ΑΠΟΕΛ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-1 ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

 

Το live της αναμέτρησης:

Στο 1ο λεπτό αντάλλαξαν απλά πάσες οι δύο ομάδες- Μονόλεπτη διαμαρτυρία αδράνειας σύμφωνα με την προαγγελία του ΠΑΣΠ, ως ένδειξη στήριξης των σωματείων και των ποδοσφαιριστών των μικρότερων μας Κατηγοριών.

2′ Με το καλημέρα μεγάλη φάση για τον Ολυμπιακό, άστοχος από κοντά ο Μάντζης απέναντι από τον Σίλβα δεν μπόρεσε να σκοράρει.

5′ Ευκαιρία για τονΑΠΟΕΛ, ο Ενσούε μέσα στην περιοχή κατέβασε τη μπάλα και… εκτέλεσε με το δεξί, ο Μιχαήλ δήλωσε παρών και έπεσε στη δεξιά γωνία και έδιωξε ενστικτωδώς μπάλα και κίνδυνο…

14΄ Πολύ άστοχο τελείωμα από τον Σαντάνα, από πλάγια θέση δεν ανησύχησε ποσώς ο κήπερ του ΑΠΟΕΛ Σίλβα…

20′ Ο ΑΠΟΕΛ με Μπεν Σαχάρ σε μια οργανωμένη επιθετική προσπάθεια στην τελική του επιλογή ο Ζαχίντ λάθεψε καθώς έστειλε την μπάλα στον αντίπαλο τερματοφύλακα, ενώ περίμεναν μπάλα τρεις συμπαίκτες του που ήταν σε καλή θέση εντός περιοχής.

22΄ Κίτρινη στον Ανουάρ για δυνατό μαρκάρισμα στο Σαντάνα. Η πρώτη στο παιχνίδι.

28΄ ΓΚΟOOOOOOOΛ για την ομάδα του Τακτακαλά με τον Μάντζη (No.9). Στην αντεπίθεση ο Ολυμπιακός, σάστισε κυριολεκτικά η αμυντική γραμμή του ΑΠΟΕΛ, από την προσπάθεια του Πεχλιβάνη, η μπάλα έφτασε στον Μάντζη ο οποίος  με ωραίο πλασαριστό σουτ εκτός περιοχής νίκησε τον κήπερ του ΑΠΟΕΛ και έγραψε το 0-1 για τον Ολυμπιακό. 

Με συμπληρωμένα 40 λεπτά στην αναμέτρηση οι μαυροπράσινοι είναι μπροστά στο σκορ με το τέρμα του Μάντζη στο 28ο λεπτό και ελέγχουν γενικά την ροή του παιχνιδιού.  Νωχελικό και μετριότατο το ΑΠΟΕΛ στο πρώτο 45λεπτο με εξαίρεση κάποιες ατομικές εξάρσεις του Ισραηλινού επιθετικού Ατζίλι..Θα έχει πολλά να πει το νέο αφεντικό των γαλαζοκιτρίνων Μικ Μακάρθι στην ανάπαυλα στους ποδοσφαιριστές του..

 

45΄ Με το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου σαν απομηχανής θεός ο Δανός Γένσεν δίκην αμυντικού απομακρύνει την μπάλα πριν ο Στέλιος Ανδρέου την στείλει στα δίκτυα…Σώσει τον ΑΠΟΕΛ από το δεύτερο γκολ.

1 λεπτό ο χρόνος των καθυστερήσεων σύμφωνα με την υπόδειξη του τέταρτου διαιτητή Κωνσταντίνου Φωτίου.

ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟ ΓΣΠ…..

ΑΠΟΕΛ 0  –  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1

46΄ Έναρξη Β’ ημιχρόνου με τρεις αλλαγές για τον ΑΠΟΕΛ! Οι Νούχιου, Ντογκαλά και Λουντέμο, στις θέσεις των Μπεν Σαχάρ, Ανουάρ και Γαβριήλ αντστοιχα. Ανακατεύει την “τράπουλα” ο νέος κόουτς του ΑΠΟΕΛ στην προσπάθεια του για ανατροπή των σε βάρος της ομάδας του δεδομένων…

Κίτρινη κάρτα για τον Ζόρζε που συμπλήρωσε απαγορευτικό αριθμό καρτών και χάνει τον επόμενο αγώνα της ομάδας του με την Ομόνοια.

57΄ Αναγκαστική αλλαγή για τον Ολυμπιακού- Ο Κυριάκου στη θέση του τραυματία Ψάλτη.

