ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ 1-0 ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Φίλοι και φίλες του ποδοσφαίρου στην Κύπρο και το εξωτερικό καλησπέρα σας από το στάδιο Γ.Σ.Π. όπου σε 35 περίπου λεπτά θα έχουμε σέντρα στο πολύ σημαντικό από βαθμολογικής άποψης ντέρμπι της 21ης Αγωνιστικής ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και την ΑΕΚ Λάρνακας.
Χορηγός της διαδικτυακής μας μετάδοσης το ξενοδοχείο Cleopatra Hotel που βρίσκεται στο κέντρο της Λευκωσίας.
Ευχαριστούμε την διεύθυνση του ξενοδοχείου για την υποστήριξη στο έργο μας.
Υ.Γ. Να ζήσουν όσοι και όσες γιορτάζουν σήμερα ημέρα των ερωτευμένων, αφού είναι του Αγίου Βαλεντίνου!!!
ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ: 
20:15′ Έναρξη της αναμέτρησης εδώ στο ΓΣΠ ΑΠΟΕΛ εναντίον ΑΕΚ Λάρνακας.  Στην σέντρα η φιλοξενούμενη ομάδα της ΑΕΚ που πήρε την εστία μπροστά από τη νότια κερκίδα. Καλή επιτυχία και στους δύο αποψινούς μονομάχους…

Ο Σαρφό (Νο.44) κάνει επίσημα ντεμπούτο στην αρχική ενδεκάδα με την φανέλα των γαλαζοκιτρίνων.

-3′ Φάουλ σε καλό σημείο για την ΑΕΚ, από αριστερά σαν κοντινό κόρνερ. Το κέρδισε ο Εγγλέζου απ’ τον Σόουζα.

-4′ Εκτέλεσε ο Λέδες, έδιωξε η άμυνα του ΑΠΟΕΛ μπάλα και κίνδυνο για το τέρμα του Σκουφέτ.

-7′ Πρώτη τελική στη αποψινή αναμέτρηση.  Σέντρα του Ροζάλες από δεξιά, κεφαλιά του Τρισκόφσκι, πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι δεν ανησυχεί ιδιαίτερα ο Ιταλός πορτιέρο του ΑΠΟΕΛ.

-11′ Επικίνδυνη σέντρα του Ντε Βινσέντι προς τον Κβιλιτάια, έδιωξε η άμυνα της ΑΕΚ πριν γίνει επικίνδυνος ο Γεωργιανός επιθετικός του ΑΠΟΕΛ.

Με συμπληρωμένα 15 λεπτά παιχνιδιού εδώ στο στάδιο ΓΣΠ βλέπουμε παιχνίδι κέντρου κυρίως με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να διασπάσουν τις καλές αμυντικές διατάξεις των αντιπάλων τους ένθεν και ένθεν…

-16′ Πρώτη τελική και για τον ΑΠΟΕΛ. Ο Πέδρο εκτέλεσε πλασαριστά φάουλ από αριστερά, ο Κβιλιτάια κινήθηκε στο πρώτο δοκάρι και έκανε την πισινή κεφαλιά, όμως ο Λεάλ ήταν σε ετοιμότητα και μπλόκαρε την μπάλα.

18′ Πρώτη κίτρινη κάρτα στον αγώνα την δέχεται ο Σόουζα για δυνατό φάουλ στον Μάμα (ορθή απόφαση).

21′ Κίτρινη και στον Εγγλέζου της ΑΕΚ για δυνατό φάουλ στον Πέδρο (ορθή κι αυτή).

24′ Κίτρινη και στον Βινίσιους για δυνατό φάουλ στον χώρο του κέντρου του γηπέδου.

Βλέπουμε ένα δυνατό παιχνίδι με εκατέρωθεν μάχες ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων. Ο διαιτητής Νεοκλέους ελέγχει μέχρι τώρα τον αγώνα που σε ορισμένες περιπτώσεις πάει να ξεφύγει από πλαίσιο του fair play…

ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΕΛΙΟΥ ΠΑΛΑΖΗ – 30 λεπτά ακριβώς εδώ στο ΓΣΠ στην λευκή ισοπαλία ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ…Αυτό που ξεχώρισα είναι η δύναμη ασφαλώς πάρα η τεχνική και οι πολλές τελικές προσπάθειες…

-28′ Απειλεί ξανά με κεφαλιά το ΑΠΟΕΛ. Σέντρα του Πέδρο από δεξιά, κεφαλιά του Καρώ, ο Λεάλ λέει όχι στους παίκτες του Αυγουστή.

