ΑΠΟΕΛ-ΡΙΓΑ FC LIVE 1-1

 

Ο ΑΠΟΕΛ αντιμετωπίζει στις 8 την Ρίγα στο πλαίσιο των πλέι οφ του Europa League. Μετά το πρώτο παιχνίδι στο οποίο ηττήθηκε με 2-1, στόχος του απόψε πάση θυσία είναι μια καθαρή νίκη με μηδέν παθητικό που θα φέρει και την πρόκριση στη league phase και το ζεστό χρήμα που τόσο ανάγκη έχει η ομάδα της Λευκωσίας. 

Οι «γαλαζοκίτρινοι» με τον Ζοσέ Ντομίνγκες στον πάγκο τους θέλουν να κάνουν ένα restart και να προσφέρουν το τερμπόν μετά του ωφελίμου στον κόσμο τους που και πάλι είναι πιστός στο ραντεβού του στις εξέδρες του ΓΣΠ.

ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ:

ΑΠΟΕΛ (Ζοσέ Ντομίνγκες): Μπέλετς, Tσεμπάκ, Ντβάλι, Πέτροβιτς, Κιντιγιά, Εντονγκαλά, Τεχέρα, Μάιερ, Σαρφό, Μαρκίνιος, Ελ Αραμπί.

Στον πάγκο: Χριστοδούλου, Μίχος, Σιπριάνο, Σούσιτς, Δώνης, Σατσιάς, Ντράζιτς, Καττιρτζής, Κόρμπου, Λαίφης, Πολυκάρπου, Κοσταντίνοφ.

Ρίγα (Βίκτορς Μορόζ): Οντόα, Πρένγκα, Μπαλόντις, Λίπουστσεκ, Σαβάλνιεκς, Μαρίεφ, Πάνιτς, Οντισάρια, Γ. Ικαούνιεκς, Ντιομάντε (20’Ροστάντ), Κουάντιο.

Στον πάγκο: Στένμπορς, Βίλκοβς, Οσουάγκου, Έμερσον, Ντικί, Στούγκλις, Νίε, Κίγκουρς, Σιλακάτζε

Γήπεδο: ΓΣΠ.

Σκόρερ: 74′ Σούσιτς  / 40′ Ikaunieks

Κίτρινες: Εντονγκαλά, Τσεμπάκ, Δώνης (ΑΠΟΕΛ) / Marhiev, Ikaunieks, Prenga, Odisharia (ΡΙΓΑ)

Κόκκινες:

Διαιτητής (Σλοβενία): Ματέι Γιουγκ.

Βοηθοί (Σλοβενία): Ματέι Ζούνιτς (β’), Μανουέλ Βιντάλι (β’), Νταβίντ Σμάιτς (τέταρτος).

VAR / AVAR (Σλοβενία): Άλεν Μπόροσακ / Ντράγκοσλαβ Πέριτς.

Θεατές: 13,000 χιλιάδες περίπου

Στην ζωντανή μετάδοση ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΛΑΖΗΣ.

ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ: 

Εντυπωσιακή ατμόσφαιρα από τους φίλους του ΑΠΟΕΛ που αριθμούν πάνω από 13 χιλιάδες απόψε. Και με φοβερό κορεό. Στο βόρειο πέταλο υπάρχουν γύρω στους 30 φίλους της Ρίγα FC.

20:00 Έναρξη του αγώνα στη σέντρα η φιλοξενούμενη ομάδων της Λετονίας. Ο ΑΠΟΕΛ διάλεξε την βόρεια εστία του ΓΣΠ.

Καλή επιτυχία στην ομάδα μας. ΠΑΜΕ ΑΠΟΕΛ.

