Ισοπαλία στην τιτανομαχία και 2-3 γκολ το Ελβετία-Ισπανία!

 

Μετά από μια ανάσα που πήραμε και την αλλαγή του μήνα (θυμίζω ότι μπήκε δυναμικά ο Ιούλιος) επανέρχoνται με δυναμικό τρόπο και τα προγνωστικά (βλέπε στήλη του ΠΡΟΦΗΤΗ σας)!!!

Δύο ματσάκια θα έχουμε σήμερα για την φάση των 8 της διοργάνωσης που δεσπόζει ασφαλώς η τιτανομαχία Βέλγιο-Ιταλία στο Μόναχο με έπαθλο ασφαλώς το χρυσό εισιτήριο της πρόκρισης της ημιτελική φάση του Τουρνουά.

Πάμε κατευθείαν χωρίς πολλά πολλά στις δύο προβλέψεις μας για τα σημερινά ματς του Euro2020.

Στις 7 η Ελβετία και η Ισπανία θα αναμετρηθούν στο “Kρεστόφσκι Στέιντιουμ” στην Αγία Πετρούπολη Ρωσία με τον νικητή του αγώνα να αναμετράτε με τον νικητή του αποψινού (10.οο) αγώνα Βελγίου-Ιταλίας.

Η πρόβλεψη μου εδώ πέρα είναι ότι θα έχουμε καταλογισμό πέναλτι στην κανονική διάρκεια του αγώνα με απόδοση 2.95 ευρώ και το εύρος τερμάτων 2-3 με απόδοση 1.95…Διαλέγεται και πέρνετε λοιπόν μια εκ των δύο επιλογών!!!

 

Στην τιτανομαχία της βραδιάς Βέλγιο – Ιταλία οι μπουκ δίνουν ως φαβορί την Ιταλία αλλά προσωπικά θα επιλέξω την ισοπαλία στην κανονική διάρκεια με απόδοση 3.80 που είναι άκρως δελεαστική τιμή για όσους θα μας ακολουθήσουν.

Η απόδοση θα είναι 1.95Χ3.80=7.41 προς 1 επομένως τα 20 ευρώ του πονταρίσματος μας θα 148.20!!!

 

ΠΡΟΦΗΤΗΣ

 

Share