Φλερτάρει με Μιλόγιεβιτς ο Παναθηναϊκός!

 

Ο Σέρβος τεχνικός Βλάνταν Μιλόγεβιτς βρίσκεται μια ανάσα από τον να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, γράφουν οι συνάδελφοι από την Σέρβοι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της σέρβικης ιστοσελίδας «sportske.net» την Μεγάλη Τρίτη (27/4), ο Σέρβος τεχνικός είναι κοντά στο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των «πράσινων».

Παράλληλα, το εν λόγω δημοσίευμα τονίζει ότι το παρελθόν του με την πράσινη φανέλα αποτελεί πλεονέκτημα για τον ίδιο.

Από την πλευρά τους οι «πράσινοι» διαψεύδουν κατηγορηματικά και αναφέρουν πως δεν υφίσταται καν τέτοιο θέμα, ενώ υπογραμμίζουν ότι η όποια αναπαραγωγή ισοδυναμεί με σενάριο επιστημονικής φαντασίας.

Το δημοσίευμα της «sportske.net» αναφέρει σχετικά:

«Ο Μιλόγεβιτς θα αναλάβει σύντομα τους σπουδαίους από τα Βαλκάνια!

Ο Μλάνταν Μιλόγεβιτς είναι ένα βήμα πιο κοντά στην ανάληψη του Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα με τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης, ο Μιλόγεβιτς είναι ο κύριος υποψήφιος για να αναλάβει τον μεγάλο αντίπαλο του αδελφικού συλλόγου του Ερυθρού Αστέρα, ο οποίος θα τελειώσει αυτή τη σεζόν χωρίς τρόπαιο.

Δεν έχει δουλέψει από τότε που τερμάτισε τη σύμβασή του με την Αλ Αχλί τον Φεβρουάριο, οπότε αναμένεται ότι η πόρτα του ελληνικού συλλόγου θα είναι ανοιχτή.

Ο πρώην προπονητής του Ερυθρού Αστέρα πέρασε τρία χρόνια ως παίκτης στον Παναθηναϊκό, γνωρίζει πολύ καλά την ελληνική γλώσσα, κάτι που είναι ένα από τα πλεονεκτήματα του.

Ο Ρουμάνος τεχνικός αναμένεται να απολυθεί, μετά τον οποίο ο Μιλόγεβιτς πιθανότατα θα αναλάβει τον Έλληνα μεγάλο.

Παρεμπιπτόντως, ο ΠΑΟ ήταν πρωταθλητής της Ελλάδας έως και 20 φορές, αλλά κέρδισε τον τελευταίο τίτλο το 2010 Έκτοτε, ο μεγαλύτερος αντίπαλος του Ολυμπιακού έχει κερδίσει εννέα τίτλους, ενώ ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ κέρδισαν από έναν».

 

 

Share