Γκουαρδιόλα: “Η χειρότερη Σίτυ η φετινή”…..

 

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα θέλησε να προσγειώσει όλους όσοι πετούν στα… σύννεφα ενόψει της αναμέτρησης με την Γκλάντμπαχ, για την φάση των «16» του Champions League (16/03, 22:00 – Cytavision 4HD).

Παρά τον ενθουσιασμό που επικρατεί στις τάξεις των “Πολιτών”, λόγω της εξαιρετικής πορείας σε Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη, ο Πεπ Γκουαρδιόλα φρόντισε να ξεκαθαρίσει πως αυτή η Σίτι είναι… η χειρότερη που έχει προπονήσει ως τώρα ως κόουτς της Αγγλικής ομάδας!!!

Βέβαια, ο λόγος της δήλωσής του ήταν ως απάντηση στα λεγόμενα του Ολεκσάντρ Ζιντσένκο, ο οποίος υποστήριξε ότι η Σίτι μπορεί να κατακτήσει και τις τέσσερις διοργανώσεις στις οποίες συμμετέχει ακολουθώντας τα χνάρια της περσινής Μπάγερν, αλλά και της Μπαρτσελόνα που είχε κτίσει ο Καταλανός κόουτς.

«Αυτή τη στιγμή, η ομάδα μας φέτος είναι η χειρότερη σε σχέση με τις προηγούμενες, αφού τις προηγούμενες σεζόν κερδίσαμε πολλούς τίτλους, ενώ φέτος δεν έχουμε κερδίσει ακόμα τίποτα.

Περιμένουμε τα αποτελέσματα, να δούμε τι τίτλους θα κατακτήσουμε. Οι προηγούμενες Σίτι κέρδιζαν και η φετινή Σϊτι πρέπει να αποδείξει ότι μπορεί. Θέλω να είναι πεινασμένοι αύριο, να θέλουν πολύ τη νίκη, αλλά μέχρι εκεί. Όταν κερδίζεις αγώνες, υπάρχει θετικό κλίμα στα αποδυτήρια. Όλοι είναι έτοιμοι να αγωνιστούν και αυτό είναι καλό. Θα προσπαθήσουμε να πάμε ως το τέλος στο Champions League», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γκουαρδιόλα.

 

Επιμέλεια: Στέλιος Παλαζής

Share