Απ΄όλα είχε το πανέρι (Σούπερ Λίγκα)

 

Η 14η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα περιλάμβανε απ’ όλα…..Κυριολεκτικά όμως!!!

Η Α.Ε.Λάρισας κρατούσε μια υπερπολύτιμη νίκη στα χέρια της μέχρι και το 90+6 όπου ο Βιεϊρίνια ευστόχησε από την άσπρη βούλα και ισοφάρισε το γκόλ που πέτυχε στο 69ο λεπτό ο Πινακάς όπου άδειασε την αμυντική γραμμή του Δικεφάλου σε μια ομολογουμένως εντυπωσιακή ενέργεια και τελείωμα της φάσης.

Στο Αγρίνιο ο ΟΦΗ βρέθηκε μπροστά στο σκορ με γκολ του Στάικου στο 11ο λεπτό της αναμέτρησης.  Στο τελευταίο 10λεπτό του αγώνα έγινε η ολική ανατροπή από τους γηπεδούχους που έφεραν τούμπα το ματς.  Αρχικά στο 83ο λεπτό ο Μανθάτης που μπήκε αλλαγή στο παιχνίδι επιχείρησε σέντρα σουτ η μπάλα πήρε παράξενη τροχιά και κατέληκε στα δίκτυα του Σωτηρίου και το 1-1 ήταν γεγονός.

Τρία λεπτά αργότερα ο Τζανακάκης κάνει φαρμακερή σέντρα από τα δεξιά με αποδέκτη της μπάλας τον Ματσόλα που έδωσε άψογη ασίστ στον Λιάβα που με προβολή την έστειλε στα δίκτυα των Κρητικών και την ομάδα του στους εφτά ουρανούς!!!

Στο φινάλε της αναμέτρησης (90+4) ο ρεφ Παπαδόπουλος απέβαλε τον Νέιρα δείχνοντας του δεύτερη κίτρινη κάρτα μετά που χωρίς λόγο κλώτσησε μπάλα στην κερκίδα κι έτσι ο ΟΦΗ τελείωσε την αναμέτρηση με 10 παίκτες.

Ο Ολυμπιακός ανώτερος επικράτησε εύκολα της ΑΕΚ με 3-0 και οδηγεί την κούρσα του Πρωταθλήματος με 35 βαθμούς.  Τα γκολ για τους Πειραιώτες πέτυχαν ο Ελ Αραμπί (13ο λεπτό), το 2-0 έκανε και πάλι ο συνήθης ύποπτος Ελ Αραμπί με δυνατό σουτ στο 68ο λεπτό του παιχνιδιού και το κερασάκι στην ερυθρόλευκη τούρτα έβαλε ο Βαλμπουενά με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο αποτέλεσμα που δεν θεωρείται δίκαιο βάση της εικόνας των δύο αντιπάλων στον αγωνιστικό χώρο.  Η φιλοξενούμενη ομάδα ήταν καλύτερη αφού είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και στα δύο ημίχρονα, έχασε αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρει αφού βρήκε μπροστά της ένα εξαιρετικό Διούδη που ήταν πραγματικά φύλακας άγγελος του τριφυλλιού στον σημερινό αγώνα.

Η αγωνιστική ολοκληρώνεται αύριο με δύο αναμετρήσεις. Ο Βόλος φιλοξενεί τον Ατρόμητο Αθηνών στις 5:15 το απόγευμα ενώ στις 7:30 η Λαμία θα αναμετρηθεί με τον εξαιρετικό φέτος   Άρη Θεσσαλονίκης.

 

Επιμέλεια: Στέλιος Παλαζής 

 

Share