ΒΛΑΧΟΔΗΜΟΣ: “Θα δώσουμε το 100% για τη νίκη”

 

Ο φύλακας άγγελος της Εθνικής Ελλάδας Οδυσσέας Βλαχοδήμος μίλησε ενόψει της αναμέτρησης με την Σλοβενία και τόνισε πως μόνος στόχος είναι η νίκη, όπως και αν έρθει αυτή.

Ο 26χρονος πορτιέρο της Μπενφίκα, μίλησε για το αυριανό (18/11, 21:45) παιχνίδι με την Σλοβενία και έδωσε το σύνθημα για τη νίκη. Επίσης, δήλωσε πως αυτός και οι συμπαίκτες του είναι έτοιμοι για τον «τελικό» και την κατάκτηση των τριών βαθμών, ωστόσο θα χρειαστεί υπομονή στο παιχνίδι τους.

«Έχουμε δώσει πολλά ματς με τις ομάδες μας. Παίζουμε σχεδόν κάθε τρεις μέρες, δεν σταματάμε ποτέ. Είναι λίγο δύσκολο, αλλά έχουμε κάνει καλές προπονήσεις και όλο το τιμ προσπαθεί να νιώσουμε όσο καλύτερα μπορούμε.

Πιστεύω πως είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα με τη Σλοβενία. Σε κάθε ματς στόχος είναι η νίκη, αυτό ισχύει για όλη την ομάδα. Θέλουμε τη νίκη, ξέρουμε πως θα είναι ένα δύσκολο ματς, αλλά θα δώσουμε το 100% για να πάρουμε τη νίκη».

Για την ψυχολογική κατάσταση της ομάδας είπε: «Δεν αλλάζει κάτι σε μας. Πάντα πάμε για τη νίκη και γι’ αυτό θα πάμε αύριο. Έχουμε έναν καλό αντίπαλο, χρειάζεται υπομονή στο παιχνίδι μας. Μπορεί να βάλουμε το γκολ στο πρώτο λεπτό ή στο τελευταίο. Αυτό που μετρά είναι η νίκη».

 

Επιμέλεια: Στέλιος Παλαζής 

Share