ΚΑΥΣΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ…

Ανακοίνωση από τους οργανωμένους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ για την κατάσταση στην ποδοσφαιρική ομάδα.
Αναλυτικά:
Η υπομονή του κόσμου του ΑΠΟΕΛ έχει εξαντληθεί. Και δεν μιλάμε για τους πρόσκαιρους που έγιναν με το ΑΠΟΕΛ γύρω στο 2008 με 2009, αλλά για τους αγνούς ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ που έζησαν πολλά με την ομάδα αυτή και γνωρίζουν από δυσκολίες και αποτυχίες. Εδώ και δυόμιση χρόνια τουλάχιστον, πήγαινε – έλα δεκάδων(;!;!) ποδοσφαιριστών και προπονητών.
Φτάνοντας στον Οκτώβριο του 2020, μετά από τόσες επιτυχίες και τόσα έσοδα από τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, είμαστε με μία ομάδα χωρίς πλάνο, χωρίς αρχή και τέλος, με μία διοίκηση η οποία συνεχίζει να διαπράττει το ένα λάθος μετά το άλλο και να μοιάζει χαμένη, χωρίς να μπορεί να αντιδράσει στα όσα συμβαίνουν στον Αρχάγγελο. Κάθε χρόνο βλέπουμε να επαναλαμβάνονται τα ίδια εγκλήματα, ναι εγκλήματα, επειδή έπαψαν να θεωρούνται λάθη από τη στιγμή που τα επαναλαμβάνετε κάθε λίγο και λιγάκι, από τη στιγμή που δεν έμεινε τίποτε όρθιο. Το Δ.Σ συμβούλιο και φυσικά ο Πρόεδρος ο οποίος του ηγείται, οφείλουν να μας πουν ποιοι αποτελούν την επιτροπή προγραμματισμού, που κατάφερε ενώ είχε 6 μήνες στη διάθεσή της, να χτίσει ένα ρόστερ με τέσσερις δεξιούς μπακ και ένα αριστερό, να διώξει δυο μεγάλους τερματοφύλακες και να βλέπουμε αυτά τα χάλια. Χάλια για τα οποία ευθύνεται ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ο Πρόεδρος και η διοίκηση. Φαίνεται πως τελικά οι μανατζαρέοι που σας περιτριγυρίζουν έχουν μεγαλύτερη επιρροή από τους προπονητές και τους τεχνικούς διευθυντές που είδαμε τόσα χρόνια. Στείλτε τους στον διάολο άμεσα. Δεν μπορεί πλέον το ΑΠΟΕΛ να πληρώνει τους δικούς σας ερασιτεχνισμούς και θέλουμε να πιστεύουμε πως αν χρειαστεί θα είσαστε διατεθειμένοι να βάλετε στο χέρι στη τσέπη για να πληρώσετε τις ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ μαλα….!
Πάρτε το χαμπάρι ότι ΑΠΟΕΛ δεν είστε εσείς, δεν είναι καμιά διοίκηση, κανένας πρόεδρος, κανένας ποδοσφαιριστής, κανένας προπονητής, ΑΠΟΕΛ είναι μόνο ο κόσμος του, ο Πιστός και Αγνός ΑΠΟΕΛΙΣΤΑΣ. Ζήσαμε δύσκολες στιγμές με το ΑΠΟΕΛ μας, χρόνια πέτρινα, μα με το αίμα και τον ιδρώτα των Πιστών του οπαδών, το ΑΠΟΕΛ από τα αλώνια βρέθηκε στα σαλόνια, κάναμε το ΑΠΟΕΛ πασίγνωστο στην Ευρώπη, το κάναμε μεγάλο όπως ονειρευόμασταν. Αν χρειαστεί λοιπόν να τα διαλύσουμε όλα και να ξαναχτιστεί το ΑΠΟΕΛ γύρω από τους λίγους χιλιάδες ΠΙΣΤΟΥΣ ΑΓΝΟΥΣ ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ, θα το ξανακάνουμε, θα το ξαναχτίσουμε, θα το ξαναπάρουμε εκεί που πρέπει και θα τους ξαναγα@@ όλους τους άλλους έναν-έναν όπως κάνουμε τόσα χρόνια.
Πάρτε το χαμπάρι λοιπόν εκεί πέρα στα γραφεία του Αρχαγγέλου, ΑΠΟΕΛ είμαστε ΕΜΕΙΣ, και δεν ανήκει σε κανέναν παράγοντα, πρόεδρο ή μεγαλομέτοχο. Αλλάξτε μυαλά κύριοι, για το ΑΠΟΕΛ ουδείς είναι αναντικατάστατος.
Αναμένουμε την Κυριακή στο γήπεδο να κατεβεί το ΑΠΟΕΛ και όχι το φάντασμα του…
ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ
ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΑΝΩΤΕΡΟΙ
Share