63΄ Καλή στιγμή για τον Ολυμπιακό, αλλά οι Ζαχαρίου και Γκουστάβο δεν βρήκαν στόχο για να διπλασιάσουν τα τέρματα της ομάδας του Τακτακαλά.

77΄ Από μια κίτρινη σε Κλωναρίδη για φάουλ και Ζαχίντ για διαμαρτυρίες από τον ρεφ Γιώργο Νικολάου που είναι κοντά στις φάσεις στον αποψινό αγώνα.

82΄ Ο Φαν Κέσελ και ο Γαρουφαλιάς στις θέσεις των Σαντάνα και Πεχλιβάνη αντίστοιχα. Με πρόβλημα αποχώρησε ο Σαντάνα από τον αγωνιστικό χώρο (έδειχνε να χωλαίνει αποχωρώντας).

83΄ Φάουλ του Λουντέμο στον Μάντζη στον χώρο της μεσαίας γραμμής, μπορούσε να αφήσει πλεονέκτημα ο Νικολάου εδώ, καθώς ο Σάλι… έβγαλε μπροστά σε επικίνδυνη αντεπίθεση για τον Φαν Κέσελ που ήταν σε πλεονεκτική θέση για να σκοράρει.

89΄ Ευκαιρία για τον ΑΠΟΕΛ, κεφαλιά του Νούχιου, απόκρουση από τον σταθερό απόψε Νεόφυτο Μιχαήλ.

90΄ Κλασική ευκαιρία για τον Ολυμπιακό, άστοχος ο Φαν Κέσελ απέναντι από τον Σίλβα στο τετ α τετ των δύο…

Ο τέταρτος διαιτητής Κ. Φωτίου έχει υποδείξει 5 λεπτά ως χρόνο καθυστερήσεων στον αποψινό τοπικό Λευκωσιάτικο ντέρμπι που όπως όλα δείχνουν θα βαφτεί “μαυροπράσινο”!!!!

 

ΤΡΙΠΛΟ ΣΦΥΡΙΓΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΔΩ ΣΤΟ ΓΣΠ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙ ΜΙΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΗΣΙΑ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟΥ ΑΠΟΕΛ.

Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΤΑΚΤΑΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΑΥΤΗ 6Η ΣΤΟ ΕΦΕΤΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΜΕ 19 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΟ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ ΤΟΥ.

 

Η ιστοσελίδα μας www.sportive24.com σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη της αναμέτρησης….

ΑΠΟΕΛ (Μ.Μακάρθι): Σίλβα, Ζόρζε, Μερκής, Γουίλερ, Νσούε, Ανουάρ (46΄ Λουντέμο), Ζαχίντ, Γένσεν(77′ Κούτσακος), Ατζίλι(67′ Κλωναρίδης), Γαβριήλ (46΄ Ντογκαλά), Μπεν Σαχάρ (46΄ Νούχιου).
Στον πάγκο: Ουζόχο, Εφραίμ, Κλωναρίδης, Ζεράλδες, Σιέλης, Κούτσακος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Κ.Σεραφείμ): Μιχάηλ, Ανδρέου, Σωτηρίου, Μανρίκε, Ψάλτης (57′ Κυριάκου), Νάνι, Σαντάνα, Γκουστάβο(68’Μίλετιτς) , Ζαχαρίου(69’Σάλι), Πεχλιβάνης, Μάντζης
Στον πάγκο: Καραδαής, Μίλετιτς, Σάλι, Γαρουφαλιάς, Σαρφό, Κοστόφ, Κυριάκου, Φαν Κέσελ, Χάνι

** Σύμφωνα με το νέο κανονισμό κάθε ομάδα από αυτή την αγωνιστική έχει το δικαίωμα να κάνει 5 αλλαγές αντί 3 που ίσχυε μέχρι σήμερα.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ανουάρ, Ζόρζε (3η), Νούχιου ΑΠΟΕΛ  /
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Γιώργος Νικολάου (Μιχάλης Μαρίνου – Γιώργος Σάββα), 4ος: Κωνσταντίνος Φωτίου, Παρατηρητής Αγώνα.: Ανδρέας Δημητρίου

 

Χορηγός της αναμέτρησης θα είναι η ASTROBANK την οποίαν και ευχαριστούμε για την στήριξη στο έργο μας. 

 

** Θα ακολουθήσει match report με πλούσιο φωτογραφικό υλικό αργότερα φίλοι και φιλες της ιστοσελίδας μας.

 

Στην περιγραφή ο Στέλιος Παλαζής. 

Share