Τελικό με 50.000 χιλιάδες κόσμο θέλει η Ε.Π.Ο.

Τελικό Κυπέλλου από τα… παλιά θέλει η ΕΠΟ με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ιδανικά θα ήθελε 20.000 εισιτήρια για κάθε φιναλίστ. Τι ζήτησε ο ΠΑΟΚ για τις τιμές των εισιτηρίων.

Φθηνά εισιτήρια των 10 και 20 ευρώ ζήτησε η διοίκηση του ΠΑΟΚ, μέσω του αντιπροέδρου του Μάκη Γκαγκάτση, που είναι μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ κατά τη σημερινή συνεδρίασή της.

Ο Γκαγκάτσης επιχειρηματολόγησε υποστηρίζοντας ότι το κόστος μετακίνησης για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, ο κύριος όγκος των οποίων θα μετακινηθεί από την Θεσσαλονίκη στην Αθήνα, θα είναι υψηλό και γι’ αυτό θα πρέπει να εισιτήρια που θα διατεθούν στους φιλάθλους να έχουν προσιτές τιμές.

Επίσης στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ ειπώθηκε ότι θα πρέπει να γίνουν άμεσα συναντήσεις με την Αστυνομία ώστε να τεθεί η επιθυμία της Ομοσπονδίας να γίνει με φιλάθλους ο τελικός.

Οι πρώτες σκέψεις στην ΕΠΟ είναι να κυκλοφορήσουν 50.000 εισιτήρια. Οι δύο φιναλίστ, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ, να πάρουν από 20.000 και τα υπόλοιπα να καλύψουν τις ανάγκες της ΕΠΟ.

Οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν έπειτα από σύσκεψη με την Αστυνομία….

 

Επιμέλεια:  Στέλιος Παλαζής 

Share