ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια LIVE 0-1 ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

 

Σπουδαίο ντέρμπι διεξάγεται σήμερα σε λίγο στο στάδιον ΓΣΠ, το «αιώνιο» όπως είναι καλύτερα γνωστό ανάμεσα στους φιλάθλους ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και στην Ομόνοια. Ο αγώνας εντάσσεται στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής των πλέι οφ και παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, αφού γαλαζοκίτρινοι και πράσινοι αντίστοιχα θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς βέβαια λόγους ενώ είναι και το γόητρο και η ψυχολογία στην μέση.

ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ (ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ REFRESH):

16:00 Στη σέντρα η γηπεδούχος ομάδα του ΑΠΟΕΛ που πήρε την βόρεια εστία που βλέπει προς την είσοδο της Λευκωσίας.

Με συμπληρωμένα ήδη 7 λεπτά αγώνα εδώ στο ΓΣΠ τίποτα το ιδιαίτερο μπροστά από τις δύο εστίες παρουσία 15.500 χιλιάδων ΑΠΟΕΛιστών στις εξέδρες του σταδίου της πρωτεύουσας.

14′ Σουτ του Χαμάζ  μέσα από την περιοχή του Μπέλετς η μπάλα έξω.

-15 Κίτρινη στον Κονσταντίνοφ για φαουλ στον Χαραλάμπους. Πρώτη στον αγώνα. Λανθασμένη απόφαση του ρεφ γιατί ο Κύπριος παίκτης της Ομόνοιας γλίστρησε και έπεσε στο έδαφος…

19′ Ευκαιρία για την Ομόνοια. Ο Αλιούμ με όμορφη κίνηση ξέφυγε από τον Βιδάλ έκανε το γύρισμα στην περιοχή και ο Στεπίνσκι με πλασέ έστειλε την μπάλα έξω. Εξετάζεται η φάση για πιθανό χέρι του Σούστιτς στο πλασέ του Στεπίνσκι. 

Ο Ελβετός ρεφ πήγε και το είδε ο ιδιος και έδωσε την εσχάτη των ποινών (πέναλτι). Το εκτέλεσε ο Στεπίνσκι και έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του Μπέλετς 0-1 η Ομόνοια σε θέση οδηγού (22ο λεπτό).

25′ Πρώτη αλλαγή για τον ΑΠΟΕΛ ο Βιγιαφάνεζ πέρνει την θέση του Κοσταντίνοφ.

Ο ΑΠΟΕΛ προσπαθει να βγάλει αντίδραση μετά το γκολ που δέχθηκε, αλλά προς το παρών επιθετικά είναι αναιμικό και χρειάζεται άμεσα μια αλλαγή…

36′ Σέντρα του Ντονγκαλά, κεφαλιά του Τομανέ η μπάλα έξω.

41′ Ζητούν πέναλτι του ΑΠΟΕΛ σε μαρκάρισμα του Παναγιώτου πάνω στον Τομανέ. Ο διαιτητής που απόψε δεν είναι καθόλου καλός (για την ώρα) θα έλεγα δεν πάει καν να δει την επαναληπτική προβολή από την οθόνη.

4 λεπτά ο έξτρα χρόνος των καθυστερήσεων σύμφωνα με την υπόδειξη του 4ου διαιτητή.

ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ με την Ομόνοια να πηγαίνει στα αποδυτήρια με το υπέρ της 0-1 με το εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Στεπίνσκι από το 22ο λεπτό. 

Αναμένω ένα πολύ πιο ποιοτικό δεύτερο ημίχρονο πάντως…Ιδωμεν

Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ:

49′ Κερδισμένο κόρνερ για τον ΑΠΟΕΛ εκτελεί ο Μεχρί πάσα στον Εντογκαλά ξανά στο Μεχρί που δοκιμάζει το σουτ η μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Φαμπιάνο.

55′ Δεύτερη αλλαγή για τον ΑΠΟΕΛ. Εντός ο Δώνης εκτός αγώνα ο Μεχρί (Νο.88).

57΄Ευκαιρία για τον ΑΠΟΕΛ με τον Μαρκίνιος το σουτ του οποίου από το ύψος της μεγάλης περιοχής κατέληξε μόλις άουτ.

70′ Τριπλή αλλαγή για την Ομονοια. Μπάκιτς μέσα στην θέση του Στεπίνσκι. Σιπριάνο στην θέση του Χαμάζ. Μπασιρού στην θέση του Χαραλάμπους.

Το ΑΠΟΕΛ έχει συντριπτική κατοχή και υπεροχή στο δεύτερο ημίχρονο που όμως δεν μετουσιώνει σε γκολ για την ώρα τουλάχιστον.

Τριπλή αλλαγή για τον ΑΠΟΕΛ στο 82 Μαϊολι, Σιπριάνο Λουίζ και Εφραίμ εντός στις θέσεις των Μαρκίνιος, Τσεμπάκ και Σούσιτς.

Νέα αλλαγή και για την Ομόνοια εντός ο Κακουλλή στην θέση του Σιμιτς (Νο.21).

85′ Μπεζουζ εκτός Λάνγκ εντός αγώνα για την Ομόνοια.

Ροκανίζει τον χρόνο που κυλά υπερ της η Ομόνοια που έχει το προβάδισμα από το πέναλτι του Στεπίνκσι.

5 λεπτά ο επιπλέον χρόνος των καθυστερήσεων για την λήξη του σημερινού ντέρμπι αιωνίων.

Τελικό αποτέλεσμα εδώ στο ΓΣΠ η Ομόνοια κερδίζει το ντέρμπι των αιωνίων και ανέβηκε στους 58 βαθμούς ενώ ο ΑΠΟΕΛ συνεχίζει να είναι στην κορυφή με 63 βαθμούς σε 30 αγώνες. Το πρωτάθλημα ακόμα έχει αρκετό δρόμο μέχρι να ξεκαθαρίσει ο εφετινός πρωταθλητής Κύπρου.

Ευχαριστούμε για την προσοχή σας καθόλη την διάρκεια της σημερινής αναμέτρησης.

 

 

ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ:

ΑΠΟΕΛ (Ρικάρντο Σα Πίντο): Μπέλετς (Α), Τσεμπάκ, Ντβάλι, Σούσιτς, Βιδάλ, Μαρκίνιος, Ντάλσιο, Κονσταντίνοφ, Εντονγκαλά, Μεχρί, Τομανέ.

Ομόνοια (Γιάννης Αναστασίου): Φαμπιάνο, Μάθιους, Κουλιμπαλί, Παναγιώτου, Xαμάζ, Σίμιτς, Κούσουλος (Α), Χαραλάμπους, Αλιούμ, Μπεζούς, Στεπίνσκι.

Γήπεδο: Γ.Σ.Π.

Σκόρερ: 

Κίτρινες: Κοσταντίνοφ (ΑΠΟΕΛ)  / Κουλιμπαλί, Μάθιους, Μπασιρού (Ομόνοια)

Αποβολές: 

Διαιτητής: Ουρς Σνάιντερ (Ελβετία).

Βοηθοί: Παύλος Γεωργίου (α’), Όμηρος Τζιωρτζής (β’), Παναγιώτης Χατζηγεωργίου (τέταρτος)

VAR / AVARΑλεσάντρο Προντέρα (Ιταλία) / Αδάμος Βασιλείου.

Παρατηρητής διαιτησίας: Κώστας Θεοδότου

 

Στην ζωντανή περιγραφή ο Στέλιος Παλαζής

Share