Τσέλσι εναντίον Ρεάλ για το δεύτερο εισιτήριο στον μεγάλο τελικό!

 

Στο Λονδίνο η Τσέλσι (10 το βράδυ ώρα Κύπρου) καλείται να κεφαλαιοποιήσει ο,τι έκανε στο “Αλφρέδο Ντι Στέφανο” πριν 7 βράδια. Το ισόπαλο 1-1 του πρώτου αγώνα δίνει μικρό έστω προβάδισμα στην αγγλική ομάδα, αλλά ο Ζινεντίν Ζιντάν είναι μετρ του είδους σε do or die παιχνίδια.

Ομολογουμένως το πρώτο ημίχρονο άνηκε στους “μπλε”, ήταν αυτοί που προηγήθηκαν στο πρώτο τέταρτο, είχαν τις στιγμές τους και μετά την ισοφάριση στο 29’. Από εκεί και πέρα πάντως το παιχνίδι πήγε πολύ στην τακτική και στη σκοπιμότητα. Κόντρα στη Φούλαμ αγωνίστηκε με αρκετές αλλαγές, έπαιξε τόσο όσο και πήρε τη νίκη με 2-0 και συνεχίζει να ελπίζει για την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα. Μια από τα ίδια και για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Οριακή νίκη με την Οσασούνα εντός έδρας με 2-0, έπαιξε με σχετικά καλή ενδεκάδα και παραμένει ζωντανή για τον τίτλο του πρωταθλητή στο Ισπανικό πρωτάθλημα. Στο -2 η διαφορά από την πρωτοπόρο Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία την αγωνιστική που έρχεται αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα (ισοβαθμεί με την Ρεάλ).

Οι μερένγκες από την άλλη θα τεθούν αντιμέτωποι με την τέταρτη Σεβίλλη. Με προστατευτική μάσκα θα παίξει ο Ρούντιγκερ για την Τσέλσι. Νοκ άουτ για την Ρεάλ Μαδρίτης ο Βαράν. Ετοιμοπόλεμοι Μεντί και ο αρχηγός Ράμος, αρνητικός στον κορονοϊό ο Βαλβέρδε και ταξίδεψε κανονικά στην Αγγλική πρωτεύουσα. Στην αποστολή και ο Μαρσέλο που ήταν αναπληρωματικό μέλος σε εφορευτική επιτροπή στις εκλογές της Μαδρίτης, αλλά προσφέρθηκε το δεύτερο αναπληρωματικό μέλος να τον αντικαταστήσει, μια ηλικιωμένη κυρία, αφού το πρώτο δεν εμφανίστηκε. Μέσα σε μια εβδομάδα παίζεται όλη η σεζόν για την βασίλισσα Ρεάλ Μαδρίτης.

Το 1-1 του πρώτου αγώνα δεν της δίνει περιθώρια να περιμένει και να χτυπήσει στην κόντρα, οφείλει να ψάξει το γκολ. Η Τσέλσι επί θητείας Τόμας Τούχελ είναι μια πειθαρχημένη ομάδα, το έδειξε και στο πρώτο ματς. Τρώνε χιλιόμετρα οι παίκτες, πιέζουν. Έχει γίνει ήδη η υπέρβαση, καθώς ουδείς περίμενε τέτοια εξέλιξη. Η Ρεάλ όμως έχει επιστροφές, έχει τη στόμφα για να πάρει τόσο μεγάλα ματς και έχει έναν Μπενζεμά σε πολύ καλό φεγγάρι.

Στοιχηματικά η προσωπική μου άποψη και το ένστικτο μου λέει ότι θα το παιχνίδι θα τελειώσει ισόπαλο 2-2 και θα πάρει την πρόκριση η Ισπανική ομάδα.  Η τιμή για το ακριβές αποτέλεσμα 2-2 στην bet365.com είναι 15.00 προς 1.

 

Καλή επιτυχία σε όσους ποντάρουν είτε το ακριβές αποτέλεσμα, είτε την πρόκριση της Ρεάλ Μαδρίτης στην κανονική διάρκεια του αγώνα!

 

 

Share