ΑΝΟΡΘΩΣΗ-ΓΑΝΔΗ 1-0 ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Η Ανόρθωση θα υποδεχθεί στο ΓΣΠ την Βελγική Γάνδη (22:00) για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ χωρίς βαθμολογικά κίνητρα αλλα με κίνητρο τις 500 χιλιάδες ευρώ, που προσφέρει ως μπόνους η UEFA σε περίπτωση νίκης.

Το αφεντικό της Κυρίας Τιμούρ Κετσπάγια δεν θα έχει απόψε στη διάθεση του τους Μάριος Αντωνιάδης, Κωστάκης Αρτυματάς, Νίκα Κατσαράβα, Κάιλ Λάφερτι, Ανδρέας Αβραάμ και Νίκα Νινούα. Αντιθέτα, επέστρεψε στην αποστολή ο Αζέρ Μπουσουλάτζιτς.

Χορηγός της διαδικτυακής μας μετάδοσης η νέα Κρεαταγορά Butcher Cook στον Στρόβολο την οποία και ευχαριστούμε τον φίλτατο Γιώργο για την στήριξη στο έργο μας. 

Το live της αναμέτρησης εδώ:

Αναγνωριστικά τα πρώτα 5 λεπτά της αναμέτρησης εδώ στο στάδιο ΓΣΠ παρουσία λιγοστού κόσμου στις εξέδρες.

Με συμπληρωμένα 20 λεπτά παιχνιδιού η Ανόρθωση είναι καλύτερη απο τους Βέλγους όμως η καλή αμυντική λειτουργία των φιλοξενουμένων δεν επιτρέπει στους παίκτες της Κυρίας να γίνουν απειλητικοί για την εστία του Μπολάτ.

Στο μεταξύ στο στάδιο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” είναι σε εξέλιξη ο αγώνας του 4ου Ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ ανάμεσα στον Ολυμπιακό Πειραιώς και την τουρκική Φενέρμπαχτσέ που είναι στο 25ο λεπτό και είναι στην λευκή ισοπαλία με τους Τούρκους να πιέζουν την εστία του Bατσλίκ σε τουλάχιστον 3 περιπτώσεις να φτάνουν μια ανάσα από το γκολ…

27′ Γκοοοοοοοοοολ ποίημα από 40 μέτρα από τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο που βάζει την Ανόρθωση σε θέση οδηγού!! Πραγματικά αλήστου ομορφιάς και έμπνευσης τέρμα από τον Ελλαδίτη πολύπειρο άσσο της Κυρίας!!!

30′ Κάρτα χρώματος κίτρινου στον Ογούσου που πάτησε επικίνδυνα τον Ιωάννου πάνω στην διεκδίκηση της μπάλας (ορθή η απόφαση του Ελβετού ρεφ.

35′ Νέα διακοπή στον αγώνα. Στο έδαφος οι Αραγιούρι και Λέμαγιτς που συγκρούστηκαν στον αέρα σε μετωπική μονομαχία που είχαν.

-36′ Κάρτα στον Αραγιούρι για την προηγούμενη φάση.

4 λεπτά ο επιπρόσθετος χρόνος των καθυστερήσεων σύμφωνα με τον 4ο διαιτητή κύριο Alain Bieri.

ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟ ΓΣΠ. Η Ανόρθωση πέρνει για την ώρα τουλάχιστον το ζητούμενο με το γκολ ποίημα του Λάζαρου από το κέντρο του γηπέδου στο 27ο λεπτό!!!  Μαζί και πάλι σε 15 λεπτά φίλοι και φίλες της SPORTIVE24.

Β’ Ημίχρονο:

-49′ Εξαιρετική προϋπόθεση για την Ανόρθωση για να σκοράρει και δεύτερο γκολ, μετά από κάθετη του Πόποβιτς αλλά ο Ντέλετιτς δεν κοντρόλαρε καλά και ανακόπηκε από αμυντικό της Βελγικής ομάδας…

58′ Πρώτη αλλαγή για την Ανόρθωση. Ο Χρυσοστόμου αντικαθιστά τον Πόποβιτς.

61′ Κίτρινη για τον Μπέζους για δυνατό φάουλ σε αντίπαλο.

63′ Τετραπλή αλλαγή για τους φιλοξενούμενους. Οτζίτζα-Οφόε αντί Μπρούνο, Τισουνταλί αντί Μπέζους, Ντεπουάτρ αντί Λέμαγιτς και Σαμουάς αντί Μόντες αντίστοιχα.

