΟΛΛ 2-1 εν νέου προβάδισμα στο σκορ για την ΑΕΛ με σκόρερ αυτή την φορά τον Μιλιτσεάνου που με εντυπωσιακό τελείωμα ξαναέβαλε την ομάδα του σε θέση οδηγού. Αξίζει να αναφέρουμε εδώ ότι η ασίστ προήλθε από πόδι επίσης νεοφερμένου ΑΕΛίστα του Μαρόσα…..

42′ Μεγάλη ευκαιρία για τον ΑΠΟΕΛ για να φέρει ξανά το παιχνίδι στα ίσα. Ο Οκριασβίλι σε θέση βολής από εξαιρετική θέση σούταρε έξω.

1 λεπτό ο επιπρόσθετος χρόνος των καθυστερήσεων σύμφωνα με την υπόδειξη του τέταρτου διαιτητή Θωμά Χατζηβασιλείου.

Τέλος α’ ημιχρόνου στη Λεμεσό. Η ΑΕΛ δικαίως θα έλεγα έχει το προβάδισμα στο σκορ με 2-1 είναι καλύτερη και πιο αποτελεσματική στο γήπεδο.

B’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ:

46′ Με αλλαγές και οι δύο ομάδες στην επανάληψη. Αντωνίου και Τσέποβιτς αντί Έουλερ και Μιλιντσεάνου για την ΑΕΛ και Μάγκλιτσα αντί Εφραίμ για τον ΑΠΟΕΛ.

Μπήκε πιο επιθετικά ο ΑΠΟΕΛ στην επανάληψη με στόχο ασφαλώς να ισοφαρίσει κατά πρώτο λόγο..

65′ Διπλή αλλαγή για τον ΑΠΟΕΛ.  Εντός αγώνα για πρώτη φορά με την φανελα του ΑΠΟΕΛ ο Σαρφό στην θέση του Ντε Βινσέντι που ήταν σε κακή μέρα. Εκτός και ο Νταουσβίλι την θέση του οποίου πήρε ο Θεοδώρου.

67′ ΓΚΟΛ 2-2! Ο Ζαμπάλα σέντραρε από αριστερά σέντρα ξυράφι, ο Σόουζα με κεφαλιά έστρωσε στον Μάγκλιτσα και αυτός με ωραίο πλασέ ισοφάρισε! Τρίτο σερί παιχνίδι που σκοράρει ο Κροάτης φορ του ΑΠΟΕΛ….

-68′ Κίτρινη στον Ζαμπάλα για φάουλ στον Μπαλντέ.

-74′ Απίστευτη χαμένη ευκαιρία από τον Κβιλιτάια προ κενής εστίας.

-75′ ΓΚΟΛ 2-3! ΟΑΠΟΕΛ φέρνει το ματς τούμπα σε λίγα λεπτά. Ο Κβιλιτάια διόρθωσε ουσιαστικά το λάθος με την απίστευτη ευκαιρία 1 λεπτό πριν και με κοντινό σουτ μετά από πάσα του Θεοδώρου, έβαλε μπροστά την ομάδα του….

-76′ Ο Ριέρα αντί του Παπαφώτη.

84′ Μεγάλη ευκαιρία τον ΑΠΟΕΛ. Ο Σαρφό σέντραρε από το σημείο του φάουλ, ο Μέγιερι απέκρουσε ασταθώς και ο επερχόμενος Κβιλιτάια εξ επαφής δεν μπόρεσε να πιάσει καλά την κεφαλιά για να βάλει πρόωρο τέλος στις όποιες ελπίδες της ΑΕΛ.

-84′ Νέα τελική με συρτό σουτ του Θεοδώρου, απέκρουσε ασταθώς ο κήπερ της ΑΕΛ Μέγιερι.

-86′ Ο Μαΐντεβατς στη θέση του Μπαλντέ.

-90′ Ο Έσελινκ στη θέση του Κβιλιτάια.

-Τρία λεπτά οι καθυστερήσεις.

ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ.  Μεγάλη νίκη του ΑΠΟΕΛ που απέδειξε ότι έχει το μέταλλο να κτυπήσει τα ρέστα του στο φετινό πρωτάθλημα!!!

Ευχαριστούμε που και απόψε κατά χιλιάδες μας κρατήσατε παρέα καθόλη την διάρκεια του αγώνα στο Τσίρειο που σας πρόσφερε το ξενοδοχείο Cleopatra Hotel στην καρδιά της Λευκωσίας. 

ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ:

ΑΕΛ (Σ.Παντελίδης): Μέγιερι, Μαζάν, Τεσέϊρα, Ριστέφσκι, Σάντος, Νταβόρ, Παπαφώτης (76′ Ριέρα), Έουλερ (46′ Αντωνίου), Μπαλντέ, Μαρόσα, Μιλιτσεάνου (46’Τσεποβιτς).

Αναπληρωματικοί: Κεραυνός, Εβόρα, Φραντζής, Ντάφερφελντ, Ρέινολντς, Τσέποβιτς, Ριέρα, Ανδρέου, Αντωνίου, Κ.Σωτηρίου, Μαϊντεβατς (86’Μπαλντέ).

ΑΠΟΕΛ (Σ.Αυγουστή): Σκουφέτ, Πέδρο, Καρώ, Βινίσιους, Ζαμπάλα, Νταουσβίλι, Λ.Σόουζα, Ντε Βινσέντι, Εφραίμ (46′ Μάγκλιτσα), Νατέλ (26′ Οκριασβίλι), Κβιλιτάϊα (90′ Εσελινκ).

Αναπληρωματικοί: Νεόφυτος Μιχαήλ, Έσελινκ, Πολυκάρπου, Σαρφό, Θεοδώρου, Γαβριήλ, Ντιαβαρά, Οκριασβίλι, Μάγκλιτσα.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ:  Παπαφώτης, Μπαλντέ  (ΑΕΛ)/ Κβιλιτάϊα, Πέδρο, Ζαμπάλα (ΑΠΟΕΛ)

KOKKINEΣ:

Διαιτητής: Νικολάου Γιώργος
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Τζιωρτζής Όμηρος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Χαράλαμπος
4ος Διαιτητής: Χατζηβασιλείου Θωμάς
VAR: Fabbri Michael
AVAR: Σωκράτους Κυριάκος
Παρατηρητής: Νικολαϊδης Χρίστος

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΛΑΖΗΣ 

Share