Το νέο σπίτι της Έβερτον μέσα στο νερό!!! (Φώτος)

 

Ο κύβος ερήφθη….Η διοίκηση της Έβερτον πήρε το ΟΚ από τον Δήμο του Λίβερπουλ για να προχωρήσει κανονικά με την κατασκευή του νέου της γηπέδου που θα βρίσκεται μια ανάσα από τον ποταμό Μέρσεϊ.

 

Η παρουσίαση του πρότζεκτ από τους ανθρώπους της Έβερτον ενθουσίασε τα 11 μέλη της επιτροπής, που έδωσε το ‘πράσινο φως’, ποντάροντας κυρίως στις 1.300.000.000 λίρες με τις οποίες υπολογίζεται ότι θα ενισχυθεί η τοπική οικονομία. Εκτιμάται ότι θα δημιουργηθούν 15.000 θέσεις εργασίας και οι εγκαταστάσεις θα προσελκύουν 1.500.000 κόσμο ετησίως. Οι αριθμοί δεν προκύπτουν μόνο από τη χρήση του γηπέδου για ποδοσφαιρικούς λόγους. Υπολογίζεται ότι κάθε χρόνο θα φιλοξενεί 4 μεγάλες συναυλίες, ενώ στους χώρους του γηπέδου θα διεξάγονται εκδηλώσεις όπως γάμοι, κηδείες, χριστουγεννιάτικα πάρτι και εκπαιδευτικά συνέδρια και σεμινάρια.
Στόχος του συλλόγου είναι τα έργα να ξεκινήσουν το ερχόμενο καλοκαίρι και υπάρχει αισιοδοξία ότι ακόμα και εντός του 2023 θα έχει παραδοθεί στην ομάδα για χρήση από την ποδοσφαιρική ομάδα.
Επιμέλεια: Στέλιος Παλαζής 
Share