Κρούσμα κορονοιού στον ΑΠΟΕΛ (Αναβολή με Καρμιώτισσα)…

 

Ο ΑΠΟΕΛ με σημερινή του ανακοίνωση γνωστοποίησε προς τα ΜΜΕ την ύπαρξη κρούσματος κορονωιού στην ομάδα.

Το κρούσμα θορύβησε όλους στο προπονητικό κέντρο “Αρχάγγελος” και ως εκ τούτου αναβλήθηκε η σημερινή προπόνηση και αύριο θα περάσουν από τεστ PCR και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του συλλόγου. 

Να σημειώσουμε πως ήδη 7 ποδοσφαιριστές πέρασαν από rapid test και το αποτέλεσμα τους είναι όλους θετικό.  Κάποιοι εξ αυτών αγωνίστικων στο χθεσινό ντέρμπι αιωνίων με αποτέλεσμα τώρα να υπάρχει κίνδυνος να μεταδόθηκε ο ιός και σε άλλους συμποδοσφαιριστές τους αλλά και στους συναδέλφους τους της Ομόνοιας.

Σε ότι αφορά το πρωτόκολλο λέει ξεκάθαρα ότι όταν βρεθούν άνω των έξι κρουσμάτων σε μια ομάδα αναβάλλεται ο επόμενος/επόμενοι αγώνες της εν λόγω ομάδας.  Συνεπώς το παιχνίδι πρωταθλήματος της 14ης αγωνιστικής ανάμεσα στην Καρμιώτισσα και τον ΑΠΟΕΛ.

 

Με αυτά και μ’ αυτά στον αέρα είναι και ο αγώνας Κυπέλλου ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και τον Απόλλωνα που είναι προγραμματισμένος με βάση το καλεντάρι της Κ.Ο.Π. να γίνει την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου στο στάδιον ΓΣΠ….Θα φανεί τις επόμενες μέρες τι μέλλει γενέσθαι με αυτή την αναμέτρηση…..

 

Share