ΑΠΟΕΛ-ΑΡΗΣ 1-1 ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Φίλοι και φίλες του ποδοσφαίρου και της SPORTIVE24 στην Κύπρο και το εξωτερικό καλό σας απόγευμα απο το στάδιο ΓΣΠ όπου σε 45 λεπτά θα έχουμε σέντρα στον αγώνα της 18ης αγωνιστικής ανάμεσα στον γηπεδούχο ΑΠΟΕΛ και τον Άρη Λεμεσού όπου φιγουράρει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας έχοντας συγκομιδή 33 βαθμούς δύο πίσω από τον πρωτοπόρο Απόλλωνα.

ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ: (LIVE)

Στην Λευκωσία όπως και και σε όλο το νησί επικρατεί τσουχτερό κρύο κι αυτό σίγουρα θα επηρεάσει και την προσέλευση του κόσμου παρά το ότι είναι είναι ηλιόλουστος ο ουρανός.

Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας με 23 βαθμούς στο ενεργητικό του έχοντας όμως αγώνα στο χέρι (με την Ανόρθωση που θα γίνει στις 9 Φεβρουαρίου εδώ στο ΓΣΠ).

5+ χιλιάδες πάνω κάτω ο κόσμος εδώ στο παγωμένο ελέω κρύου στάδιο ΓΣΠ.  Να πούμε ότι ο κήπερ Βάνα πήρε την εστία μπροστά από τους πορτοκαλί ενώ ο Ιταλός πορτιέρο του ΑΠΟΕΛ Σκουφέτ στην βόρεια εστία. Στη σέντρα η φιλοξενούμενη ομάδα του Άρη.

Πρώτο κόρνερ πριν συμπληρωθεί το 1ο λεπτό για την Ελαφρά Ταχιαρχία…

Ασφυκτικό πρέσινγκ εφαρμόζει ο Λιάσος Λουκά από τα πρώτα κιόλας λεπτά της αναμέτρησης…

Δυνατό παιχνίδι ένθεν και ένθεν εδώ στο ΓΣΠ με τους ποδοσφαιριστές να προσφέρουν πολλές συγκινήσεις στο υποστηρικτικό κοινό τους.

11 Σάστισε ο Νατέλ που πήρε την ασίστ από τον Λουντέμο αλλα έχασε πολύ καλή ευκαιρία να βάλει τον ΑΠΟΕΛ σε θέση οδηγού.

Πιο απαιτητικός και πιο διεκδικτικός ο ΑΠΟΕΛ που δεν βρίσκει όμως τον δρόμο προς τα δίκτυα με συμπληρωμένα 17 λεπτά παιχνιδιού το 0-0 είναι γεγονός…

Κίτρινη κάρτα από τον ρεφ Χριστοδούλου στον προπονητή τερμοφτοφυλάκων της Ελαφράς Ταξιαρχείας για διαμαρτυρίες.

19 Πρώτη κίτρινη στον αγώνα. Την βλέπει (σωστά) ο αρχηγός του Άρη Γκόρτον Σίντελφεντ που να σημειώσουμε δεν είναι στο όριο των καρτών.

22 Κοκορομαχία στον χώρο του κέντρου του γηπέδου ανάμεσα σε Νατέλ και Ρονκάλια κιτρινίζονται και οι δύο.

24 Ο Στεπίνκσι χάνει καταπληκτική ευκαιρία με ωραία κεφαλιά έπειτα από μπαλιά ξιράφι του Ματίας Σπόγιαριτς υποχρέωσε τον Σκουφέτ να απογειωθεί κυριολεκτικά και να πει οχι στους παίκτες της Λεμεσιανής ομάδας.

Επεσε ο ρυθμός του αγώνα με την συμπλήρωση 30 λεπτών παιχνιδιού εδώ στο ΓΣΠ.

Οι δύο Κύπριοι προπονητές είναι συνεχώς όρθιοι και δίνουν οδηγίες στους ποδοσφαιριστές τους.

