ΑΠΟΕΛ-Νεα Σαλαμίνα 2-0 ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΡ

Ο ΑΠΟΕΛ υποδέχεται τη Νέα Σαλαμίνα στις 19:00, στο πλαίσιο της πρώτης φάσης του Κυπέλλου Coca – Cola Α’ – Β’ Κατηγορίας. Να θυμίσουμε εδώ στους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας WWW.SPORTIVE24.COM ότι η αναμέτρηση είναι νοκ άουτ που σημαίνει όποιος νικήσει προκρίνεται αυτόματα στην επόμενη φάση του θεσμού. 

Το Live της αναμέτρησης:

19:00 Έναρξη του αγώνα. Ο ΑΠΟΕΛ έχει πάρει την εστία μπροστά από τους πορτοκαλί (νότια) και ο πρώην ΑΠΟΕΛίστας Τάσος Κίσσας το βόρειο πέταλλο του σταδίου Γ.Σ.Π.

Συμπληρωμένα 10 λεπτά αγώνα εδώ στο ΓΣΠ καμία αξιόλογη επιθετική ενέργεια από τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων.  Αναγνωριστικά περισσότερο τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης.

11′ Πρώτη καλή ευκαιρία στο παιχνίδι για την Νέα Σαλαμίνα. Ο Ντανίλο Nτε Ολιβέϊρα στην περιοχή δίνει πάσα, διώχνει ο Σαμπάλα μπάλα και κίνδυνο για την εστία των γαλαζοκιτρίνων.

17′ Κλασική ευκαιρία για τη Νέα Σαλαμίνα! Ωραία ενέργεια του Πική από δεξία, παρολίγο αυτογκολ ο Πολυκάρπου διώχνει ενστικτωδώς σε κόρνερ ο κήπερ Μιχαήλ….

26′ Εκτελεί φάουλ έξω από την περιοχή ο Νατέλ, συρτό σουτ δυνατό αλλά η μπάλα δεν του κάνει το χατίρι και περνά σίριζα έξω από την εστία των ερυθρολεύκων της Αμμοχώστου.

29′ ΓΚΟΛ για τον ΑΠΟΕΛ! Ο Ζαμπάλα εκτελεί φάουλ έξω από την περιοχή και δίνει προβάδισμα στους γηπεδούχους εν μέσω αποθέωσης από τους φίλους των γαλαζοκιτρίνων…

31′ Τεράστια ευκαιρία για τον ΑΠΟΕΛ για να διπλασιάσει τα τέρματα του. Ο Νατέλ έφυγε ταχύτητα στον αιφνιαδιασμό έκανε το διαγώνιο σουτ ενώ μπορούσε να πασάρει αλλά δεν το έκανε, φωνές από τον Αυγουστή που θέλει ομαδικότητα από τους παίκτες του.

35′ Κίτρινη στον αρχηγό Ρενάτο Μαργκάσα για δυνατό φάουλ πάνω στον αρχηγό των γαλαζοκιτρίνων Βραζιλιάνο Σόουζα.

1 λεπτό ο έξτρα χρόνος των καθυστερήσεων εδώ στο ΓΣΠ με τον ΑΠΟΕΛ να έχει το προβάδισμα από το 29 με το γκολ του Ζαμπάλα που μόλις δέχθηκε κίτρινη κάρτα για αντικανονικό παίξιμο πάνω σε αντίπαλο.

Τέλος Α’ Ημιχρόνο. Ο ΑΠΟΕΛ δικαίως μπροστά στο σκορ με 1-0.

20:02 Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου στο Γ.Σ.Π.

48′ Μεγάλη ευκαιρία για την Νέα Σαλαμίνα. Ο Δημητρίου από αριστερά γύρισε, ο Πολυκάρπου με σωτήριο τάκλιν έστειλε σε κόρνερ..

53′ Τρίτο συνεχόμενο κόρνερ για τον ΑΠΟΕΛ από τα δεξία χωρίς κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα για την ομάδα του Αυγουστή.  Ο ΑΠΟΕΛ προσπαθεί να σκοράρει δεύτερο γκολ και να καθαρίσει την υπόθεση πρόκριση.

61′ Ο Πικής πέφτει εντός επανορθωτικής κάτι ζητά από τον ρεφ Αργυρού που ήταν κοντά στη φάση και έδειξε να συνεχιστεί ο αγώνας. Σωστή η απόφαση του κατά την άποψη μας.

69′ Αναγκαστική αλλαγή ελέω τραυματισμού ζητά ο Ντανίλο Ντε Ολιβέιρα για την ομάδα της Νέας Σαλαμίνας. Στην θέση του θα μπει με το νούμερο 5 ο Αδάμος Ανδρέου.

70′ Ο Σεργίου περνά επίσης εκτός αγώνα και στη θέση του μπαίνει ο Ιβάν Λέντριτς με τον αριθμό 24 στην πλάτη.

