Με τα φαβορί από το ημίχρονο!!!

 

 

Το Σαββατοκυρίακο γενικώς μας άφησε πικρή γεύση σε ότι αφορά τις στοιχηματικές μας επιλογές και τις προτάσεις μας στους παίκτες της στρογγυλής θεάς…..

Πάμε στα φρέσκα κουλούρια λοιπόν να δουμε τι έχουμε στο σημερινό μενού για να αρχίσει ιδανικά η βδομάδα μας!

Η 14η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ συνεχίζεται σήμερα με δύο αγώνες. Ξεχωρίσαμε τον αγώνα της Φθιωτίας ανάμεσα στην τοπική και αποδεκατισμένη από τον κορωνοιό Λαμία και τον φουριόζο εσχάτως Άρη που πάει από το καλό στο καλύτερο….Με 9 συνολικά απουσίες οι γηπεδούχοι εκτιμώ ότι θα χάσουν από τον Άρη Θεσσαλονίκης που προέρχεται από την νίκη επί του ΟΦΗ και θέλει να κάνει ποδαρικό στο 2021 με νέα νίκη επί της Λαμίας.

Εδώ βλέπω νίκη του Άρη με HT-FT 2-2 για τους φίλους του στοιχήματος και για τους πολύ τολμηρούς 0-3 για ακριβές σκορ.

Η δεύτερη επιλογή έρχεται από το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη (Πρέμιερ Λιγκ) όπου βλέπω την Λίβερπουλ να κάνει διπλό επί της Σαουθάμπτον μάλιστα να κερδίζει από το ημίχρονο με απόδοση σε τιμή BET365 2.37 όπου μου φαίνεται ελκυστική υπό τις περιστάσεις και θα την αγοράσω!!!

Και κλείνουμε την τριάδα μας με τον αγώνα του Ισπανικού Πρωταθλήματος στο Μεστάγια όπου η Βαλένθια φιλοξενεί την πάντα επικίνδυνη Καντίθ όπου εδώ θα αγοράσουμε το αμφίσκορο σε τιμή διπλασιασμού στην BET365 το βρίσκεις στο 2.05 όπου ελπίζουμε να επαληθευτεί.

Για την ιστορία μας η τριάδα μας αφήνει απόδοση 12.73 προς 1 (2.62Χ2.37Χ2.05) και θα ποντάρουμε 10 ευρώ στην τριάδα μας με πιθανό κέρδος στο τέλος της βραδιάς 127 ευρώ!!!!

 

ΦΑΚΙΡΗΣ  

Share