35′ Δοκίμασε ξανά ο Νατέλ με ξερό δυνατό σουτ με το δεξί λίγο έξω απ’ την μεγάλη περιοχή, έπεσε και έδιωξε δύσκολα ο Λεάλ στην δεξιά του γωνία σε κόρνερ.

37′ Διακοπή στον αγώνα σε πέσιμο του Σόουζα στο τερέν μετά από σύγκρουση με αντίπαλο.

40΄Νέα κίτρινη για αντικανονικό παίξιμο στον Φαράζ της ΑΕΚ. 2-2 στις κάρτες οι δύο ομάδες.

42΄Κερδισμένο φάουλ σε καλό σημείο για τους γηπεδούχους…σε απόσταση 35 μέτρων από την εστία της ΑΕΚ. Δεν διστάζει ο Νατέλ να δοκιμάσει το πόδι του ο Λεάλ φωνάζει εκκωφαντικά όχι και πάλι….Το 0-0 παραμένει…Κόρνερ για τον ΑΠΟΕΛ από δεξιά.

43′ Νέα μεγάλη ευκαιρία για το ΑΠΟΕΛ! Απ’ την εκτέλεση κόρνερ του Ντε Βινσέντι, ο Λεάλ δεν έδιωξε σωστά, η μπάλα έφτασε στον Σόουζα που έκανε το πλασέ αλλά ο Τόμοβιτς σαν απομηχανής θεός έδιωξε προ της γραμμής την μπάλα….

2 λεπτά ο επιπρόσθετος χρόνος των καθυστερήσεων σύμφωνα με την υπόδειξει του 4ου διαιτητή κυρίου Δημήτρη Κουμή.

-45+1′ Στο έδαφος ο Κβιλιτάια σε μαρκάρισμα του Τόμοβιτς εντός μεγάλης περιοχής. Δείχνει να συνεχιστεί ο αγώνας ο ρεφ Νεοκλέους, τον κάλεσε για on field review ο VARίστας Fernandes Ferreira Vitor Jorge..

45+4 Μετά που είδε το βίντεο της επίμαχης φάσης στο VAR ο Νεοκλέους υπέδειξε την άσπρη βούλα. Ο Κβιλιτάια εκτελεί και δίνει το προβάδισμα στον ΑΠΟΕΛ. 1-0 εν μέσω κοκορομαχιών από τους παίκτες των δύο ομάδων μετά το γκολ των γαλαζοκιτρίνων…

ΤΕΛΟΣ Α ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ. 1-0 ΤΟ ΣΚΟΡ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΕΛ. Μαζί και πάλι σε 15 περίπου λεπτά φίλοι και φίλες της WWW.SPORTIVE24.COM 

Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ:

Χωρίς αλλαγή οι δύο προπονητές αρχίζουν το δεύτερο ημίχρονο.

Για να δούμε εάν θα δούμε καλύτερα θέαμα και γκολ στην επανάληψη!!

51′ Μελέ στην μικρή περιοχή της ΑΕΚ ο Βινίσιους κάνει την προβολή προ κενής εστίας όμως κόβει ο Μιλίτσεβιτς την μπάλα αποσωβόντας δεύτερη παραβίαση της εστιας των κιτρινοπράσινων.

53′ Κίτρινη κάρτα στον αρχηγό του ΑΠΟΕΛ Αργεντινό Τόμας Ντε Βινσέντι για τράβηγμα του Μάμα από την φανέλλα.

57′ Διπλή αλλαγή για την ομάδα της ΑΕΚ. Εντός οι Ρομό και Ακοράν Ρέγιες στις θέσεις των Μάμα και Φαράζ αντίστοιχα.

61′ Κίτρινη κάρτα και στον Ροζάλες (ορθή κι αυτή).

62′ Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΚ! Σέντρα του Ροζάλες, καρφωτή κεφαλιά του Ρομό από κοντά, εντυπωσιακά ο Σκουφέτ διώχνει την μπάλα.

Χαμήλωσαν όπως είναι άλλωστε λογικό οι εντάσεις στο παιχνίδι ελέω κούρασης των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων…Ο ΑΠΟΕΛ χρειάζεται φρεσκάρισμα φρονώ….

65΄Πρώτη αλλαγή τακτικής για τον ΑΠΟΕΛ. Ο Γεωργιανός Νταουσβίλι (Ν0.6) πέρνει την θέση του αρχηγού Ντε Βινσέντι που δίνει το περιβραχιόνιο στον Βινίσιους.

Νέα αλλαγή στο 66ο για την ομάδα της Λάρνακας. Ο Παναδέρο με τον αριθμό 25 στην θέση του Όμρι Άλνταμ (Νο.51).

