Παρουσίασε τον μεγάλο χορηγό 2021-2024 Stoiximan ο ΑΠΟΕΛ!

 

Για τη νέα χορηγική συνεργασία, μίλησαν οι Πάνος Κωνσταντόπουλος και Άγγελος Χοντουλίδης αντίστοιχα από πλευράς της εταιρείας Stoiximan και οι Πρόδρομος Πετρίδης και Γιώργος Λυκούρης από πλευράς ΑΠΟΕΛ.

Πρόδρομος Πετρίδης: “Θα προβάλλουμε το brand name της Stoiximan παντού.  Εύχομαι να είναι μία συνεργασία με πολλές επιτυχίες. Να προστεθεί η Stoiximan στις πολλές επιτυχίες που έχουμε ήδη πετύχει κατά το παρελθόν”.

Π. Κωνσταντόπουλος: “Είναι από τις πιο γρήγορες συμφωνίες που έχουμε κάνει ποτέ. Η εταιρεία μας έχει μεγάλη εμπειρία στις χορηγίες.  Το ότι τα καταφέραμε σε λίγες μέρες δείχνει πόσο πολύ το θέλαμε και οι δύο πλευρές.  Εύχομαι να είμαστε γουρλήδες, να επιστρέψει σύντομα η ομάδα του ΑΠΟΕΛ στους τίτλους και στην Ευρώπη”.

Αγ. Χοντουλίδης: “Ευχαριστούμε τον ΑΠΟΕΛ για τα πολύ καλά του χρόνια. Είναι ρεκόρ ο χρόνος που επιτεύχθηκε η συμφωνία. Παρά την δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνουμε η Stoiximan δεν μείωσε το πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης, αλλά τουναντίον το αύξησε.

Εύχομαι επιτυχίες τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν”.

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ προς Πρόδρομο Πετρίδη από τους δημοσιογράφους που ήταν παρών: 

Για το ποσό της χορηγίας: “Μια χαρά είναι τα οικονομικά. Για να είμαστε εδώ σημαίνει ότι ικανοποιηθήκαμε οικονομικά. Στην πορεία μπορεί να υπάρξει και καλύτερη απόδοση και για τους δύο”.

Είναι πρώτο και θα διατηρηθεί πρώτο το ΑΠΟΕΛ. Το ΑΠΟΕΛ ξεκινά μια νέα εποχή με νέο χορηγό. Κάνει επανεκκίνηση μετά από δύο χρόνια. Το ένα πρωτάθλημα δεν τελείωσε, το περσινό τελείωσε και αποτύχαμε. Το μήνυμά μου προς τον κόσμο είναι ένα: το ΑΠΟΕΛ είναι ένα και μοναδικό και είναι ο κόσμος του. Είτε είναι ο Πρόδρομος Πετρίδης πρόεδρος, είτε ο Ντε Βινσέντι είτε ο Εφραίμ ο αρχηγός, είτε ο Αυγουστή προπονητής”.

“Είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι με τις πωλήσεις των εισιτηρίων διαρκείας μέχρι τώρα”.

Για τον Σάββα Πουρσαϊτίδη:

“Η συνεργασία που είχα μαζί του ήταν καθημερινά άψογη. Κι΄εμείς στεναχωρηθήκαμε για να πάρουμε την τελική μας απόφαση. Ήταν πολύ δύσκολη. Το προηγούμενο βράδυ πήρα την απόφαση για απομάκρυνση. Με όλους τους προπονητές διατηρούμε άριστες σχέσεις, το ίδιο και με τον κύριο Πουρσαϊτίδη”

Για την άποψη που επικρατεί στον κόσμο ότι έπρεπε να ενισχυθεί η ομάδα στην άμυνα:

“Δεν είχαμε προσχεδιάσει να ανοιχτούμε τόσο πολύ στο οικονομικό για να κτίσουμε την ομάδα. Πήγαμε αρκετά πιο πάνω από τα προδιαγραφόμενα. Αν δούμε ότι έχουμε πρόβλημα στην άμυνα, θα κάνουμε κίνηση”.

Για την πρόσληψη του Σωφρόνη Αυγουστή:

“Υπό τις περιστάσεις και τα δεδομένα που είχαμε μπροστά μας, νομίζω ότι ήταν η πιο ορθή απόφαση που πήραμε. Έχει κριθεί από εσάς ότι ο Απόλλωνας έπαιζε το καλύτερο ποδόσφαιρο. Γιατί όχι να μην πετύχει και στο ΑΠΟΕΛ. Θέλω να πιστεύω ότι ήταν η πιο σωστή επιλογή”.

Για τα οικονομικά της εταιρείας:

“Είναι δύσκολα τα πράγματα όμως θα ανταπεξέλθουμε. Πριν 3-4 χρόνια είπα ότι ο ΑΠΟΕΛ αντέχει μια χρονιά εκτός Ευρώπης. Φέτος είναι η 2η χρόνια όμως αντέχει και θα συνεχίσει αντέχει”.

Για το γεγονός ότι η Stoiximan επέλεξε τον ΑΠΟΕΛ τώρα που είναι εκτός Ευρώπης:

“Ναι δεν είμαστε στην Ευρώπη αλλά έχουμε τα περισσότερα κλικς από κάθε άλλο σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα. Άρα μέτρησαν πριν κάνουν την κίνηση τους οι άνθρωποι”.

Για τα διαβήματα που έγιναν στον Υπουργό Υγείας:

“Έχουμε κάνει διαβήματα προς τον Υπουργό Υγείας για να σταματήσει το μέτρο για είσοδο στα γήπεδα μόνο για εμβολιασμένους. Πρέπει να αλλάξει αυτό το μέτρο για να μπορέσει να έρθει περισσότερος κόσμος στα γήπεδα. Ο Υπουργός έχει δεσμευτεί ότι θα δει το θέμα”.

Για τη συμβολή που μπορεί να έχει ο κόσμος:

“Όλοι ένα κοινό στόχο έχουν, να χτυπούν τον ΑΠΟΕΛ. Μόνο ο κόσμος μπορεί να ανατρέψει αυτό το πράγμα”.

Για την απόκτηση του Σκουφέτ και τη φυγή του Φράνσις Ουζόχο:

“Προβληματιστήκαμε για την θέση του τερματοφύλακα. Τρέξαμε και βρήκαμε την λύση. Ο Ουζόχο δεν είπε ότι θέλει να αποχωρήσει. Την τελευταία στιγμή πήραμε την απόφαση γιατί θεωρούμε αξιόλογο τερματοφύλακα και τον Κύπριο Νεόφυτο Μιχαήλ. Θέλουμε να έχουμε όσους περισσότερους Κύπριους στο δυναμικό της ομάδας μας”.

 

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΛΑΖΗΣ 

 

Share