34′ Μεγάλη ευκαιρία για τον ΑΠΟΕΛ με τον Ντονγκαλά (υπήρχε η υπόνοιαμ για οφσάϊντ) αλλά απ΄ότι λέχθηκε και από την συνάδελφο Κατερίνα Κυριάκου που είναι στο στούντιο του SportFM Κύπρου δεν φαίνεται να υπήρξε οφσάϊντ οπότε καταγράφεται κι αυτή ως μεγάλη ευκαιρία για τους γαλαζοκίτρινους της Λευκωσίας.

Παρατηρήσεις από τον διαιτητή προς τον κήπερ του Άρη Άλβες Βάνα για καθυστερήσεις.

Με αυτά και μ’ αυτά συμπληρώσαμε αισίως 40 λεπτά αγώνα εδώ στο Γ.Σ.Π. με την λευκή ισοπαλία να σφραγίζει τις προσπάθειες των 22 ποδοσφαιριστών.

44′ ΓΚΟΟΟΟΟΟΛ Ο Μπαμπίκα με δυνατό βολέ έπειτα από ωραία ασίστ του Ματίας Σπόγιαριτς γράφει το 0-1 για τον ΑΡΗ.

3 λεπτά ο χρόνος της καθυστέρησης σύμφωνα με τον τέταρτο διαιτητή κύριο Δημήτρη Σολωμού.

Φάουλ σε πολύ καλό σημείο για τον ΑΠΟΕΛ με εκτελεστή τον Ζαμπάλα η μπάλα κτυπά στο ανθρώπινο τείχος των ποδοσφαιριστών του Άρη.

ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ. 0-1 ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ.

Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ:

Με τις ίδιες ακριβώς ενδεκάδες οι δύο μονομάχοι συνεχίζουν στο δεύτερο ημίχρονο που μόλις άρχισε.

48′ Διαμαρτυρίες από τους φίλους και τους παίκτες του ΑΠΟΕΛ για αντικανονικό παίξιμο επί του Κβιλιτάϊα εντός περιοχής. Φαίνεται να μην υπήρξε παράβαση κατά την προσωπική μου άποψη.

Κίτρινη και στον Λουκας Σόουζα.

56′ Ο Φράγκος Νο.19 θα αποτελέσει την πρώτη αλλαγή για την φιλοξενούμενη ομάδα του Άρη. Εκτός αγώνα ο εκ των κορυφαίων της Ελαφράς Ταξιαρχείας Ματίας Σπόγιαριτς.

62′ Διπλή αλλαγή από τον Σωφρόνη Αυγουστή. Εντός αγώνα οι Μάγκλιτσα και Τσιεπάκ στις θέσεις των Θεοδώρου και Λουντέμο (τραυματίστηκε) αντίστοιχα,

4-4-2 πλέον ο ΑΠΟΕΛ με 2 καυθαρόαιμους επιθετικούς στην προσπάθεια του να φέρει το παιχνίδι στα ίσα. Μάγκλιτσα και Κβιλιτάϊα στην κορυφή της επίθεσης για τους γαλαζοκίτρινους.

Οι Οκριασβίλι και Σατσιάς θα αποτελέσουν σε λίγο άλλες δύο αλλαγές για τον ΑΠΟΕΛ. Φουλ επιθετικό σχήμα για τον Σωφρόνη Αυγουστή.

Εκτός αγώνα οι Ντε Βινσέντι και Ντογκαλά που δεν έθελξαν με την σημερινή τους εμφάνιση.

Με συμπληρωμενά 68 λεπτά το 0-1 παραμένει για την ομάδα του Άρη που εαν κερδίσει σήμερα θα ανέβει εκ νέου στο ρετιρέ της βαθμολογίας και στο +1 από τον συμπολίτη του Απόλλωνα.

71′ Παρατηρείται με κίτρινη κάρτα και στον Σουηδό παίκτη του Άρη Μπρόνσον.

