Οι 26 εκλεκτοί του Φρανκ Ντε Μπουρ! (Ολλανδία)

 

Με τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ να λάμπει δια της απουσίας του, αλλά όλα τα υπόλοιπα μεγάλα ονόματα της Εθνικής Ολλανδίας να βρίσκονται μεταξύ των επιλογών του ομοσπονδιακού εκλέκτορα Φρανκ Ντε Μπουρ για το Euro ανακοινώθηκε η αποστολή της εθνικής ομάδας της Ολλανδίας. Πιο κάτω αναλυτικά η λίστα με τους 26 εκλεκτούς.

Η απουσία του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ αποτελεί πλήγμα. Μετά από έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό, όμως, ο οποίος τον κράτησε εκτός δράσης με τη Λίβερπουλ από τον περασμένο Οκτώβριο, θα ήταν το λιγότερο «στοίχημα» να γίνουν βιαστικές κινήσεις απλά και μόνο για να παίξει στο Euro. Μπορεί, λοιπόν, ο θηριώδης στόπερ των Reds να απουσιάζει, αλλά η εθνική Ολλανδίας δεν θα στερηθεί μεγάλων ονομάτων και μπόλικου ταλέντου από την ερχόμενη διοργάνωση.

Ο Φρανκ Ντε Μπουρ ανακοίνωσε την 26μελη αποστολή των Οράνιε, με τα ονόματα των Φρένκι Ντε Γιονγκ, Τζορτζίνιο Βαϊνάλντουμ, Μέμφις Ντεπάι, Ματάις Ντε Λιχτ, Στεφάν Ντε Φράι να ξεχωρίζουν.

Σημειώνεται ότι η Ολλανδία έχει κληρωθεί στον 3ο όμιλο, με Ουκρανία, Αυστρία και Βόρεια Μακεδονία και θα δώσει τα ματς του ομίλου της στη «Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα» του Άμστερνταμ.

Μίνι έκπληξη η απουσία του Στίβεν Μπεργκβάιν της Τότεναμ και ίσως και του Ανουάρ Ελ-Γκάζι της Άστον Βίλα από την 26άδα, με τους Πρόμες και Γκάκπο να προτιμούνται από τον ομοσπονδιακό εκλέκτορα.

Αναλυτικά η 26άδα:

Τερματοφύλακες: Γιάσπερ Σίλεσεν (Βαλένθια), Μάαρτεν Στεκέλενμπουργκ (Άγιαξ), Τιμ Κρουλ (Νόριτς)

Αμυντικοί: Ντάλει Μπλιντ (Άγιαξ), Στεφάν Ντε Φράι (Ίντερ), Ζόελ Φέλτμαν (Μπράιτον), Ματάις Ντε Λιχτ (Γιουβέντους), Νατάν Ακέ (Μάντσεστερ Σίτι), Ντένζελ Ντάμφριζ (Αϊντχόφεν), Πάτρικ Φαν Άανχολτ (Κρίσταλ Πάλας), Όουεν Βάινταλ (Άλκμααρ), Γιούριεν Τίμπερ (Άγιαξ)

Μέσοι: Τζορτζίνιο Βαϊνάλντουμ (Λίβερπουλ), Φρένκι Ντε Γιονγκ (Μπαρτσελόνα), Ντάβι Κλάασεν (Άγιαξ), Μάρτεν Ντε Ρόον (Αταλάντα), Ντόνι Φαν Ντε Μπέεκ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ράιαν Χράφενμπερχ (Άγιαξ), Τουν Κόπμεϊνερς (Άλκμααρ)

Επιθετικοί: Μέμφις Ντεπάι (Λυών), Κουίνσι Πρόμες (Σπαρτάκ Μόσχας), Στίβεν Μπεργκίς (Φέγενορντ), Ντόνιελ Μάλεν (Αϊντχόφεν), Βουτ Βέγκχορστ (Βόλφσμπουργκ), Κόντι Γκάκπο (Αϊντχόφεν).

 

Πηγή: Sportsroom.gr

Share