ΑΠΟΕΛ-Απόλλων 2-0 ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

 

Φίλοι και φίλες της SPORTIVE24 καλησπέρα σας από το στάδιο ΓΣΠ όπου μαζί θα παρακολουθήσουμε ζωντανά από την ιστοσελίδα μας την φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και τον Απόλλωνα.

Το αφεντικό του ΑΠΟΕΛ Σάββας Πουρσαϊτίδης δεν υπολογίζει τους  Ντανίλο και Ντε Βινσέντι, εκτός είναι και ο ανέτοιμος Μάγκλιτσα και ο τραυματίας στον αγώνα με την ΑΕΚ Λάρνακας Οκριασβίλι, ενω για τον Απόλλωνα δεν θα αγωνιστουν για διαφορους λογους  οι  Τζουμ, Ρομπέρζ, Αμίνι, Σπόλιαριτς και Μαυρίας.

Tο live της αναμέτρησης:

8΄ Γκοοοοοοοολ για τον ΑΠΟΕΛ 1-0 Ο Θεοδώρου έκανε την παράλληλη μπαλιά με τον Ουέλινγκντον να κάνει προβολή για να απομακρύνει την μπάλα και τελικά αυτή να καταλήγει στα δίχτυα της ομάδας του (αυτογκολ).

25′ Cooling Break για να δροσιστούν οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων αφού η θερμοκρασία εδώ στο ΓΣΠ είναι στους 35 βαθμούς αυτή την ώρα….

35′ Καλή στιγμή για τον ΑΠΟΕΛ μετά από αρκετά λεπτά.  Έκλεψε ο Θεοδώρου που εντυπωσιάζει με την γαλαζοκίτρινη φανέλα, πέρασε στον αρχηγό Εφραίμ που από αριστερά έφερε στο δεξί και έκανε το σουτ, με την μπάλα να φεύγει λίγο έξω από τη εστία του Γιοβάνοβιτς..

19:47 ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ εδώ στο ΓΣΠ σε ένα μέτριο παιχνίδι σε γενικές γραμμές με τον ΑΠΟΕΛ να έχει το προβάδισμα στο σκορ από το αυτογκόλ του Ουέλινγκτον από το 8ο λεπτό του αγώνα…

Σχόλιο Στέλιος Παλαζής – Αργό τέμπο με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να κρατήσουν μπάλα και να επιβάλουν τον δικό τους ρυθμό. Ο Απόλλωνας φαίνεται να κρατά περισσότερο μπάλα τα τελευταία λεπτά στο παιχνίδι.

Eλάχιστες οι τελικές προσπάθειες ένθεν και ένθεν στο φιλικό…

Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: 

46′ Πρώτη κίνηση (αλλαγή) για τους γαλαζοκίτρινους. Ο Πουρσαϊτίδης έκρινε (ορθώς) ότι είναι ανέτοιμος ακόμα ο νεαρός Σατσιάς που τον απέσυρε και στη θέση του πέρασε τον έτερο νεαρό Πάρη Πολυκάρπου (Νο.35).

48′ Δυνατό σουτ του Πίττα από επίκαιρη θέση η μπάλα ψηλά άουτ από το τέρμα του Ουζόχο.

57′ Με κίτρινη κάρτα χρεώθηκε ο αρχηγός Χάμπος Κυριάκου για δυνατό φάουλ στον Πολυκάρπου.

58′ Κίτρινη ο Κβιλιτάια για φάουλ στον Φιλιώτη.

61′ Κίτρινη και στον αρχηγό του ΑΠΟΕΛ Γιώργο Εφραίμ για αντικανονικό παίξιμο σε αντίπαλο ποδοσφαιριστή.

69′ Δεύτερο Cooling break για να δροσιστούν οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων.

68′ Επικίνδυνο γύρισμα του Φιλιώτη από δεξιά, πέρασε από όλους η μπάλα χωρίς να είναι κάποιος επιθετικός στα καρέ να απειλήσει το τέρμα των γαλαζοκιτρίνων της Λευκωσίας.

