ΑΠΟΕΛ-ΜΠΟΤΕΦ 2-0 ΤΕΛΙΚΟ

Με μοναδικό στόχο την ΝΙΚΗ-ΠΡΟΚΡΙΣΗ αντιμετωπίζει σήμερα ο ΑΠΟΕΛ τον επαναληπτικό (20:00)  με την Μπότεφ Πλόβντιφ για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του UEFA Conference League.

Ο πρώτος αγώνας στην Βουλγαρική πρωτεύουσα πριν από μία εβδομάδα έληξε στην χωρίς τέρματα 0-0.

Ο νικητής του σημερινού αγώνα θα αντιμετωπίσει πρώτα ως γηπεδούχος τον νικητή του αγώνα Κίζιλζαρ Καζακστάν – Οσιγιέκ Κροατίας, που δίνουν επίσης σήμερα τον επαναληπτικό στην Κροατία.  Στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι νίκησε με 2-1 η Οσιγιέκ.

Οι αγώνες του 3ου γύρου είναι προγραμματισμένοι για τις 4 και 11 Αυγούστου αντίστοιχα.

Ο αγώνας στο ΓΣΠ μεταδίδεται ζωντανά από την πλατφόρμα της Cablenet. 

ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ:

20:00 Εναρξη του αγώνα με την γηπεδούχο ομάδα του ΑΠΟΕΛ στη σέντρα. Οι γαλαζοκίτρινοι πήραν την νότια εστία μπροστά από το φανατικό κοινό τους.

14 χιλιάδες οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ εδώ στις εξέδρες του σταδίου ΓΣΠ….Στον αντίποδα γύρω στους 150 φίλους των φιλοξενουμένων.

Με 4 αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα απόψε οι γαλαζοκίτρινοι σε σχέση πάντα με τον αγώνα στην Σόφια.

12′ Σέντρα του Φεράρι από τα αριστερά συστημένη στο κεφάλι του Μάριου Ηλία η μπάλα μόλις άουτ από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας των Βούλγαρων.

Κίτρινη Κάρτα Πρώτη κίτρινη στην αναμέτρηση από τον Δανό ρεφ κύριο Κρογκ στον Nnadi (No.21)

25΄Cooling break από τον  ρεφ της αναμέτρησης για να δροσιστούν οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων. Είναι αφόρητη ζέστη στην Κύπρο και δη στην Λευκωσία (και) απόψε.

27′ Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία είναι για τους Βούλγαρους είναι γεγονός. Έγινε κάθετη μπαλιά, ο ταχύτατος στον αιφνιδιασμό Toku πάτησε περιοχή και σούταρε λίγο έξω από την εστία του Μπέλετς.

28′ Σουτ του Σαρφό τώρα εκτός περιοχής, άστοχο…

2 λεπτά ο επιπρόσθετος χρόνος των καθυστερήσεων σύμφωνα με την υπόδειξη του τέταρτου διαιτητή.

Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ:

46′ Πρώτη αλλαγή στον αγώνα για την ομάδα της Βουλγαρίας. Εντός ο Μέρτενς (Νο.6) εκτός αγώνα ο κιτρινισμένος από το πρώτο ημίχρονο Nαντί.

Με τους ίδιους έντεκα ο Αυγουστή στην επανάληψη.

Στο μεταξύ άσχημα τα νέα από το Μπακού του Αζερπαϊτζιάν εκεί όπου ο Άρης δέχθηκε και δεύτερο γκολ από τη Νέφτσι Μπακού που ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα και πλέον όλα είναι ανοικτά για την υπόθεση πρόκριση στον επόμενο γύρο της νεοσύστατης διοργάνωσης της Ουέφα….

Με αυτά και μ’ αυτά εδώ στο ΓΣΠ ο ΑΠΟΕΛ θα πραγματοποιήσει την πρώτη του αλλαγή στο 63ο λεπτό με τον Κροάτη επιθετικό Άντον Μάγκλιτσα να εισέρχεται στον αγώνα παίρνοντας την θέση του Μάριου Ηλία που προσπάθησε αρκετά όσο αγωνίστηκε αλλά δεν απείλησε ιδιαίτερα τον αντίπαλο πορτιέρο.

70′ Cooling break το δεύτερο στον αποψινό αγώνα από τον Δανό ρεφ για να δροσιστούν λίγο οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων…Ο ΑΠΟΕΛ 20 λεπτά πριν το φινάλε κρατά την πρόκριση στα δικά του χέρια με το πολύτιμο και χρυσό γκολ του Τσεπάκ.

Κίτρινη Κάρτα Δεύτερη κίτρινη στο παιχνίδι την αντικρίζει (ορθώς) ο Σέκουλιτς και πάλι από πλευράς Μπότεφ.

Κίτρινη Κάρτα Κίτρινη και στον σκόρερ του ΑΠΟΕΛ και της αναμέτρησης Τσεπάκ για δυνατό φάουλ πάνω στον Σέκουλιτς.

Κίτρινη Κάρτα Κίτρινη κάρτα στο 79 λεπτό και για τον Θεοδώρου από πλευράς ΑΠΟΕΛ. 2-2 στις κάρτες…

84΄Διπλή αλλαγή για τον ΑΠΟΕΛ. Γουήλερ αντί Φεράρι και ο Εφραίμ στην θέση του Δημήτρη Θεοδώρου που λίγο προηγουμένως δέχθηκε την κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή της αναμέτρησης Δανό Μόρτεν Γρόγκ…

6 λεπτά ο χρόνος των καθυστερήσεων σύμφωνα με τον τέταρτο διαιτητή της αναμέτρησης…

ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ΓΣΠ….ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ ΕΠΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗΣ ΜΠΟΤΕΦ ΜΕ 2-0. ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ ΟΙ ΓΑΛΑΖΟΚΙΤΡΙΝΟΙ ΘΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ Κίζιλζαρ Καζακστάν – Οσιγιέκ Κροατίας.

ΜΠΟΛΙΚΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΘΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ….

 

 

ΑΠΟΕΛ (Σωφρόνης Αυγουστή): Μπέλετς, Τσεμπάκ, Κρέσπο, Καρώ, Φεράρι, Νταουσβίλι, Ντάλσιο, Σαρφό, Εντονγκαλά, Θεοδώρου, Ηλία.

Μπότεφ (Αζρούντιν Βάλεντιντς): Χάνκιτς, Ν. Μίνκοφ, Πούντσετς, Σούπραγεν, Τζένεφ, Κονατέ, Εναντί, Ετό, Ραμπέι, Μπραχίμι, Τοκού.

Γήπεδο: ΓΣΠ.

Σκόρερ:

Κίτρινες:  Τσεμπάκ, Θεοδώρου(ΑΠΟΕΛ)    /  Nnadi, Sekulic (Botev) 

Κόκκινες:

Διαιτητής: Μόρτεν Κρογκ (Δανία).

Βοηθοί διαιτητές: Στέφεν Μπεκ Μπράμσεν, Γιάκομπ Λόνταλ Λίνγκε Μάστρουπ (Δανία).

Τέταρτος: Αϊντίν Ουσλού (Δανία)

 

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΛΑΖΗΣ 

Share