ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ: Ήρθε η ώρα να αποχωρήσετε κύριοι

 

 

Ανακοίνωση με σαφέστατα και ξεκάθαρα μηνύματα με αποδέκτες την Διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη από τους οργανωμένους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ. 

 

“Εχθές η ομάδα μας υπέστη μια ντροπιαστική ήττα, ίσως την μεγαλύτερη στη σύγχρονη Ιστορία της. Χάσαμε με κατεβασμένα χέρια από αυτούς που πρεσβεύουν σε όλα την πέμπτη φάλαγγα αυτού του τόπου. Το χειρότερο όμως είναι πως το χθεσινό αποτέλεσμα δεν ήταν κεραυνός εν αιθρία. Ήταν το φυσικό επακόλουθο και το επισφράγισμα μιας σωρείας εγκληματικών λαθών που προέρχονται από τον Πρόδρομο Πετρίδη και την διοίκηση του. Λάθη χιλιοειπωμένα και γνωστά.

Εμείς κύριοι της διοίκησης, σας στηρίξαμε σε καιρούς που όλος ο κόσμος ζητούσε την κεφαλή σας επί πίνακι. Μετά από ήττα 2-5 στο ΓΣΠ με τη Δόξα, μετά από αδικαιολόγητους ευρωπαικούς αποκλεισμούς, μετά από τραγικές εμφανίσεις προηγούμενων χρόνων. Και ναι, δεν λαθέψαμε τότε που το κάναμε. Η ιστορία είναι εκεί και το αποδεικνύει. Ως σύνδεσμος πράτταμε πάντα υπέρ του συμφέροντος της ΙΔΕΑΣ που λέγεται ΑΠΟΕΛ, έχοντας πάντα επίγνωση του βάρους και της ευθύνης των αποφάσεων μας.

Εμείς δεν είμαστε σαν κάτι τύπους ή μετόχους που πάνε στην γενικές συνέλευσεις και δεν βγάζουν άχνα, παρά μόνο βγάζουν τα πιστόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Δεν είμαστε μοντέρνοι οπαδοί που περιμένουν μια ήττα της ομάδας για να βγάλουν τη γλώσσα παγανιά μέσα από ψεύτικα προφίλ. Εμείς μάθαμε να φοράμε παντελόνια και να λέμε ευθέως αυτό που πρέπει. Γιατί αυτοί είμαστε και γιατί αυτό επιτάσσει το συμφέρον του ΑΠΟΕΛ. Και το συμφέρον του ΑΠΟΕΛ σήμερα είναι να αποχωρήσει ο Πρόδρομος Πετρίδης και το συμβούλιο του. Ωμά και ξεκάθαρα.

Ήρθε η ώρα να αποχωρήσετε κύριοι. Ήρθε η ώρα να παραδώσετε τη σκυτάλη. Ο κύκλος σας τελείωσε. Το ΑΠΟΕΛ πρέπει να ξανακάνει restart. Και θα το κάνει….Με τον καλό ή τον κακό τρόπο.
Να είναι όλοι σίγουροι πως ως σύνδεσμος θα κάνουμε τα πάντα για να επιστρέψει το ΑΠΟΕΛ εκεί που του αξίζει. Με πράξεις ,όχι με ψεύτικα λόγια και φανφάρες. Σύντομα θα ξεκινήσει και ένας αγώνας εναντίον αυτών που έδιωξαν το μεγαλύτερο όπλο του ΑΠΟΕΛ από τα γήπεδα, τον κόσμο του και εκεί θα κληθούμε όλοι να αποδείξουμε πως το ΑΠΟΕΛ είναι υπεράνω όλων σε αυτή τη ζωή.

Όσο για τους εχθρούς μας που χαίρονται με την σημερινή μας κατάσταση, θα τους υπενθυμίσουμε πως τα όνειρα τους η Ιστορία μας. Και δεν θα αργήσει η μέρα που θα ξαναγίνει ο εφιάλτης τους.

Γιατί ο ΑΠΟΕΛ μονάχα ξέρει…
Εκ φύσεως ανώτεροι.

 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΑΠΟΕΛ

Share