ΑΠΟΕΛ-ΑΡΗΣ 0-1 ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι θα παρακολουθήσουμε σε 45 περίπου λεπτά στο στάδιον Γ.Σ.Π. (20:00) στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και του φιλόδοξου και εφέτος Άρη Λεμεσού….

Οι γαλαζοκίτρινοι της Λευκωσίας θα επιδιώξουν οπωσδήποτε να πετύχουν την δεύτερη εφετινή τους νίκη, αφού την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησαν δίκαια εκτός έδρας της Ανόρθωσης με σκορ 2-0.

Στην αντίπερα όχθη οι πράσινοι της Λεμεσού ήρθαν κι αυτοί με κεκτημένη ταχύτητα στην Λευκωσία για το τρία στα τρία με στόχο την παρμονή τους στην κορυφή της βαθμολογίας!!!

Η ιστοσελίδα μας θα σας ενημερώνει συνεχώς για την αναμέτρηση με live μετάδοση η οποία ερήσθω εν παρόδω είναι μια προσφορά της εταιρείας Rionello Trading LTD στο Στρόβολο και την οποίαν ευχαριστούμε ιδιαιίτερα!!!!

ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ: (το ρεπορτάζ ανανεώνεται συνεχώς) 

20:00 Στην σέντρα η γηπεδούχος ομάδα του ΑΠΟΕΛ που πήρε τη νότια εστία.

1′ Πρώτη τελική προσπάθεια στο πρώτο λεπτό της αναμέτρησης με την κεφαλιά του Ντάλσιο να είναι εκτός στόχου για τον ΑΠΟΕΛ.

Αναγνωριστικά περισσότερα τα πρώτα 10 λεπτά στον αγώνα με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να κερδίσουν την μάχη του χώρου του κέντρου με τους γρήγορους και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που διαθέτουν ένθεν και ένθεν…

-11′ Ωραία μακρινή μπαλιά του Ντονγκαλά στον Ντάλσιο, ο πορτιέρο της Ελαφράς Ταξιαρχίας Βανά διάβασε σωστά τη φάση, βγήκε έγκαιρα αρκετά μέτρα μακριά από την εστία του και απομάκρυνε μπάλα και κίνδυνο.

13′ Ωραία προσπάθεια του Γουίλερ από την αριστερή πτέρυγα και μπαλιά στον φορ Μάγκλιτσα, ο Μουσούντα έκανε την παρέμβαση προ του Μάγκλιτσα που περίμενε για να κάνει το τελείωμα εξ επαφής….

-14′ Διπλή πολύ καλή ευκαιρία ο Άρης με τον Μπέλετς αρχικά να λέει “όχι” στο τετ-α-τετ με τον Γκομίς και τον Καζού σε δεύτερο χρόνο να στέλνει τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της “πρώην” ομάδας του.

-18′ ΓΚΟΟΟΟΟΛ 0-1 για την Λεμεσιανή ομάδα! Αυτή τη φορά δεν χάνει την ευκαιρία ο Καζού. Αφέθηκε μόνος στην περιοχή και από κοντά πλάσαρε υποδειγματικά τον Μπέλετς και έγραψε το 1-0 για τους φιλοξενούμενους του Σπιλέφσκι που πανηγύρισε έντονα το γκολ στον πάγκο!

Το γκολ αυτό θαρρώ θα ζωντανέψει το θέαμα και ίσως δούμε αρκετά γκολ απόψε που θα αποζημιώσουν και τους 10-11 χιλιάδες φιλάθλους στις εξέδρες του σταδίου της πρωτεύουσας!

Πρώτη κίτρινη στο 23 για δυνατό φάουλ του Μουσούντα (Νο.30) επί του Κροάτη Μάγκλιτσα.

25′ Πτώση του Μαρκίνιος εντός περιοχή, μετά από μαρκάρισμα (σκούντηγμα) του Γιαγκό και διαμαρτυρίες για πέναλτι. Κακώς δεν το υπέδειξε ο ρεφ της αναμέτρησης Ανδρέας Μ. Αργύρου.

