ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ 1-1 ΤΕΛΙΚΟ

Καλό σας απόγευμα  και ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ φίλοι και φίλες του ποδοσφαίρου και της ιστοσελιδας μας www.sportive24.com  από το ηλιόλουστο ΓΣΠ όπου στις 6  θα έχουμε την σεντρα σε σημαντικότατο αγώνα 3 στροφές πριν το φινάλε ανάμεσα στο ΑΠΟΕΛ και την ΑΕΚ.
Ο αγώνας είναι στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των πλέι οφ του πρωταθλήματος CYTA.
Με νίκη ο ΑΠΟΕΛ ανεβαίνει για πρώτη φορά εφετος στο ρετιρέ της βαθμολογίας αφού θα φθάσει τους 53 βαθμούς.
Στον αντίποδα η ΑΕΚ θέλει κι αυτή βαθμό θηρία για να διατηρηθεί εντός στόχων και ευρωπαϊκής εξόδου.
ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ:
18:00 Εναρξη του αγώνα εδώ στο ΓΣΠ. Στη σέντρα η γηπεδουχος ομάδα του ΑΠΟΕΛ που πήρε την βόρεια εστία που βλέπει προς τον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού. Ο Τούμπας από πλευράς ΑΕΚ πήρε την εστία μπροστά από τους πορτοκαλί.
2 κόρνερ κερδισμένα έχει ο ΑΠΟΕΛ σε 3 λεπτά παιχνιδιού. Ρεφ ο Ιταλός Simone Sozza.
Ολέθριο λάθος από τον Κύπριο κήπερ της ΑΕΚ Ιωακείμ Τούμπα δεν εκμεταλλεύονται οι Μάγκλιτσα και Ντανίλο που ήταν σε θέση βολής αμφότεροι αλλά ο Τόμοβιτς σαν απομηχανής θεός είπε όχι στους 2 γαλαζοκίτρινους ποδοσφαιριστές που έχασαν μοναδική ευκαιρία για να βάλουν την ομάδα τους σε θέση οδηγού νωρίς νωρίς….
Απαντά στις ευκαιρίες στο 12 η ομάδα της Λάρνακας όταν ο Φαράζ δέχθηκε μπαλιά λοκούμι από τον Γκαρσία, όμως πέταξε την ευκαιρία στον κάλαθο των αχρήστων…
Με αυτά και μ’ αυτά συμπληρώσαμε το πρώτο 15λεπτο και το 0-0 σφραγίζει τις προσπάθειες των δύο ομάδων. Εκπληκτική ατμόσφαιρα από τους φίλους των δύο μονομάχων εδώ στο ΓΣΠ που ζει μεγάλες στιγμές σήμερα.
Οι δύο προπονητές Αυγουστή και Μπαντία ζούν έντονα την αναμέτρηση, αφού είναι συνεχώς όρθιοι δίνοντας οδηγίες προς τους ποδοσφαιριστές τους ένθεν και ένθεν….
Ανέβησε απόδοση η ΑΕΚ μετά το πρώτο 15λεπτο και ζητά με την σειρά της το γρήγορο γκολ.
26΄ Ο Κροάτης φορ Άντον Μάγκλιτσα με κεφαλιά γράφει εν μέσω αποθέωσης από 15 χιλιάδες ΑΠΟΕΛίστες το 1-0 για την ομάδα της Λευκωσίας. 1-0 για τους γαλαζοκίτρινους της Λευκωσίας και πέρνει φωτιά το ΓΣΠ.
– Ελέγχεται από το VAR το γκολ του Μάγκλιτσα για πιθανό χέρι στο “κατέβασμα” της μπάλας από τον Βραζιλιάνο Νατέλ. Κανονικό το γκολ του ΑΠΟΕΛ. Στη σέντρα οι παίκτες της ΑΕΚ.
Το γκολ ήρθε κόντρα στην ροή του αγώνα αφού η ΑΕΚ είχε ανεβάσει απόδοση και επιζητούσε το γκολ.  Για να δούμε τι θα μας επιφυλάξει στην συνέχεια η αναμέτρηση.
36′ Γκοοοοοολ ισοφαρίζει η ΑΕΚ με τον Άνχελ Γκαρσία όπου κάρφωσε την μπάλα στο μπλεκτό του Μιχαήλ μετά το φαρσαριστό κόρνερ του Λέδες από τα αριστερά.
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ εδώ στο ΓΣΠ από δύο πολύ καλές ομάδες. 
Eδειξε σφυγμό και σθεναρή αντίδραση η ομάδα της Λάρνακας μετά το γκολ που πέτυχε ο Μάγκλιτσα.
41′ Κίτρινη κάρτα η πρώτη που βγάζει από το τσεπάκι ο Ιταλός ρεφ Simone στον Κύπριο διεθνή άσσο Ραφαήλ Μάμα για δυνατό φάουλ πάνω στον Νατέλ.
43′ Ο Γκιούρσκο  πλάσαρε τον Νεόφυτο Μιχάηλ και η μπάλα δεν του κάνει το χατίρι φεύγει μόλις έξω…
2 λεπτά ο επιπρόσθετος χρόνος των καθυστερήσεων σύμφωνα με τον 4ο διαιτητή του αγώνα Γιώργο Νικολάου.
Ο Γκαρσία γκρεμίζει τον Θεοδώρου και ο διαιτητής που είναι κοντά στις φάσεις το υποδεικνύει και τιμωρεί με κίτρινη κάρτα τον σκόρερ των Λαρνακέων.
ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ στο ΓΣΠ με το 1-1 να σφραγίζει τις προσπάθειες των 22 ποδοσφαιριστών. Πάμε να δροσιστούμε με ένα παγωμένο φραπεδάκι και μαζί και πάλι σε 15 περίπου λεπτά φίλοι και φίλες.
ΕΔΩ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΤΑ ΔΙΝΕΙ Η CABLENET
Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: 
46′ Μακρινό σουτ ο Σόουζα, εύκολα ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ.