69′ Διπλή αλλαγή για τον Απόλλωνα. Τζουμ και Ρομπέρζ εντός, Χαμάς και Ουέλινγκτον εκτός αγώνα.

71′ Διπλή αλλαγή και για τον ΑΠΟΕΛ. Ντιαβαρά και Κατσαντώνης μέσα, Θεοδώρου και Κβιλιτάια έξω.

Να θυμίσουμε ότι ο ΑΠΟΕΛ θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος στην Πάφο την τοπική ομάδα το Σάββατο 21 Αυγούστου (7 το βράδυ), ενώ ο Απόλλωνας θα φιλοξενήσει στο Τσίρειο στάδιο τον Εθνικό Άχνας την Δευτέρα 23 Αυγούστου στις 7 το βράδυ.

73′ Σουτ του Πίττα από πλάγια θέση, διώχνει δύσκολα σε κόρνερ ο Ουζόχο.

74′ Αλλαγή για την ομάδα του Απόλλωνα. Μαλεκκίδης αντί Χαμάς.

78′ Καλό σουτ του Ζράντι, δύσκολα διώχνει μπάλα και κίνδυνο ο βελτιωμένος εφέτος Φράνσις Ουζόχο.

86′ ΓκοοοοοοοΛ για το ΑΠΟΕΛ με τον Μάριους Λουντέμο! Εκτέλεση κόρνερ του Εφραίμ από δεξιά, πισινή κεφαλιά του Κατσαντώνη, η μπάλα έφτασε στο δεύτερο δοκάρι εκεί που ο Λουντέμο καραδωκούσε και με σχετική ευκολία πλάσαρε τον ανήμπορο να αντιδράσει Γιοβάνοβιτς και 2-0 για τους γαλαζοκίτρινους που με τις επιστροφές των παικτών που ήταν εκτός σήμερα θα πάει φουλ για το διπλό στην Πάφο το ερχόμενο Σάββατο απέναντι στην τοπική ΠΑΦΟΣ FC….

ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ΓΣΠ….ΑΠΟΕΛ 2 – ΑΠΟΛΛΩΝ 0

Ευχαριστούμε για την προσοχή σας καθόλη την διάρκεια της φιλικής αναμέτρησης….

ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ:

ΑΠΟΕΛ: Ουζόχο, Καρώ, Βινίσιους, Νταουσβίλι, Εφραίμ, Λουντέμο, Κβιλιτάια, Σατσιάς (46′ Πολυκάρπου), Θεοδώρου, Τσεπάκ, Ζαμπάλα.

Αναπληρωματικοί: Μιχαήλ, Σάντος, Ντίας, Κατσαντώνης, Ντιαβαρά, Πολυκάρπου, Γουήλερ, Γεωργίου, Βρόντης.

Απόλλων: Γιοβάνοβιτς, Φιλιώτης, Ουέλινγκτον, Κατελάρης, Χαμάς, Χάμπος, Ίλιεφ, Κολ, Ζράντι, Πίττας, Νταμπό.

Aναπληρωματικοί: Δημητρίου, Μαλεκκίδης, Ρομπέρζ, Μάρκοβιτς, Ντένιτς, Τζουμ, Ψύχας, Ιντζία, Γιάνκα.

Κίτρινες: Κβιλιτάϊα, Εφραίμ (ΑΠΟΕΛ)    /  Χάμπος (Απόλλων).

Kόκκινες:

Διαιτητής: Κυριάκος Χριστοδούλου
Βοηθοί διαιτητές: Μάριος Καλογήρου, Πέτρος Πέτρου
4ος διαιτητής: Θωμάς Χατζηβασιλείου
VAR: Βασίλης Δημητρίου
AVAR: Όμηρος Τζιωρτζής

 

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΛΑΖΗΣ 

Share