73′ Ο Ντονγκαλά (Νο.77) αποτελεί την πρώτη κίνηση από τον πάγκο για τον Αυγουστή. Εκτός ο φορ Μάγκλιτσα που θέλει παιχνίδια στα πόδια του για να πιάσει την top απόδοση που ξέραμε από το πέρασμα του από τον Απόλλωνα.

78′ Μεγάλη ευκαιρία για τον ΑΠΟΕΛ να διπλασιάσει τα τέρματα του όταν μετά από σέντρα λουκούμι του Αργεντινού Ζαμπάλα από τα αριστερά ο νεοεισελθών Ντονγκαλά έκανε την δυνατή κεφαλιά αλλά ο Κίσσας του είπε όχι…

81′ Ευκαιρία για τη Νέα Σαλαμίνα να ισοφαρίσει με τον Μιγκελίτο, ο εκπληκτικός Μιχαήλ με ωραία εκτίναξη λέει εκκωφαντικό ΟΧΙ. 

82′ Ο κορυφαίος παίκτης του ΑΠΟΕΛ σήμερα Βραζιλιάνος Λεονάρδο Νατέλ με άπιαστη κεφαλιά κάνει μέσα σε αποθέωση από το υποστηρικό κοινό του Θρύλου το 2-0 για τον ΑΠΟΕΛ που σήμερα είναι αρκετά αποτελεσματικός σε σύγκριση με τους 3 αγώνες πρωταθλήματος…

(σχόλιο) Βάζει πλώρη για πρόκριση σε συνδυασμό με αρκετά καλή εμφάνιση και αποτελεσματικότητα ο ΑΠΟΕΛ. Νίκη ψυχολογίας ενόψει της συνέχειας σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Κύπρου. 

87′ Διπλή αλλαγή για τους γαλαζοκίτρινους. Σταύρος Γεωργίου και Γιάννης Σατσιάς εντός στις θέσεις των Σόουζα και του mvp του σημερινού αγώνα (κατά την άποψη μας) Λεονάρντο Νατέλ.

Τρία λεπτά ο επιπρόσθετος χρόνος των καθυστερήσεων σύμφωνα με τον τέταρτο διαιτητή κύριο Μάριο Αντωνίου.

Ο ΑΠΟΕΛ τσεκάρει εισιτήριο στην επόμενη φάση με αρκετά καλή εμφάνιση και αποκτά και άλλο αέρα ψυχολογίας ενόψει της δύσκολης συνέχειας και στους δύο θεσμούς που στοχεύει ασφαλώς στην κατάκτηση τους στο Κυπριακό πρωτάθλημα.

Τριπλό σφύριγμα από τον διαιτητή της αναμέτρησης κύριο Ανδρέα Μ. Αργυρού που βρίσκει τον ΑΠΟΕΛ να επικρατεί πανάξια της Νεας Σαλαμίνας με σκορ 2-0 και να πέρνει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Coca-Cola.

Ευχαριστώ τους χιλιάδες φίλους και φίλες της ιστοσελίδας μας για που ήταν μαζί μας καθόλη την διάρκεια του 90λεπτου!  Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το βράδυ της Δευτέρας και τον αγώνα πρωταθλήματος ΑΠΟΕΛ-Π.Α.Ε.Ε.Κ. Κερύνειας.

 

Ενδεκάδες:

ΑΠΟΕΛ: Νεόφυτος Μιχαήλ, Καρώ, Σάβιτς, Ζαμπάλα, Πολυκάρπου, Σόουζα (Α), Λουντέμο, Ντανίλο, Θεοδώρου, Νατέλ, Μάγκλιτσα (73′ Ντονγκαλά).

Στον πάγκο: Σκουφέτ, Τσιλιγκίρης, Νταουσβίλι, Κατσαντώνης, Σατσιάς, Τσεμπάκ, Γουίλερ, Γεωργίου, Βρόντης, Ντονγκαλά, Κούτσακος, Φενερίδης.

Νέα Σαλαμίνα: Κίσσας, Σεργίου, Δημητρίου, Γκολομπάρτ, Παύλου, Πικής, Ντανίλο, Κουμουρής (64′ Φελίπε), Μαργκάσα (Α), Ντιακιτέ, Μιγκελίτο

Στον πάγκο: Δημητρίου, Ανδρέου, Χατζηπασχάλης, Λεμέσιος, Παπακυριακού, Νικολάου, Λέντριτς, Χρίστου, Καλογήρου, Νόλα, Φελίπε, Κυριάκου.

Κίτρινες: Μάγκλιτσα, Λούκας Σόουζα, Ζαμπάλα (ΑΠΟΕΛ)  / Ρενάτο Μαργκάσα (Νέα Σαλαμίνα).

Κόκκινες:

Στην περιγραφή ο Στέλιος Παλαζής 

Share