Φτωχό σε φάσεις το δεύτερο 45λεπτο με τα νεύρα να κυριαρχούν στις κινήσεις των παικτών του ΑΠΟΕΛ.

Ο Μάγκλιτσα στο 74ο λεπτό προ κενής εστίας αφου ήταν εξουδετερωμένος ο κήπερ του Άρη Βάνα Άλβες δεν κατάφερε να ισοφαρίσει για την ομαδα του.

Ο Λιάσος Λουκά δέχθηκε αντικείμενο στο πόδι από την κερκίδα του ΑΠΟΕΛ και έπεσε στο έδαφος….

Πολύ λίγος ο χρόνος που παίζεται ποδόσφαιρο αφού οι τραυματισμοί είναι στην ημερήσια διάταξη γενικώς.

83′ Κλασική ευκαιρία για τον Οκριασβίλι σαν απομηχανής θεός ο Μανού Γκαρσία διώχνει την μπάλα από την εστία της Λεμεσιανής ομάδας.

85′ Ο Εφραίμ εντός αγώνα τα δίνει όλα για όλα ο Σωφρόνης ανακατεύοντας την τράπουλα στην προσπάθεια του να φθάσει στο γκολ της ισοφάρισης.

89′ Δύο αλλαγές μαζεμένες για τον Άρη. Ιωσηφίδης και Σικόρσκι στις θέσεις των Μανού και του σκόρερ Μπαμπίκα.

6 λεπτά ο επιπλέον χρόνος των καθυστερήσεων.

90+1 Κεφαλιά του Σάβιτς πέφτει ωραία και μπλοκάρει ο 30χρονος πορτιέρο του Άρη Βανά Άλβες.

Κίτρινη (ορθή) στο Τσιεπάκ για φάουλ πάνω στον Πακκέτ.

Ο Βινίσισους με καρφωτή κεφαλιά στο 90+5 έφερε το παιχνίδι στα ίσα για τον ΑΠΟΕΛ.

Σύρραξη στους πάγκους μετά την ισοφάριση των γαλαζοκιτρίνων με τους ανθρώπους του Άρη να υποστηρίζουν ότι κακως δόθηκε το φάουλ υπέρ του ΑΠΟΕΛ από το οποίο προήλθε η σέντρα στα καρέ της Ελαφράς Ταξιαρχείας με το οποίο ο Βραζιλιάνος αμυντικός του ΑΠΟΕΛ ισοφάρισε.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΘΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΠΟΕΛ (Αυγουστή): Σκουφέτ, Σόουζα, Βινίσιους, Λουντέμο, Ντε Βινσέντι (Α), Θεοδώρου, Ζαμπάλα, Νατέλ, Ντονγκαλά, Σάβιτς, Κβιλιτάια

Στον πάγκο: Μιχαήλ, Καρώ, Εφραίμ, Maglica, Okriashvili, Σατσιάς, Esselink, Γαβριήλ, Chebake, Πολυκάρπου, Wheeler, Danilo

ΑΡΗΣ (Λουκά): Bάνα, Μανού, Σπόλιαριτς, Στεπίνσκι, Καζού, Πακέ, Σίντελφελντ (Α), Μπρόσον, Ρονκάλια, Μπαμπίκα, Σιμιόν

Στον πάγκο: Στυλιανού, Παπαστυλιανού, Σοφρωνίου, Ραμπούτ, Μπράουν, Σικόρσφσκι, Φράγκος, Ελευθερίου, Ματθαίου, Κορόμα, Ιωσηφίδης.

 

Διαιτητής: Χριστοδούλου Κυριάκος
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Καλογήρου Μάριος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Σωκράτους Κυριάκος
4ος Διαιτητής: Σολωμού Δημήτρης
VAR: Carvalho Nobre Antonio Emanuel
AVAR: Λαζάρου Ιωάννης
Παρατηρητής: Ιωάννου Μιχάλης

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΛΑΖΗΣ 

 

Share