-29′ Νέα ένταση και κοκορομαχίες ανάμεσα σε Μπαμπίκα και Τσεμπάκ. Κάρτα στον μπακ του ΑΠΟΕΛ και στον Καζού.

-31′ Κάρτα στον Μπαμπίκα για χτύπημα στο πρόσωπο του Κρέσπο με το χέρι.

Με αυτά και μ’ αυτά με συμπληρωμένα σχεδόν 40 λεπτά αγώνα ο Άρης έχει το προβάδισμα στο σκορ από το 18ο λεπτό με το γκολ του πρώην ΑΠΟΕΛίστα Καζού και το ΑΠΟΕΛ προσπαθεί με κάθε τρόπο να φτάσει στην ισοφάριση.

37′ Μακρινό σουτ από τον Μαγιαμπέλα που κατέβασε ωραία με το στήθος, πολύ άστοχο μακριά από το τέρμα του Μπέλετς που και απόψε γενικώς έχει αρκετά καλή παρουσία κάτω από τα γκολπόστ του ΑΠΟΕΛ..

2 λεπτά ο επιπρόσθετος χρόνος των καθυστερήσεων σύμφωνα με τον τέταρτο διαιτητή Παναγιώτη Χατζηγεωργίου.

ΤΕΛΟΣ Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ εδώ στο ΓΣΠ με την φιλοξενούμενη ομάδα του Άρη να πάει στα αποδυτήρια έχοντας υπέρ της την παρακαταθήκη του 1-0 με σκόρερ τον Καζού.

Αναμένω πολλές συγκινήσεις στο δεύτερο 45λεπτο και την αντίδραση του ΑΠΟΕΛ. 

Μαζί και πάλι σε 15 περίπου λεπτά φίλοι και φίλες της WWW.SPORTIVE24.COM 

Β΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ: (ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ)

46΄Με δύο αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα ο Άρης στην επανάληψη.  Εντός αγώνα οι Κοκόριν και Στρούσκι στις θέσεις των Γκομίς και Μπένγκτσον αντίστοιχα.

Καμία αλλαγή για τους γαλαζοκίτρινους του Σωφρόνη Αυγουστή…που είναι συνεχώς όρθιος και κάνει νουθεσίες στους ποδοσφαιριστές του..

55′ Βιγιαφάνεζ, Μπλούμ και Κβιλιτάια εντός αγώνα στις θέσεις των Σαρφό (δεν είχε καλή παρουσία απόψε κατά την άποψη μου) Ντάλσιο και Ντονγκαλά….

Ο Άρης στο μεταξύ προσπαθεί να ροκανίσει τον χρόνο με πάγωμα του παιχνιδιού από τους παίκτες του σε μια προσπάθεια να βγάλει εκτός ρυθμού τον ΑΠΟΕΛ….

-62′ Νέες έντονες διαμαρτυρίες από τον πάγκο και τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ προς τον διαιτητή, μετά από επικίνδυνο φάουλ του “κιτρινισμένου” Μπαμπίκα πάνω στον Καρώ που σφαδάζε στο έδαφος…

66′ Αλλαγή για τον Άρη. Εντός ο Σπόγιαριτς εκτός ο κιτρινισμένος και εριστικός Μπαμπίκα…

5 κίτρινες έδειξε σε 72 λεπτά ο ρεφ της αναμέτρησης Ανδρέας Αργυρού…που έγινε αντικείμενο υβρισίων εν χορώ από τους φίλους του ΑΠΟΕΛ…

@Κίτρινη κάρτα στον προπονητή του Άρη Αλεξέι Σπιλέφσκι για έντονες διαμαρτυρίες για προηγούμενη φάση στον διαιτητή της αναμέτρησης που έγινε κόκκινο πανί για πολύ κόσμο απόψε!!

77′ Ο Γιαμπλόνσκι στη θέση του Μαγιαμπέλα.

