Σαν καλοκουρδισμένο ελβετικό ρολόι προχωρά ο OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!

 

Ρεαλιστικά ομιλούντες εαν τον Αύγουστο που ξεκινούσε ο ποδοσφαιρικός μαραθώνιος έλεγε κάποιος στον πιο φανατικό οπαδό του Τακτακαλά ότι η ομάδα του μετά από 11 αγωνιστικές μέρες φιγουράρει στην 3η παρακαλώ θέση της βαθμολογίας έχοντας μαζέψει με το σπαθί της πανάξια 19 βαθμούς…Η ομάδα της Λευκωσίας πέτυχε 6 συνολικά νίκες μετά και την χθεσινή μάγκικη επικράτηση επί του ΑΠΟΕΛ μέσα στο ΓΣΠ με 1-0.  Τι αν μετακόμισε στην Λεμεσό και τον Απόλλωνα ο αρχιτέκτονας των μαυροπράσινων επιτυχιών Ελλαδίτης προπονητής Γιάννης Πετράκη, η τέως πλέον ομάδα του 61χρονου τενχικού κατάφερε να ρίξει στο καναβάτσο και τον αναιμικό εφέτος ΑΠΟΕΛ που διάγει μια από τις πιο άσχημες σεζόν στην πρόσφατη ιστορία του συλλόγου. 

Ο συνήθης ύποπτος – χρυσός σκόρερ της νίκης του Ολυμπιακού επί του ΑΠΟΕΛ Βασίλης Μάντζης αποτελεί τον φορ περιοπής που έψαχναν εδώ και καιροί οι ανθρώποι του ακριτικού σωματείου της Πρωτεύουσας. Μέχρι τώρα ο Μάντζης έχει πετύχει 5 γκολ ενώ η απουσία του αστεριού της ομάδας Μαμαντού Σαμπίνια δεν φάνηκε καθόλου αφού όλα κύλησαν αρμονικά για την ομάδα του Κώστα Σεραφείμ που κάθισε στον πάγκο των μαυροπρασίνων.

Και επειδή όπως έγραψα πολλάκις στα ρεπορτάζ μου γενικώς,  τρώγωντας έρχεται η όρεξη όλοι στο μαυροπράσινο στρατόπεδο ορέγονται πλέον μια θέση στην εξάδα και ότι ήθελε ας προκύψει στην συνέχεια αφού δεν με το ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα εντός των τεσσάρων γραμμών δικαιούτε να έχεις βλέψεις ακόμα και για το πρωτάθλημα…

Και στο κάτω κάτω της γραφής…όπως λέει και ένα αγαπημένο τραγούδι του Γιάννη Πάριου ο θρυλικός Ολυμπιακός μετρά στο παλμαρές του 3 τίτλους Πρωταθλήματος και 1 Κύπελλο Κύπρου.

 

Υ.Γ. Και πολύ καλά έκανε ο ισχυρός ανήρ της ομάδας Χριστόφορος Τορναρίτης μετά το τέλος του νικηφόρου αποτελέσματος να το ρίξει στον χορό στα αποδυτήρια της ομάδας του!!!  Σήμερα θα δώσει και το πριμ νίκης που υποσχέθηκε στους ποδοσφαιριστές του μετά την χθεσινή μεγαλειώδη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ….

 

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΛΑΖΗΣ

 

Share