Λίγα γκολ και πολλά Χ!

Πολλές ισοπαλίες είχαμε στους 4 αγώνες της 3ης αγωνιστικής του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος CYTA, αφού με εξαίρεση τη νίκη του Απόλλωνα επί του ΑΠΟΕΛ στο ψεσινό ντέρμπι του Τσιρείου στα υπόλοιπα 3 παιχνίδια είχαμε συμβιβασμούς!

Ισοπαλία χωρίς τέρματα στον αγώνα της Παρασκευής ανάμεσα στη νεοφώτιστη στην πρώτη κατηγορία ΠΑΕΕΚ Κερύνειας και τον φιλόδοξο φέτος Άρη Λεμεσού.

Το Σάββατο και οι δύο αναμετρήσεις έληξαν στο Χ. Πιο συγκεκριμένα η Πάφος FC έμεινε στο 1-1 με την ΑΕΚ σε ένα αγώνα που ήταν διαφήμιση του ποδοσφαίρου για τους φίλους της στρογγυλής θεάς!  Στο ΓΣΠ η ΑΕΛ κρατούσε το τρίποντο αλλά λίγο πριν το τελικό σφύριγμα ο Ολυμπιακός της πήρε την μπουκιά από το στόμα πέρνωντας τον βαθμό της ισοπαλίας…

Στο σημερινό μενού η Ομόνοια φιλοξενεί στο στάδιο ΓΣΠ την Δόξα Κατωκοπιάς σε ένα αγώνα μονόδρομο για το τριφύλλι ενώ στο Αντώνης Παπαδόπουλος η Ανόρθωση στις 8 φιλοξενεί τον Εθνικό Άχνας και θέλει πάση θυσία τη νίκη μετά την απρόσμενη ήττα που δέχθηκε την προηγούμενη αγωνιστική από την μαχητική Δόξα με 2-0.

 

Στέλιος Παλαζής

Share