ΑΠΟΕΛ-Ανόρθωσις 1-0 ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Nτέρμπι κορυφής διεξάγεται σήμερα (17:00) στο ΓΣΠ, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής, ανάμεσα στον πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ και τη δεύτερη στη βαθμολογία Ανόρθωση. 

Ο ΑΠΟΕΛ θα θελήσει την επιτυχία για να επιστρέψει στις νίκες έπειτα από το 2-2 με τον Απόλλωνα στο γήπεδο ΑΛΦΑ ΜΕΓΑ την περασμένη Τρίτη και παράλληλα, όχι μόνο να διατηρηθεί στην πρώτη θέση, αλλά να αυξήσει και τη διαφορά από την σημερινή διώκτριά του, στους πέντε βαθμούς (39 έναντι 37 τη δεδομένη στιγμή και πριν τη σέντρα).

Από την άλλη, η «Κυρία» πάει στο ΓΣΠ φουριόζα για να συνεχίσει στον δρόμο των επιτυχιών, να κερδίσει και να ανέβει αυτή στην κορυφή της βαθμολογίας.

ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΕΔΩ: (Δεν χρειάζεται refresh το κείμενο ανανεώνεται αυτόματα φίλοι και φίλες της ιστοσελίδας μας. 

17:00 Στη σέντρα ο ΑΠΟΕΛ που πήρε την νότια εστία.

Αναγνωριστικά τα πρώτα στάδια της αναμέτρησης με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να ελέγξουν τον ρυθμό του αγώνα ένθεν και ένθεν.

-2′ Πρώτη καλή στιγμή στον αγώνα καταγράφεται για την φιλοξενούμενη ομάδα.  Κάθετη μεταβίβαση στον Φερέιρα που έκανε το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, όμως η μπάλα έφυγε άουτ.

-4′ Απαντάει στις ευκαιρίες το ΑΠΟΕΛ! Μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Τσεμπάκ έκανε ένα ψηλοκρεμαστό πλασέ, πρόλαβε η άμυνα της Ανόρθωσης και έδιωξε σε κόρνερ.

-4′ Μετά την εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα έφτασε στον Σαρφό που σούταρε δυνατά, η μπάλα στα χέρια του Αρμπολέδα.

12′ Σουτ του Γουαρίς, η μπάλα έφυγε μακριά από την εστία. Διαμαρτυρίες από τους παίκτες του ΑΠΟΕΛ γιατί δεν σταμάτησε το παιχνίδι ενώ ο Τσεμπάκ ήταν κάτω (παρεξηγημένη η έννοια του fair play στο κυπριακό ποδόσφαιρο)….

Με αυτά και μ΄ αυτά φίλοι της SPORTIVE24 στην Κύπρο και το εξωτερικό με συμπληρωμένα 30 λεπτά παιχνιδιού και το η λευκή ισοπαλία σφραγίζει τις προσπάθειες των δύο αποψινών μονομάχων (0-0).

Ανακοίνωση από τα μεγάφωνα του σταδίου ο διαιτητής διέταξε να σταματήσει άμεσα η χρήση λέιζερ από τις εξέδρες.

1 λεπτό ο επιπρόσθετος χρόνος της καθυστέρησης σύμφωνα με τον τέταρτο διαιτητή Ιωάννη Χριστοδούλου.

ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ 0-0 ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ.

18:05 Έναρξη Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

Πρώτη αλλαγή για τον ΑΠΟΕΛ. Δώνης εντός αγωνα στη θέση του Σαρφό. Αλλαγή και για την Ανόρθωση μέσα ο Γκερέκο εκτός αγώνα ο Ουαρίς.

Ελπίζω να δούμε γκολ στο δεύτερο 45λεπτο!!!

Συστάσεις από τα μεγάφωνα πως αν πέσει έστω και ποτήρι στον αγωνιστικό χώρο, ο διαιτητής θα διακόψει τον αγώνα. Ο Αρμπολέδα είναι ακόμα στο έδαφος (έπεσε κροτίδα από την νότια εξέδρα στο γήπεδο).