71′ Καλή ευκαιρία καταγράφεται για την ομάδα της Λάρνακας. Ο Τρισκόφσκι έκανε το διαγώνιο σουτ προς το τέρμα του Σκουφέτ αλλά ο Νέναντ Τόμοβιτς που προωθήθηκε για να βοηθήσει δεν πρόλαβε να κάνει το πλασέ και να παραβιάσει την εστία των γαλαζοκιτρίνων.

75΄Τριπλή αλλαγή για τον ΑΠΟΕΛ. Εντός αγώνα οι Μάγκλιτσα, Οκριασβίλι και Θεοδώρου. Εκτός πέρασαν οι Κβιλιτάϊα, Σαρφό και Νατέλ.

77΄Πολύ καλή ευκαιρία κάνει φτερά για την ΑΕΚ για να φέρει το παιχνίδι στα ίσα. Γύρισμα του Παναδέρο από αριστερά, μόνος ο Ακοράν έκανε το αδύναμο πλασέ με το αριστερό αλλά έπεσε και μάζεψε εύκολα ο Σκουφέτ..

Μετράμε αντίστροφα για το φινάλε της αποψινής αναμέτρησης αφού συμπληρώσαμε αισίως 83 λεπτά παιχνιδιού με τον ρυθμό να παγώνει…

Δοκάρι για την ΑΕΚ στο 87ο λεπτό μετά το δυνατό ευθύβολο σούτ του Λέδεζ.

Τελευταία αλλαγή για τον ΑΠΟΕΛ. Ντογκαλά εκτός την θέση του πέρνει ο νεοφερμένος από την ΠΑΕΕΚ Ολλανδός Έσελινκ.

5 λεπτά ο χρόνος των καθυστερήσεων σύμφωνα με τον τέταρτο διαιτητή Κουμή.

Για να δούμε εαν ο ΑΠΟΕΛ κρατήσει αυτή την κομβικής σημασίας νίκη που θα τον ανεβάσει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 36 βαθμούς ισόβαθμο με την σημερινή του αντίπαλο ΑΕΚ Λάρνακας και να μπαίνει για τα καλά στο κυνήγι του Απόλλωνα και της πρώτης θέσης της βαθμολογίας….

Ντελίριο ενθουσιασμού από τους φίλους του ΑΠΟΕΛ στις εξέδρες του ΓΣΠ που αναμένουν το τριπλό σφύριγμα του Νικόλα Νεοκλέους για να πανηγυρίσουν την πιο σημαντική ίσως εφετινή νίκη της ομάδας τους….

ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΜΕ 36 ΒΑΘΜΟΥΣ!!!

Ευχαριστούμε τους χιλιάδες φίλους και φίλες της ιστοσελίδας μας για την προσοχή σας καθόλη την διάρκεια και του σημερινού αγώνα.

 

ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ:

ΑΠΟΕΛ: Σκουφέτ, Πέδρο, Καρώ, Βινίσιους, Ζαμπάλα, Σόουζα, Σαρφό, Ντε Βινσέντι, Ντονγκαλά, Νατέλ, Κβιλιτάια.

Πάγκος: Μιχαήλ, Νταουσβίλι, Εφραίμ, Μάγκλιτσα, Οκριασβίλι, Θεοδώρου, Έσελινκ, Γαβριήλ, Τσεμπάκ, Ντιαβαρά, Πολυκάρπου, Γουίλερ.

ΑΕΚ: Λεάλ, Ροzάλες, Εγγλέζου, Μιλίτσεβιτς, Τόμοβιτς, Λουΐς Γκουστάβο, Μάμας, Φαράζ, Εσπινόσα, Άλτμαν, Τρισκόφσκι.

Πάγκος: Τούμπας, Τάντι, Ακοράν, Ρόμο, Λαμπόικο, Γκονζάλεθ, Ολατούνζι, Αναστασίου, Χριστοφόρου, Παναδέρο, Μαρτής, Ναούμ.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σόουζα, Βινίσιους, Ντε Βινσέντι (ΑΠΟΕΛ) / Εγγλέζου, Φαράζ, Ροζάλες (ΑΕΚ)

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

Α’ Βοηθός Διαιτητής: Δημητριάδης Μάριος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Ανδρέου Π. Ανδρέας
4ος Διαιτητής: Κουμή Δημήτρης
VAR: Fernandes Ferreira Vitor Jorge
AVAR: Καλογήρου Μάριος
Παρατηρητής: Νικολαίδης Χρίστος

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΛΑΖΗΣ 

Share