ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια (ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΠΗ)

Το ελ κλάσικο του Κυπριακού πρωταθλήματος πάντα μαγνητίζει τα βλέματα των φιλάθλων των δύο μονομάχων και γύρω στις 11 χιλιάδες κόσμου βρίσκονται στις εξέδρες του σταδίου ΓΣΠ για να δουν από κοντά τις ομάδες τους.  9 χιλιάδες πιστεύεται είναι οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ.

Ο αγώνας είναι στο πλαίσιο της 11ης αγωστικής μέρας του εφετινού μαραθωνίου.

Χορηγός της διαδικτυακής μετάδοσης οι βιολογικοί καθαρισμοί ΦΩΚΑΙΔΗΣ με παγκύπρια εξυπηρέτηση.

 

Το live της αναμέτρησης:

Πολύ θολή η ατμόσφαιρα εδώ στο ΓΣΠ από την ομίχλη που επικρατεί απόψε στην Λευκωσία. Δύσκολο το έργο μας στην ζωντανή περιγραφή όπως αντιλαμβάνεστε φίλοι και φίλες του ποδοσφαίρου στην Κύπρο και το εξωτερικό…

7′ Μεγάλη ευκαιρία για την Ομόνοια με το κοντινό πλασέ του Λοϊζου και ενώ ήταν εξουδετερωμένος ο πορτιέρο του ΑΠΟΕΛ Σιμόνε Σκουφέτ έδιωξε προ της γραμμής ο Σάβιτς.

16′ Κίτρινη κάρτα στον αρχηγό της Ομόνοιας Ζόρντι Γκόμεθ που θα χάσει ένα εκ των δύο επόμενων παιχνιδιών της ομάδας του.

Ο ΡΕΦ ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ έχει αξιολογήσει την κατάσταση ότι η ορατότητα είναι ΜΗΔΕΝΙΚΗ με όλα τα συνεπακόλουθα και ΔΙΕΚΟΨΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.  Η ΚΟΠ θα αποφασίσει πότε θα ορίσει νέα ημερομηνία διεξαγωγής του ελ κλάσικο….

Ενδεκάδες

ΑΠΟΕΛ:  Σκουφέτ, Τσεμπάκ, Καρώ, Βινίσιους, Σάβιτς, Ζαμπάλα, Λουντέμο, Σατσιάς, Οκριασβίλι, Νατέλ, Κβιλιτάια.

Πάγκος: Μιχαήλ, Τσιλιγκίρης, Νταουσβίλι, Εφραίμ, Κατσαντώνης, Θεοδώρου, Ντιαβαρά, Πολυκάρπου, Γουίλερ, Ντονγκαλά, Ντανίλο.

Ομόνοια: Ουζόχο, Λέτσιακς, Σέχου, Λανγκ, Χούμποτσαν, Γκόμεθ, Μιξ, Τζιωνής, Λοϊζου, Παπουλής, Τσέποβιτς.

Πάγκος: Παναγή, Κυριακίδης, Κίκο, Ψάλτης, Παναγιώτου, Ασημένος, Χαραλάμπους, Μποτεάκ, Ατιέμγουεν, Ζαχαρίου, Ντούρις, Κακουλλής.

Κίτρινες:

Κόκκινες:

Διαιτητής: Δημητρίου Βασίλης
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Καλογήρου Μάριος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Παύλος
4ος Διαιτητής: Αργυρού Μ. Ανδρέας
VAR: Lopes Martins Tiago Bruno
AVAR: Λαζάρου Ιωάννης
Παρατηρητής: Καραϊσκάκης Μιχάλης

 

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΛΑΖΗΣ

Share