Προελαύνει η Άρσεναλ με κανονιές!

 

Με δύο γκολ από το πρώτο ημίχρονο η Άρσεναλ καθάρισε το εκτός έδρας ματς με την Λέστερ (0-2) και ανέβηκε στην 4η θέση της Premier League.

Με δύο «κανονιές» στο πρώτο εικοσάλεπτο και τον Άαρον Ράμσντεϊλ στη συνέχεια να κατεβάζει «ρολά», η Άρσεναλ έφυγε με σπουδαίο διπλό από το στάδιο «King Power» και την έδρα της Λέστερ (0-2) για τη 10η αγωνιστική του Αγγλικού πρωταθλήματος…

Η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα μπορεί να μην έθελξε με την απόδοσή της, ωστόσο πήρε το ζητούμενο δίνοντας συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα καθώς έφτασε τις έξι διαδοχικές αγωνιστικές χωρίς ήττα στο ενεργητικό της.  Αποτελέσματα με τα οποία σκαρφάλωσε στην πέμπτη θέση του πρωταθλήματος με 17 βαθμούς.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους «κανονιέρηδες», όταν ο Γκάμπριελ με μια… ανάποδη κεφαλιά άνοιξε το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό «παγώνοντας» τους γηπεδούχους με το καλημέρα στην αναμέτρηση!

Πριν καλά-καλά προλάβει να συνέλθει και να βρει τα πατήματά της η Λέστερ, οι Λονδρέζοι «χτύπησαν» ξανά, αυτή τη φορά σε αντεπίθεση με τον Σμιθ Ρόου να εκμεταλλεύεται την αδράνεια της αντίπαλης άμυνας και με δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι να κάνει το 0-2!

Στο 43ο λεπτό, οι «αλεπούδες» έφτασαν πολύ κοντά στη μείωση του σκορ, με τον Άαρον Ράμσντεϊλ να σταματάει σωτήρια με διπλή επέμβαση τόσο το φάουλ του Μάντισον, όσο και την κοντινή προβολή του Έβανς στη συνέχεια της φάσης.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Λέστερ αύξησε και άλλο την πίεσή της ώστε να ξαναμπεί στον αγώνα, ωστόσο ο 23χρονος Άγγλος κήπερ των φιλοξενούμενων ήταν σε εξαιρετική μέρα, στερώντας το γκολ από τους Τόμας, Μπαρνς και Λούκμαν σε τρεις περιπτώσεις με ισάριθμες κλασικές ευκαιρίες των γηπεδούχων!!

 

 

Share