52′ Πτώση του Μάμα στην περιοχή του Μιχαήλ μετά από μαρκάρισμα του Έσελινκ, “τίποτα” από τον Ιταλό που ήταν κοντά στην φάση.

58′ Δυνατό σουτ του Ιβάν Τρισκόφσκι από μακρινή απόσταση η μπάλα πάει ψηλά άουτ από την εστία του Ν.Μιχάηλ.

61′ Διπλή αλλαγή ετοιμάζει ο τεχνικός της ΑΕΚ. Μέσα ο Ακοράν εκτός ο Φάραζ. Η άλλη αλλαγή ο Ρομό στην θέση του Άλτμαν.

65′ O Θεοδώρου κάνει το δυνατό σουτ εντός μεγάλης περιοχής όμως ο Τούμπας εκτινάσσεται και λέει όχι στον Παραλιμνιτη ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ.

69′ Εφραίμ εντός αγώνα εκτός ο Θεοδώρου που τραυματίστηκε λίγο προηγουμένως.

Διακοπή στο ΓΣΠ και με συμπληρωμένα 73 λεπτά αγώνα ο Μάμας είναι πεσμένος στο έδαφος και ο ρεφ καλεί το ιατρικό επιτελείο των Λαρνακέων για να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες στον Κύπριο παίκτη. Εκτός τελικά ο Μάμας και εντός ο Εσπινόσα.

87′ Νέα διπλή κίνηση για την ΑΕΚ Τάντι αντί Γκαρθία, Λαμπόικο αντί Τρισκόφσκι.

89′ Τεράστια ευκαιρία για την ομάδα της Λάρνακας για να σκοτώσει το παιχνίδι με δράστη τον Ρομό που δέχθηκε μπαλιά ξυράφι από τον Ακοράν Ρέγιες.

4 λεπτά ο χρόνος των καθυστερήσεων με την αγωνία να κτυπά κόκκινο από 15 και πλέον χιλιάδες φιλάθλους εδώ στο στάδιο ΓΣΠ.

Οδεύουμε προς την ισοπαλία κατά τα φαινόμενα….

Πέφτουν κορμιά στο ΓΣΠ με το πάθος να κυριαρχεί στις μοναμαχίες των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων που ψάχνουν μετά μανίας το γκολ της νίκης…..

ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ εδώ στο ΓΣΠ με συμβιβασμό 1-1 ανάμεσα σε γαλαζοκίτρινους και κιτριπράσινους να μένουν στην ισοπαλία.

Τα βαθμολογικά δεδομένα τώρα είναι παραμένει στην κορυφή ο Απόλλωνας με 52 βαθμούς στην δεύτερη θέση ο ΑΠΟΕΛ με 51 βαθμούς ενώ η ΑΕΚ ανέβηκε στην τρίτη θέση με 47 βαθμούς και όλα είναι ανοικτά για την μάχη του τίτλου….Μάλλον πάμε για τελικό πρωταθλήματος την άλλη Κυριακή ανάμεσα σε Απόλλωνα και ΑΠΟΕΛ στην Λεμεσό!!!

ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ:

ΑΠΟΕΛ (Σ. Αυγουστή): Μιχαήλ, Βινίσιους, Σόουζα, Μάγκλιτσα, Πέδρο, Θεοδώρου (69′ Θεοδώρου), Έσελινκ, Σαμπάλα, Νατέλ (88′ Σατσιάς), Σαρφό, Ντανίλο (54′ Οκριασβίλι)

Στον πάγκο: Σκουφέτ, Τσιλιγγίρης, Εφραίμ, Μιντίκκης, Οκριασβίλι, Σατσιάς, Γαβριήλ, Τσεπάκ, Ντιαβαρά, Πολυκάρπου, Γουίλερ, Γεωργίου

ΑΕΚ (Ν. Μπαντία): Τούμπας, Λέδες, Τρισκόφσκι, Φαράζ (61′ Ακοράν), Γκαρσία, Μιλίσεβιτς, Ροσάλες, Τόμοβιτς, Γκιούρσκο, Άλτμαν (61′ Ρόμο), Μάμας (73′ Εσπινόσα).
Στον πάγκο: Λεάλ, Τάντι, Ακοράν, Ρόμο, Λαμπόικο, Μικέλ, Ολατούντζι, Εσπινόσα, Χριστοφόρου, Παναδέρο, Ντάρμπισαϊαρ, Ναούμ.

Κίτρινες:   Θεοδώρου, Οκριασβίλι, Ζαμπάλα (ΑΠΟΕΛ)  / Μάμας, Γκαρσία (ΑΕΚ)
Κόκκινες:                   /

Θεατές: 15.500 χιλιάδες περίπου (14.500 ΑΠΟΕΛ και 1.000 φίλους της ΑΕΚ)

Διαιτητής: Sozza Simone
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Σωτηρίου Μιχάλης
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Παύλος
4ος Διαιτητής: Νικολάου Γιώργος
VAR: Abisso Rosario
AVAR: Γεωργίου Χαράλαμπος
Παρατηρητής: Τράττος Λεόντιος

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΛΑΖΗΣ 

Share