Το ΑΠΟΕΛ άρχισε δυνατά τον αγώνα και προσπαθεί να επιβληθεί της Ρίγα. Οι φιλοξενούμενοι προσπαθούν να παγώσουν τον ρυθμό του αγώνα έχοντας το υπερ τους προβάδισμα από τον πρώτο αγώνα…

20′ Πρώτη αναγκαστική αλλαγή στην αναμέτρηση για την ομάδα της Λετονίας. Εκτός τραυματίας ο Diomande στην θέση του ο Rostand.

Ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να πετύχει ένα γρήγορο γκολ πάση θυσία για τους βάλει δύσκολα…

35′ Βολίδα του Γερμανού Μάγιερ μόλις πάνω από την εστία των Λετονών. Εαν η μπάλα πήγαινε μέσα θα ήταν γκολάραααα πραγματικα…Ατυχος ο ΑΠΟΕΛ εδώ πέρα..

40′ ΓΚΟΛ. 0-1. Ανοίγει το σκορ η Ρίγα. Κόρνερ του Σαβάλνιεκς, κεφαλιά του Ικαούνιεκς και η μπάλα στα δίχτυα. Δυσκολεύουν τα πράγματα για τους γαλαζοκίτρινους που δεν έχουν το απαραίτητο πάθος για τη νίκη-πρόκριση απόψε.

5 λεπτά (πολύ λίγα κατά την γνώμη μου) ο έξτρα χρόνος των καθυστερήσεων στο πρώτο ημίχρονο που πολύ λίγη μπάλα παίκτηκε γενικά.

Ροκανίζουν το πεντάλεπτο οι παίκτες της Ρίγα για να πάνε με το υπέρ τους προβάδισμα στα αποδυτήρια.

ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ ΕΔΩ ΣΤΟ ΓΣΠ. Η FC RFS είναι μπροστά στο σκορ και έχει στα χέρια της την πρόκριση εαν ο ΑΠΟΕΛ δεν φέρει τα πάνω κάτω στην επανάληψη και να κάνει το τέλειο παιχνίδι για να πετύχει τουλάχιστον 2 τέρματα.

B’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ:

53′ Διπλή αλλαγή για τον ΑΠΟΕΛ. Εντός αγώνα οι Δώνης και Σούσιτς στις θέσεις των Μαρκίνιος και Τσεμπάκ.

65′ Ντράζιτς εντός Μαξ Μέγιερ εκτός.

Τα παίζει όλα για όλα ο Ντομίγκεζ για την ανατροπή αφού βάζει όλα τα ατού του στον αγώνα.

Κίτρινη κάρτα δέχεται ο Μπέλετς για διαμαρτυρία προς τον ρεφ. Εριστικός ο Κουάντιο Νο.17 που κατά την αποχώρηση του ειρωνεύτηκε την δυτική κερκίδα και αποδοκιμάστηκε έντονα από τους φίλους του ΑΠΟΕΛ.

74′ ΓΚΟΛ. 1-1. Ισοφαρίζει το ΑΠΟΕΛ με κεφαλιά του Σούσιτς μετά από σέντρα του Κιντιγιά. Σίεται το ΓΣΠ από τους 13 χιλιάδες ΑΠΟΕΛίστες…Πάμε δυνατά για την ανατροπή!!!

80′ Εκτός ο Τεχέρα μέσα ο Κοσταντίνοφ.

Δραματικό φινάλε στο ΓΣΠ….Η μπάλα πάνω κάτω με τους παίκτες του ΑΠΟΕΛ να προσπαθούν να πετύχουν ισοφαρίσουν το σκορ του πρώτου αγώνα…2-1..

90+5 Η χρυσή αλλαγή ο εορτάζοντας τα γενέθλια του Τάσος Δώνης (Νο.11) με δυνατή κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα στον ΑΠΟΕΛ και οδήγησε το παιχνίδι στην ημίωρη παράταση….

 

Κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία προς τον τέταρτο ρεφ από τον άρχοντα της αναμέτρησης Matej Jug στον προπονητή της FC RFS Viktor Morozs.

 

 

 

 

 

 

Share