Οι αντίπαλοι των ομάδων μας στην Ευρώπη (Κλήρωση)

 

Τρεις ομάδες μας, η Ομόνοια Λευκωσίας, ο Απόλλων Λεμεσού και η Α.Ε.Λ., έμαθαν σήμερα τους πρώτους αντιπάλους στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Στις 13:00, πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του δεύτερου προκριματικού γύρου του Champions League με τη συμμετοχή της Ομόνοιας. Το τριφύλλι θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Dinamo Zagreb Κροατίας – Valur Ισλανδίας.

Οι αγώνες θα γίνουν στις 20/21 και 27/28 Ιουλίου αντίστοιχα. Σε περίπτωση πρόκρισης της, η Ομόνοια θα μάθει τον επόμενο αντίπαλο της στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League στην κλήρωση που θα γίνει στις 19 Ιουλίου. Σε αντίθετη περίπτωση, θα συνεχίσει στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Όσον αφορά την κλήρωση του δεύτερου προκριματικού γύρου του UEFA Conference League, ο Απόλλων θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια ομάδα από το ζευγάρι Žilina (Σλοβακίας) Vs Dila Gori (Γεωργίας)  και η ΑΕΛ τη νικήτρια ομάδα από το ζευγάρι  Široki Brijeg (Bοσνίας) Vs Vllaznia (Αλβανίας).

Οι αγώνες θα γίνουν στις 22 και 29 Ιουλίου. Θα προηγηθεί στις 19 Ιουλίου η κλήρωση του 3ου προκριματικού γύρου της διοργάνωσης.

 

Πηγή: Ιστοσελίδα Κ.Ο.Π.

Share