Χωρίς Ντι Μαρία απέναντι στην Π.Σ.Ζερμέν!

Η Γιουβέντους, ταξίδεψε στο Παρίσι για την 1η αγωνιστική των ομίλων του UEFA Champions League, κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν, χωρίς τον Αργεντινό Άνχελ Ντι Μαρία ο οποίος ταλαιπωρείται από πρόβλημα τραυματισμού.

Επτά ολόκληρα χρόνια (2015-2022) φόρεσε και τίμησε την φανέλα της Γαλλικής ομάδας ο Άνχελ Ντι Μαρία και η μοίρα τα έφερε έτσι, μέσω της κλήρωσης στην φάση των ομίλων του Champions League, ώστε η νέα του ομάδα, η Γιουβέντους, να πέσει πάνω στην πρώην του και τον ίδιο να έρχεται αντιμέτωπος με το παρελθόν του….

Ωστόσο, το πολυαναμενόμενο ραντεβού του με την Παρί στο “Παρκ Ντε Πρενς” δεν θα πάρει σάρκα και οστά, μιας που ο ίδιος νικήθηκε από τον τραυματισμό του, που τον ανάγκασε να αποχωρήσει στο φινάλε του πρώτου μέρους του εκτός έδρας αγώνα της “βέκια σινιόρα” με την Φιορεντίνα για την 5η αγωνιστική της Serie A.

Το απόγευμα της Δευτέρας (5/9) ο Μάσιμο Αλέγκρι ανακοίνωσε την αποστολή των μπιανκονέρι από την οποία απουσιάζει ο Αργεντινός εξτρέμ, ενώ πέρα από τον Αργεντινό δεν ταξίδεψαν στο Παρίσι οι τραυματίες Πογκμπά και Τσέσνι, με τον δανεικό από την Παρί στην Γιουβέντους, Λεάντρο Παρέδες, να συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή των Ιταλών.

 

Share