ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΝΟΡΘΩΣΗ 1-2 ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Φίλοι και φίλες του ποδοσφαίρου στην Κύπρο και το εξωτερικό καλησπέρα σας από το στάδιον ΓΣΠ. Σε 40 λεπτά θα έχουμε σέντρα στον αγώνα της πρεμιέρας του 84ου Παγκυπρίου ποδοσφαιριικού πρωταθλήματος ανάμεσα στον φιλόδοξο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Λευκωσίας και την Ανόρθωση Αμμοχώστου.
Χορηγός της διαδικτυακής μας μετάδοσης οι ξηροί ΚΑΡΠΟΙ SERANO….μια γεύση παραπάνω!!!
ΚΑΛΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΒΙΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ!!! 

 

Η ιστοσελίδα μας www.sportive24.com θα σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη της αναμέτρησης και θα ακολουθήσει εκτενές ρεπορτάζ και απόηχος με δηλώσεις.

LIVE:

19:01  Έναρξη της αναμέτρησης εδώ στο ΓΣΠ. Η Ανόρθωση πήρε την νότια εστία και ο Ντα Σίλβα για τον Ολυμπιακό την βόρεια.

4΄Ευκαιρία για Ολυμπιακό: Κεφαλιά του Νάνι, μακριά από τον στόχο.
12΄Ευκαιρία για Ανόρθωση: Σουτ του Πάντσεον, στα σώματα η μπάλα και κόρνερ, το οποίο πέρασε δίχως κάτι το αξιόλογο για την Κυρία.

20΄: Ευκαιρία για Ανόρθωση: Δυνατό σουτ του Εμπραλίτζε, απομακρύνει με δυσκολία ο Τσαρλς, πέρασε η φάση.
24΄: Ευκαιρία για Ανόρθωση: Σουτ με το αριστερό εκτός περιοχής ο Νινγκά, άουτ η μπάλα.
31΄: Ευκαιρία για Ολυμπιακό: Σουτ του Πεχλιβάνη, άουτ η μπάλα.

Με συμπληρωμένα 40 λεπτά παιχνιδιού εδώ στο ΓΣΠ το 0-0 “σφραγίζει” τις προσπάθειες των 22 ποδοσφαιριστών…μαυροπρασίνων και κυανολεύκων της Αμμοχώστου αντίστοιχα.

45′ Ο Ντεσιρέ κτυπά σε καίριο χρονικά σημείο για τον ΤΑΚΤΑΚΑΛΑ που με κοντινέ πλασέ μετά από την ασταθή απόκρουση του Λόρια νικά τον κήπερ της Ανόρθωσης και γράφει το 1-0 για τους γηπεδούχους του Γιάννη Πετράκη που διανύει την δεύτερη του θητεία στο μαυροπράσινο πάγκο….

ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ 1-0 Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΥΛΑ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ…

20:03 εναρξη Β’ Ημιχρόνου…Χωρίς καμία αλλαγή από τα δύο αφεντικά του πάγκου Πετράκη και Μίλανιτς!!!

54΄ Κίτρινη στον Νάνι για φάουλ στον Πάντσεον (ορθή απόφαση κατά την άποψη μου).

55΄ Άστοχη κεφαλιά από τον Κορρέα, μετά από εκτέλεση κόρνερ περνά ανεκμεταλευτη η προυπόθεση για την Κυρία.

56΄ ΓΚΟΛ/Ο Νινγκά το 1-1! Μακρινή μεταβίβαση από τον Πάντσεον, με άψογο τελείωμα εκτός περιοχής ο Νινγκά είδε… δίχτυα, αφού πρώτα η μπάλα χτύπησε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Τακτακαλά. Κακή εκτίμηση της φάσης από τον πορτιέρο του Ολυμπιακού Τσαρλς…

Με αυτά και μ’ αυτά και με συμπληρωμένα 65 λεπτά παιχνιδιού η Ανόρθωση μετά την ισοφάριση πήρε τα “πάνω της” και έχει ασκήσει πίεση και επιτίθεται κατά κύμματα με σκοπό να κάνει την ολική ανατροπή στο σκορ…και να μπει με το δεξί στο νέο μαραθώνιο.

Κίτρινη κάρτα και στον Καρτασιάν (Νο.3) για δυνατό φάουλ πλάγια δεξιά σε παίκτη της Ανόρθωσης.

73΄ ΓΚΟΛ/Ο Νινγκά δις χρήζεται σκόρερ. Ο ιθύνων νους Ουάρντα έφυγε από το κέντρο του γηπέδου, πάτησε περιοχή, έστρωσε τη μπάλα στον Νινγκά ο οποίος εν κινήση από το ύψος του πέναλτι και η Ανόρθωσε σε θέση οδηγού για πρώτη φορά στον αποψινό αγώνα. 

79΄ Καπαρτής αντί Πεχλιβάνης, Χριστοδούλου αντί Καρτασιάν και ο Ντουράνσκι στη θέση του τραυματία Ευτυχίδη…που έφυγε χωλαίνοντας από το γήπεδο…

4 λεπτά ο επιπρόσθετος χρόνος των καθυστερήσεων σύμφωνα με τον τέταρτο διαιτητή κύριο Φελλά.

Τριπλό σφύριγμα από τον διαιτητή της αναμέτρησης Π.Χατζηγεωργίου που βρίσκει την Ανόρθωση να πέρνει τους πρώτους 3 βαθμούς στο νέο ποδοσφαιρικο μαραθώνιο…

Ευχαριστώ για την προσοχή σας καθόλη την διάρκεια του αγώνα.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Ολυμπιακός (Γιάννης Πετράκης): Τσαρλς, Καρτασιάν, Μπάρντι, Μουκτάρης, Σάλι, Ντεσιρέ, Ευτυχίδης, Ιωάννου, Πεχλιβάνης, Νάνι, Κυριάκου.

Ανόρθωση (Ντάρκο Μίλανιτς): Λόρια, Μπαϊσίνιο, Αρτυματάς, Κορέια, Εμπραρλίντζε, Φερέιρα (68′ Γουάρις), Αμπαρτζουμιάν, Νίγκα, Πάντσεον, Κορέα, Ουάρντα.
Πάγκος:

ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ: 

Γήπεδο: Γ.Σ.Π. 

Σκόρερ: 

Κίτρινες: Μουκτάρης, Νάνι, Καρτασιάν, Ιωάννου (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ)  / Μπαϊσίνιο (ΑΝΟΡΘΩΣΗ)

Κόκκινες:

Διαιτητής: Παναγιώτης Χατζηγεωργίου

Α’ βοηθός: Μάριος Καλογήρου

Β’ βοηθός: Κυριάκος Σωκράτους

Τέταρτος: Κωνσταντίνος Φελλάς

VAR: Ντανιέλε Ντοβέρι

AVAR: Όμηρος Τζιωρτζής

Παρατηρητής διαιτησίας: Χρίστος Νικολαΐδης

 

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΛΑΖΗΣ 

Share