ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Γ.Σ.Π.

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Παγκύπρια εξέδωσε ανακοίνωση μέσα από τη οποία εκφράζει την βαθύτατη θλίψη του για τον αδόκητο θάνατο της Υπουργού Εργασίας, Βιομηχανίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Ζέτας Αιμιλιανίδου σε ηλικία 68 ετών.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

 

Είναι με βαθύτατη θλίψη που πληροφορηθήκαμε την είδηση της απώλειας της Ζέτας Αιμιλιανίδου. Της υπουργού της καρδιάς των περισσότερων Κυπρίων. Μιάς πραγματικής κυρίας που υπηρέτησε τον τόπο της πολύπλευρα με αξιοπρέπεια και επιτυχία, και που στις δυσκολότερες στιγμές της  πατρίδας μας την τελευταία τριετία βγήκε μπροστά και μέσα από το σημαντικότερο ίσως πόστο για την ευημερία του λαού, ήταν εκεί για όλους προσφέροντας μέσα από αποφάσεις και ενέργειες ανακούφιση στις δύσκολες ώρες.

Ο ΓΣΠ αποχαιρετά με μεγάλη συγκίνηση τη Ζέτα Αιμιλιανίδου και τιμά την οικογένεια της που ανιδιοτελώς προσφέρει στον Σύλλογο εδώ και δεκαετίες. Από τον πατέρα της Μίκη Ιωαννίδη, μέλος του ΔΣ του ΓΣΠ, τον αδερφό της αείμνηστο Ουράνιο Ιωαννίδη, και τον έτερο αδερφό Δώρο Ιωαννίδη, σημερινό Πρόεδρο του Συλλόγου. Μια οικογένεια με αρχές και αξίες, συνώνυμη με τον ΓΣΠ.

Οι σημαίες στο αθλητικό μας κέντρο θα παραμείνουν μεσίστιες μέχρι την κηδεία της εκλιπούσης, στην οποία θα παραστεί το ΔΣ του Συλλόγου σε μια ελάχιστη ένδειξη εκτίμησης στο έργο που επιτέλεσε καθώς και ευγνωμοσύνης στην οικογένεια της για όσα πρόσφερε και προσφέρει στον Σύλλογο.

Αιωνία της η μνήμη.

Γυμναστικός Σύλλογος Τα Παγκύπρια

Λευκωσία 07 Ιουνίου 2022

Share