58′ Κίτρινη για τον Τεχέρα που ήταν στο όριο.

72′ Νέα αλλαγή για την Ανόρθωση εντός αγώνα ο Μουσοντά (Νο.77) στην θέση του Γκασαμά (Νο.21).

Πολύ λίγο (σε χρόνο) ποδόσφαιρο είδαμε στην επανάληψη και σίγουρα τα 10 λεπτά καθυστέρηση για τον Δανό ρεφ προβλέπονται κατά την άποψη μου.

80′ Διπλή αλλαγή στη σύνθεση του ΑΠΟΕΛ. Μέσα οι Γεφτέ και Τομανέ στις θέσεις των Σούσιτς και Ντογκαλά αντίστοιχα.

Δυνατό φάουλ στον χώρο του κέντρου του Τεχέρα που βλέπει την δεύτερη κίτρινη κόκκινη κάρτα (ορθή η αποφαση του Δανού ρεφ).

84′ Αλλαγή για την Ανόρθωση. Ο Χρυσοστόμου στην θέση του Φερέιρα.

86′ Εκτός ο Βιγιαφάνεζ εντός ο αρχηγός της ομάδας Γ.Εφραίμ.

89′ ΓΚΟΛ για το ΑΠΟΕΛ! Ο Εφραίμ μπήκε στην περιοχή από αριστερά, έκανε το σουτ, ο Αρμπολέδα απέκρουσε ασταθώς όμως η μπάλα πήγε στον Τομανέ που την έσπρωξε στα δίχτυα για το 1-0!!! 

-90′ Έπεσαν αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο και οι διαιτητές αποχώρησαν από τον αγωνιστικό χώρο.

Για να δουμε τι θα γίνει!!!

10 λεπτά ο χρόνος των καθυστερήσεων σύμφωνα με την υπόδειξη του 4ου ρεφ Ιωάννη Χριστοδούλου.

ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΕΛ ΠΟΥ ΑΥΞΗΣΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΝΑ ΔΟΝΕΙ ΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΤΟ ΑΠΟΕΛ-ΘΡΥΛΟΣ-ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!!!

Ευχαριστώ για την προσοχή σας καθόλη την διάρκεια του αγώνα.

 

 

ΑΠΟΕΛ (Ζοσέ Ντομίνγκες): Μπέλετς, Tσεμπάκ, Ντβάλι, Πέτροβιτς, Σούσιτς (80′ Γεφτέ), Μαρκίνιος, Κονσταντίνοφ, Σαρφό (46′ Δώνης), Εντονγκαλά  Βιγιαφάνιες, Κβιλιτάια (100′ Πολυράρπου)

Ανόρθωση (Νταβίδ Γκαγιέγο): Αρμπολέδα, Ουαγκέ, Μαρμούκ, Παύλος Κορρέα (Α), Κορέια, Φερέιρα, Τεχέρα, Τιουνέ, Ουαρίς (46′ Γκερέρο), Καστέλ, Γκασαμά.

Γήπεδο: Γ.Σ.Π.

Σκόρερ: 

Κίτρινες:    /  58 Τεχέρα, Κορέϊα, Παύλος Κορέα (Α) (Ανόρθωσις)

Αποβολές: Τεχέρα (82)

Διαιτητής: Μαντς Κρίστοφερ Κριστόφενσεν (Δανία).

Βοηθοί: Όμηρος Τζιωρτζής (α’), Νίκος Εγγλέζου (β’), Ιωάννης Χριστοδούλου (τέταρτος).

VAR / AVAR: Τζιανλούκα Μαντζανιέλο (Ιταλία) / Ανδρέας Π. Ανδρέου.

Παρατηρητής διαιτησίας: Σοφία Καραγιώργη.

 

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΛΑΖΗΣ 

Share