Δικαίωση Μαργκάσα σε βάρος του Πέτεφ! (100 χιλιάρικα)

 

Τον κυπροποιημένο ποδοσφαιριστή Ρενάτο Μαργκάσα δικαίωσε την Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021 το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, με την απόφαση που εξέδωσε στην αστική αγωγή που είχε καταχώρησε ο ποδοσφαιριστής, εναντίον του προσώπου που προέβη σε δηλώσεις εναντίον του, τον Μάρτιο του 2018.

Σύμφωνα με το Δικαστήριο, οι δηλώσεις αυτές ήταν δυσφημιστικές και έπληξαν το επαγγελματικό κύρος και την υπόληψη του Ρενάτο Μαργκάσα, έγιναν κακόβουλα σε μια προσπάθεια μετατόπισης σε τρίτα πρόσωπα των ευθυνών και των λόγων αποτυχίας της ομάδας και οδήγησαν στον πρόωρο τερματισμό της εργοδότησης του Ρενάτο Μαργκάσα από το σωματείο Ομόνοια Λευκωσίας.

Το Δικαστήριο διέταξε το πρόσωπο που προέβη στις επίδικες δηλώσεις να καταβάλει στο Ρενάτο Μαργκάσα αποζημιώσεις τόσο για δυσφήμιση όσο και για επιζήμια ψευδολογία. Οι πληροφορίες της ιστοσελίδας μας www.sportive24.com κάνουν λόγω για αποζημίωση κοντά στις 100 χιλιάδες ευρώ συν δικηγορικά έξοδα που καλείται να καταβάλει ο Βούλγαρος τεχνικός στον κυπροποιημένο άσσο.

Ο ποδοσφαιριστής ζήτησε από την πρώτη στιγμή την νομική αρωγή και υποστήριξη του ΠΑ.Σ.Π., με τον Σύνδεσμο να στέκεται δίπλα από το μέλος του από την αρχή της όλης διαδικασίας.

Share