ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΑΓΓΛΙΑΣ Η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ…ΔΙΑ ΠΟΔΟΣ ΤΣΙΜΙΚΑ!!!

Tην κατάκτηση του Κυπέλλου Αγγλίας για 8η φορά στην ένδοξη ιστορία της και πρώτη μετά το 2006 πανηγύρισε το Σάββατο (14/5) η Λίβερπουλ, κερδίζοντας με το “αγγλικό σκορ” 6-5 στα πέναλτι την Τσέλσι.

Όπως και στον τελικό του Λιγκ Καπ έτσι και σε αυτόν για το FA Cup η αναμέτρηση στο «Γουέμπλεϊ» έληξε χωρίς γκολ τόσο στην κανονική διάρκεια όσο και στην παράταση (0-0), με τον… εφιάλτη να επιστρέφει για τους «μπλε» και με τον Κώστα Τσιμίκα να είναι εκείνος που έμελε να ευστοχήσει στην τελευταία εκτέλεση και να χαρίσει το τρόπαιο στην Θρυλική ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ! 

Ο Αθπιλικουέτα σημάδεψε το κάθετο δοκάρι, ο Μανέ με το σκορ στο 4-4 νικήθηκε από τον Μεντί, ο Άλισον με την σειρά του σταμάτησε τον Μάουντ και ο διεθνής Έλλαδίτης άσος ήταν απόλυτα ψύχραιμος, για να πανηγυρίσουν οι «κόκκινοι» το δεύτερο τρόπαιό τους στην εφετινή σεζόν.

Πλέον, σειρά για την Λίβερπουλ παίρνει ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Ρεάλ Μαδρίτης στις 28 Μαΐου για μια τρίτη κούπα, καθώς αυτή της Πρέμιερ Λιγκ πάρα πολύ δύσκολα θα… ξεγλιστρήσει από τα χέρια της επίδοξης Πρωταθλήτριας Αγγλίας Μάντσεστερ Σίτι.

Share