Μπήκαμε αισίως στο τελευταίο 15λεπτο και ο Άρης συνεχίζει να είναι μπροστά στο σκορ….Ο ΑΠΟΕΛ θέλει και προσπαθεί να αντιδράσει όμως δεν είναι αποτελεσματικός στο επιθετικό κομμάτι για την ώρα…

80′ Σουτ του Ματίγιας Σπόγιαριτς από το ύψος της μεγάλης επανορθωτικής λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Μπέλετς..

82′ Ο Πορτογάλος Μορέϊρα στην θέση του Μάγκλιτσα…Επίσης ο Φεράρι μπαίνει στην θέση του Γουήλερ που έδωσε αρκετές μάχες απόψε..

84′ Ο Ντελμίρο (Νο.13) πέρνει την θέση του Μπράουν (Νο.8).

6 λεπτά ο χρόνος των καθυστερήσεων εδώ στο Γ.Σ.Π. απόλυτα δικαιολογημένος αφού στο δεύτερο ειδικά ημίχρονο πολύ λίγο ποδόσφαιρο (πραγματικός χρόνος) είδαμε…

90+4 Κίτρινη κάρτα στον Ντελμίρο για τράβηγμα φανέλας πάνω στον Μορέιρα.

ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ εδώ στο ΓΣΠ ο Άρης πήρε μια παλληκαρήσια νίκη επί του ΑΠΟΕΛ με 1-0 και με το 3 στα 3 οδηγεί την κούρσα του φετινού πρωταθλήματος…Αυτή η ομάδα συνεχίζει (από πέρυσι) να αποδίδει πολύ καλό σε γενικές γραμμές ποδόσφαιρο και να κερδίζει με το σπαθί της θα έλεγα το ζεστό χειροκρότημα της φίλαθλης κοινής γνώμης..

Ευχαριστώ τους χιλιάδες επισκέπτες της ιστοσελίδας μας που και απόψε μας τίμησαν με τον χρόνο και την εμπιστοσύνη τους καθόλη την διάρκεια του αγώνα….Στο επανιδείν και επανακούειν!!! 

Καλό βράδυ Σαββάτου από το στάδιον Γ.Σ.Π.

 

 

ΑΠΟΕΛ (Σωφρόνης Αυγουστή): Μπέλετς, Τσεμπάκ, Καρώ, Κρέσπο, Γουϊλερ, Ντονγκαλά, Κονσταντίνοφ, Σαρφό, Μαρκίνιος, Ντάλσιο, Μάγκλιτσα.

Στον πάγκο: Χριστοδούλου (Τ), Φεράρι, Ντουμπραβάνου, Εφραίμ, Νταουσβίλι, Βιγιαφάνεζ, Κβιλιτάϊα, Σούσιτς, Μπλουμ, Σατσιάς, Θεοδώρου, Μορέιρα.

Άρης (Αλεξέι Σπιλέφσκι): Άλβες, Μπράουν, Μπρόρσον, Γιαγκό, Κάζου, Μαγιαμπέλα (77‘ Γιαμπλόνσκι), Μπένγκτσον (46′ Στρούσκι), Μουσούντα, Σέκε, Γκομίς (46′ Κοκόριν), Μπαμπίκα (66΄Σπόγιαριτς).

Στον πάγκο: Χρυσοστόμου, Σωφρονίου, Πηλέας, Σικόρσκι, Σπόλιαριτς, Ντελμίρο, Στρούσκι, Σλόγκαρ, Γιαμπλόνσκι, Κακόριν.

Γήπεδο: Γ.Σ.Π.

Σκόρερ:

Κίτρινες: Τσεμπάκ (ΑΠΟΕΛ)/ Μουσούντα, Καζού, Μπαμπίκα, Γιαγκό (ΑΡΗΣ)

Κόκκινες:

Διαιτητής: Ανδρέας Μ. Αργυρού.

Βοηθοί: Ιωάννης Λαζάρου και Χαράλαμπος Γεωργίου

Τέταρτος: Παναγιώτης Χατζηγεωργίου

VAR: Ροβέρτος Κώστα

AVAR: Ευαγόρας Ευαγόρου.

Παρατηρητής διαιτησίας: Μιχάλης Καραϊσκάκης.

 

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΛΑΖΗΣ 

Share