Η MAN.CITY δελεάζει τον Μέσι με ποσό μαμμουθ! (496 εκατομμύρια)

 

Ο μεγιστάνας ιδιοκτήτης της Μάντσεστερ Σίτι Μανσούρ Μπιν Ζαγιέντ Αλ Ναχιάν δεν τα βάζει κάτω και προσπαθεί να κάνει το μπαμ με την απόκτηση του σούπερ στάρ Λιονέλ Μέσι με μια εξωπραγματική πρόταση!!!!!

Το περασμένο καλοκαίρι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας “Sun”, έκανε λόγο για πρόταση ύψους 692 εκατομμυρίων ευρώ για τον Αργεντινό σούπερ σταρ, ο οποίος ήταν ένα βήμα από την αποχώρησή του από τη Μπαρτσελόνα, όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος.

Ωστόσο, ο Μέσι έκανε πίσω και έμεινε στους Καταλανούς θέλοντας να μην μπει σε δικαστική διαμάχη και εξαντλώντας το συμβόλαιό του, το οποίο ολοκληρώνεται στο τέλος της φετινής σεζόν.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της “Sun” η Σίτι είναι έτοιμη να επανέλθει δυναμικά, αλλά αυτή τη φορά η πρότασής της στον Μέσι θα είναι σημαντικά χαμηλότερη: πέφτει δηλαδή στα 496 εκατομμύρια ευρώ.

Όπως αναφέρεται, οι «Πολίτες» θα προσφέρουν στον 33χρονο Αργεντινό συμβόλαιο για δύο χρόνια με οψιόν για έναν ακόμα χρόνο, για να μετακομίσει κατόπιν στη θυγατρική της ομάδα, New York City, και να αγωνιστεί για αυτήν για άλλα δύο χρόνια στο πρωτάθλημα του MLS.

Υπάρχει μάλιστα και όρος σε αυτή τη συμφωνία που επιτρέπει στις δύο πλευρές να επεκτείνουν για άλλα τρία χρόνια τη συνεργασία τους ώστε να την φτάσουν στα οκτώ χρόνια κοινής πορείας, με τον Μέσι να έχει ρόλο πρεσβευτή της Μάντσεστερ Σίτι μετά την αποχώρησή του από την ενεργό δράση.

Share