Εποχή Γκαγιέγο στον Πρωταθλητή ΑΠΟΕΛ!

 

Το επίσημο φιρμάνι για τον εκλεκτό της διοίκησης του ποδοσφαιρικού ΑΠΟΕΛ γράφτηκε σήμερα ενώπιον των φωτογραφικών φλας, αφού ο τέως προπονητής της Ανόρθωσης Ισπανός Νταβίδ Γκαγιέγο έβαλε την τζίφρα του σε συμβόλαιο διάρκειας 1 έτους στα γραφεία του ΑΠΟΕΛ στο προπονητικό κέντρο Αρχάγγελος.

Ο 52χρονος Ιβηρας τεχνικός θα έχει βοηθό του τον κύριο Όσκαρ Σουάρες με τον οποίο συνεργάστηκε κατά την πρόσφατη θητεία του στην ομάδα της Ανόρθωσης.

Η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ θα αρχίσει στις 15 Ιουνίου και μέχρι τότε θα ξεκαθαρίσουμε όλες οι εκκρεμότητες που αφορούν στην ολοκλήρωση του έμψυχου δυναμικού των Πρωταθλητών. Να θυμίσουμε ότι έγινε πρόταση ανανέωσης της συνεργασίας σε Κβιλιτάϊα και Ντάλσιο με τους δύο ποδοσφαιριστές να μελετούν κι άλλες προτάσεις που έχουν ενώπιον τους και να απαντούν σε εύλογο (σύντομο) χρονικό διάστημα στην διοίκηση των γαλαζοκιτρίνων.

Σε μια άλλη εξέλιξη σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ιστοσελίδας μας www.sportive24.com το ΑΠΟΕΛ έχει βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του 29χρονου Νιγηριανού δεξιού αμυντικού Γκούντγουιλ Εκπολό (φώτο κάτω) που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν με τα χρώματα του Απόλλωνα και η Λεμεσιανή προτίμησε να μην του ανανεώσει το συμβόλαιο αφού λήγει τέλος του τρέχοντος μήνα η μεταξύ τους συνεργασία.

Ο Εκπολό ήταν από τα βασικά γρανάζια του Απόλλωνα κατά την λήξασα σεζόν ενώ πέτυχε και 3 τέρματα ενώ είχε στο ενεργητικό του και 2 ασίστ προς τους συμπαίκτες του.

Επιμέλεια: ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΛΑΖΗΣ 

Share