Την εμπειρία η Σίτυ, το νεανικό ενθουσιασμό η Άρσεναλ!

ΑΡΧΙΜΙΝΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΧΡΟΝΙΑ φίλοι και φίλες του κορυφαίου πρωταθλήματος του κόσμου της Premier League.

Οι φίλοι του ποδοσφαίρου που θα προτιμήσουν την ζεστασιά του σπιτιού τους στις 2:30 από το κανάλι Cytavision3 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά την αναμέτρηση της 21ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ ανάμεσα στην Άρσεναλ και την πρωτοπόρο της βαθμολογίας Μάντσεστερ Σίτυ.

Το φαβορί λέγεται Σίτυ στην προκειμένη περίπτωση όμως στο ποδόσφαιρο η 20χρονη πορεία μου στα ερτζιανά μου δίδαξε το κλισέ ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΠΕΙΣ ΠΟΤΕ!  Η Άρσεναλ που χάνει από τον πάγκο ελέω κορωνοϊου τον προπονητή και αναμορφωτή της Μικέλ Αρτέτα διάγει καλό φεγγάρι με 5 σερί νίκες στο γήπεδο της και τις 4 εξ αυτών μάλιστα δεν παραβιάστηκε η εστία της.

Με αυτά και μ’ αυτά για να μην γινόμαστε και “κουραστικοί” οι κανονιέρηδες φρονώ ότι θα παρουσιαστούν με σχηματισμό 4-2-3-1 και την εξής ενδεκάδα για να πάρουν βαθμολογικό κέρδος από την αναμέτρηση.

Ραμσντέιλ, Γουάιτ, Γκάμπριελ, Χόλντινγκ, Τίρνεϊ, Τσάκα, Παρτέι, Σακά, Οντεγκααρντ, Σμιθ Ρόου, Λακαζέτ.

Στον αντίποδα ο μέντορας του αφεντικού της Άρσεναλ Μιγκέλ Αρτέτα, κύριος Πεπ Γκουαρδιόλα θα παρατάξει την ομάδα του που ερήσθω εν παρόδω μετρά 10 διαδοχικές νίκες με την εξής ενδεκάδα με στόχο την 17η εφετινή νίκη στο πρωτάθλημα.

Εντερσον – Γουόκερ, Ντίας, Λαπόρτ, Ζιντσένκο – Φερναντίνιο (Ρόδρι), Ντε Μπρόϊνε, Μπ. Σίλβα (Γκιουντογάν) – Μαχρέζ, Γκρίλις, (Στέρλινγκ), Ζεσούς (Φόντεν)

** Ρεπορτάζ αγώνα θα υπάρχει στην ιστοσελίδα μας μετά το τέλος της αναμέτρησης. 

 

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΛΑΖΗΣ

 

Share