ΑΡΗΣ ΘΕΣ: Προφορική συμφωνία με τον Νικόλα Ιωάννου (photo)

 

 

Ο Άρης Θεσσαλονίκης ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον δυναμικό Κύπριο αμυντικό Νικόλα Ιωάννου και αναμένεται η άφιξη του στην Θεσσαλονική για να διευθετηθούν και τα τελευταία ζητήματα της μεττεγραφής.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Νικόλας Ιωάννου θα αποτελέσει την πρώτη μετεγγραφή του Άρη για τον Γενάρη, καθώς δεδομένης της προφορικής συμφωνίας που υπάρχει, απομένει η διευθέτηση των τυπικών διαδικασιών για να επικυρωθεί η μετακόμισή του στο «Κλ. Βικελίδης».

Μένει επίσης να γίνει γνωστή και η “φόρμουλα” της συνεργασίας των δύο πλευρών, καθώς οι συζητήσεις των «κίτρινων» με τον 25χρονο αριστερό οπισθοφύλακα έβαλαν στην άκρη το σενάριο του δανεισμού για τους επόμενους έξι μήνες με option αγοράς το καλοκαίρι του 2021 και εστίασαν στην αποδέσμευσή του από τη Νότιγχαμ Φόρεστ και στην υπογραφή πολυετούς συμβολαίου με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις τελευταίες ώρες τρέχει η διαδικασία για την άμεση άφιξη του Νικόλα Ιωάννου στη Θεσσαλονίκη για τη διευθέτηση όλων των τυπικών διαδικασιών και την ένταξή του στον Άρη.

 

Πηγή: Sportsroom.Gr 

Share