Αυγουστή: “Θα κάνω τα πάντα για να πετύχουμε τους στόχους μας”

 

 

Δημοσιογραφική διάσκεψη παρέθεσε η διοίκηση της ΑΕΚ Λάρνακας για την παρουσίαση του νέου της προπονητή Σωφρόνη Αυγουστή, ο οποίος θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στον αυριανό αγώνα κυπέλλου με αντίπαλο την ΑΕΛ.

Ο 52χρονος Κύπριος τεχνικός στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής των πρασινοκιτρίνων της Λάρνακας δηλώσε τα ακόλουθα:

“Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και τον κ. Ανδρέα. Θα προσπαθήσω να βάλω την δική μου φιλοσοφία στην ομάδα. Αρκετοί παίκτες της ΑΕΚ ταυτίζονται με αυτά που θέλω στον αγωνιστικό χώρο. Μας περιμένει ένας τελικός αύριο. Είναι αρκετά νωρίς για να πούμε κάποια λόγια. Θέλω να κερδίσω όλους εδώ στην ομάδα με τη δουλειά μου. »

Για το στόχους που έχει με την ΑΕΚ: «Όσοι βαθμοί είναι διαθέσιμοι θα προσπαθήσουμε να τους διεκδικήσουμε μέχρι το τέλος. Οι στόχοι της ομάδας, είναι η έξοδος στην Ευρώπη και η κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου».

Για το ντέρμπι με την ΑΕΛ: «Με τον Κέρκεζ έχουμε δώσει αρκετά ντέρμπι. Ξεκινούμε με ένα δύσκολο αντίπαλο. Δεν με φοβίζει αυτό. Μου αρέσει και θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να περάσουμε στον επόμενο γύρο».

Για το υλικό στην ομάδα: «Υπάρχει αρκετό καλό υλικό στην ομάδα και αυτό που απομένει είναι να βάλουμε τη δική μας φιλοσοφία και να κερδίσουμε τους ποδοσφαιριστές».

Για το πόση ώρα του πήρε για να απαντήσει στην πρόταση της ΑΕΚ: «Είμαι ένας άνθρωπος που παίρνει γρήγορα αποφάσεις. Ως παίκτης μου συμπεριφέρθηκαν εξαιρετικά, έφυγα με τις καλύτερες αναμνήσεις.

Επέστεψα ως προπονητής και θα δουλέψουμε για να οδηγήσουμε την ομάδα σε επιτυχίες» κατέληξε ο καταξιωμένος Κύπριος προπονητής.

 

Επιμέλεια: Στέλιος Παλαζής 

 

 

 

 

Share