-64′ Κάρτα από τον Ελβετό διαιτητή στον προπονητή της Γάνδης για διαμαρτυρία.

67′ Καλή ευκαιρία για την Μεγάλη Κυρία.  Ο Λάζαρος από αριστερά μπήκε στην μεγάλη περιοχή, ελευθερώθηκε ωραία και γύρισε αλλά ο Χρυσοστόμου υπό πίεση δεν μπόρεσε να κάνει καλά το πλασέ και η ευκαιρία έκανε φτερά…

-70′ Κάρτα στον Οπερί για δυνατό φάουλ στον Ντέλετιτς.

-71′ Χριστοφή αντί Ντέλετιτς.

80′ Διπλή αλλαγή ο Τιμούρ. Αποθεώνεται ο Ουάρντα που είναι το αγαπημένο παιδί των Ανορθωσιατών που δίνει την θέση του στον Κορρέα, μέσα και ο Ρουσίας αντί του σκόρερ και εκ των κορυφαίων της αποψινής βραδιάς Λάζαρου.

-80′ Μπογιό αντί Ογούσου για τους Βέλγους στον αντίποδα.

-81′ Μεγάλη ευκαιρία για την Γάνδη. Μετά από χτύπημα φάουλ, η “μπάλα” έσκασε στην μικρή περιοχή και ο Τζουρ την τελευταία στιγμή πρόλαβε τον Όλσεν πριν σπρώξει την μπάλα στα δίκτυα της Κυρίας…

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Γκοοοολ στο φινάλε για τον Ολυμπιακό. Ο Εμβιλά ανοίγει στον Ρέαμπτσιουκ, σέντρα, πλασέ στην κίνηση λίγο πριν πατήσει μικρή περιοχή και στα δίχτυα, 1-0 εν μέσω αποθέωσης από 25 χιλιάδες φίλους των ερυθρολεύκω του Πειραιά!!!!

Στα κάθη μας 4 λεπτά ο έξτρα χρόνος της καθυστέρησης σύμφωνα με τον τέταρτο διαιτητή. Η Κυρία είναι μια ανάσα από μια νίκη γοήτρου και όχι μόνο. Θα βάλει στα ταμεία της μισό εκατομμύριο ευρώ μπόνους που δίνει η ΟΥΕΦΑ για κάθε τρίποντο στην διοργάνωση!!!

Τελος του αγώνα εδώ στο ΓΣΠ που βρίσκει την Ανόρθωση να πετυγχαίνει ιστορική νίκη επί της Γάνδης με χρυσό σκόρερ τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Η ομάδα της Αμμοχώστου με την αποψινή νίκη έφτασε τους 5 βαθμούς στον όμιλο της και έχει κάθε δικαίωμα στο όνειρο για πρόκριση στην επόμενη φάση αν και δεν εξαρτάται αποκλειστικά από την ίδια αυτό!!! 

Ενδεκάδες:

Ανόρθωση: Τζουρ, Αραγιούρι, Ρισβάνης, Αμπαρτζουμιάν, Κορέια, Ιωάννου, Χουσμπάουερ, Πόποβιτς, Ντέλετιτς, Ουάρντα, Χριστοδουλόπουλος

Πάγκος: Λόρια, Ρουσιάς, Καλτσάς, Μπουσουλάτζιτς, Κορρέα, Χριστοφή, Χρυσοστόμου

Γανδη: Mπολάτ, Ενγκαντούι, Γκοντό, Οπερί, Όλσεν, Οβούσου, Μόντες, Ντε Σαρ, Μπρούνο, Μπέζους, Λέμοχιτς

Πάγκος: Χόμανς, Ρόεφ, Οκουμού, Εμπόγιο, Οφόε, Καακβετάντζε, Σαμουάζ, Φορτούνα, Μπάγιο, Ντεπόιτρ, Τισουντάλι.

Κίτρινες:  Αραγιούρι (Ανόρθωση) /  Ογούσου, Μπέζους, Οπερί (Γάνδη)

Διαιτητής: Urs Schnyder
Βοηθοί Διαιτητές: Marco Zürcher, Zürcher Benjamin
Τέταρτος Διαιτητής: Alain Bieri

 

Στέλιος Παλαζής 

Share