Δεν (Χ)άρηκε κανένας!

Νάπολι και Ίντερ εξήλθαν πριν από λίγο ισόπαλες 1-1 στο ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής, κάτι που φέρνει χαμόγελα στο στρατόπεδο της Μίλαν, η οποία υποδέχεται αύριο (13/2, 13:30) την Σαμπντόρια και θα έχει την ευκαιρία να ανέβει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η Νάπολι προηγήθηκε νωρίς και θα μπορούσε να έχει πετύχει μια νίκη που θα την έβαζε στο Νο.1 της Serie A, όμως η Ιντερ ισοφάρισε νωρίς στην επανάληψη και οι δύο ομάδες δεν θέλησαν να ρισκάρουν περισσότερο. Στην πρώτη θέση παρέμεινε η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι, όμως η Μίλαν μπορεί να την προσπεράσει παίζοντας αύριο το μεσημέρι με την Σαμπντόρια.

Με το buongiorno άναψε το ματς στον ιταλικό νότο. Στο 4’ ο Ντ Βράι βρήκε τον Οσιμέν, το VAR το είδε και στο 7’ ο Ινσίνιε τίναξε τα δίχτυα του Χαντάνοβιτς βάζοντας «φωτιά» στο Diego Maradona (1-0). Στο 12’ οι Partenopei βρέθηκαν εκατοστά κοντά στο δεύτερο γκολ αλλά το φαλτσαριστό αριστερό του Ζιελίνσκι πήγε στο κάθετο δοκάρι. Η Ιντερ συνήλθε στη συνέχεια, ισορρόπησε κάπως, όμως η Νάπολι από το 27’ μέχρι το 30’ είχε τρεις καλές στιγμές αλλά δύο φορές ο Οσιμέν και μία ο Ινσίνιε ]με τρομερό γυριστό] δεν τα κατάφεραν. Για να κάνουν οι Nerazzurri φάση και να έχουν προσπάθεια on-target, χρειάστηκε να έρθει το 36’ και μια αδύναμη κεφαλιά του Τζέκο στον Οσπίνα.

Δεν έγινε έτσι όμως και στην αρχή της επανάληψης, αφού ο Τζέκο εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία του. Στο 47’ έπειτα από σέντρα του Λαουτάρο, ο Ντι Λορέντζο έκανε λάθος και ο Βόσνιος από δύσκολη γωνία με τρομερό τελείωμα οριζόντιο-και-μέσα ισοφάρισε (1-1). Το επόμενο διάστημα υπήρξε ανοικτό ματς, όχι όμως καθαρές ευκαιρίες. Στο 55’ ο Χαντάνοβιτς σταμάτησε με τα πόδια τον Οσιμέν και στο 69’ από κοντά ο Ελμάς νικήθηκε από τον Σλοβένο πορτιέρο!

Στο φινάλε η προσέγγιση ήταν συντηρητική από τις δύο ομάδες και πολύ φυσιολογικά είχαμε το 1-1 ως τελικό αποτέλεσμα.

 

 

Share