ΑΠΟΕΛ-ΑΡΗΣ 4-2 ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Το εισιτήριο για τα προημιτελικά του κυπέλλου ψάχνει απόψε τον κάτοχό του….

Γαλαζοκίτρινοι της Λευκωσίας και πράσινοι της Λεμεσού ψάχνουν την πρόκριση στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης του Κυπέλλου Κόκα-Κόλα.  Χορηγός της διαδικτυακής μας μετάδοσης το παιδότοπος Bubble Kids Club στην Έγκωμη. 

Το live της αναμέτρησης ΕΔΩ: (Η ιστοσελίδα ανανεώνεται αυτόματα οπόταν δεν χρειάζεται refresh)!!! 

-Πρώτο σφύριγμα στη σέντρα η ομάδα της Ελαφράς Ταξιαρχίας.  Διαιτητής ο διεθνής ρεφ Σιμόν Μαρτσίνιακ που, θυμίζουμε, πρόσφατα σφύριξε τον τελικό του Μουντιάλ στο Κατάρ.

-3′ Πρώτη τελική με συρτό, διαγώνιο σουτ του Στεπίνσκι, έτοιμος ο Μπέλετς.

-7′ Πρώτη μεγάλη φάση στο παιχνίδι. Ο Μπένγκστον με πολύ ωραία ντρίμπλα ελευθερώθηκε και έκανε το σουτ, ο Μπέλετς έπεσε στην γωνία και έδιωξε σε κόρνερ.

-14′ Tεράστια διπλή φάση ο Άρης. Πρώτα ο Μπένγκστον με κεφαλιά από κοντά, ο Μπέλετς έπεσε και είπε ΟΧΙ κάνοντας την απόκρουση και στην συνέχεια της φάσης σουτ του Στρούσκι, σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του ΑΠΟΕΛ.

-18′ ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΛ 0-1 για την Ελαφρά Ταξιαρχία που παίζει με πολύ έξυπνη τακτική απόψε. Σε οργανωμένη αντεπίθεση ο Άρης, ο Γκομίς στο κέντρο του γηπέδου έδωσε πάσα λοκούμι στον Στεπίνσκι ο οποίος επιτέθηκε κατά μέτωπο, πάτησε περιοχή και πλάσαρε εύστοχα τον Μπέλετς που αυτή την φορά δεν μπόρεσε να αντιδράσει. Προβάδισμα για την ομάδα της Λεμεσού και ψυχρολουσία στο ΓΣΠ για τους οπαδους του ΑΠΟΕΛ. Πανηγύρια στο βόρειο πέταλο για τους 200 οπαδούς του Άρη. 

22′ Σουτ του Μπαμπίκα, μάζεψε ο Μπέλετς σταθερά την μπάλα.

26′ Απίστευτη ευκαιρία ο Άρης! Ο Ντβάλι έκανε τραγικό λάθος, ο Μπαμπίκα κέρδισε, στο τετ-α-τετ με τον Μπέλετς ο Σλοβένος απέκρουσε ασταθώς, ο Γκαμπονέζος κέρδισε ξανά και εξ επαφής “σημάδεψε” το δοκάρι του ΑΠΟΕΛ..

27′ Τιμωρεί τον Άρη ο ΑΠΟΕΛ στην επόμενη του επιθετική προσπάθεια. Ο Σούσιτς από δεξιά έκανε το γέμισμα, ο Κβιλιτάια ελευθερώθηκε από το μαρκάρισμα του Μπρόρσον και με προβολή από πολύ κοντά ισοφάρισε. Υπήρξαν διαμαρτυρίες για επιθετικό φάουλ του Γεωργιανού επιθετικού όμως ο Πολωνός ρεφ έδειξε την σέντρα. 

-30′ Μεγάλη ευκαιρία το ΑΠΟΕΛ για την ολική ανατροπή μέσα σε ένα τρίλεπτο, μόλις έξω το πλασέ του Ντάλσιο που απόψε είναι αρκετά κινητικός μέχρι τώρα.

37′ ΓΚΟΟΟΟΛ 2-1 ανατροπή του σκορ. Ο ΑΠΟΕΛ γυρίζει το ματς, σκόρερ και πάλι ο δαιμόνιος απόψε Κβιλιτάια που από αριστερά πάτησε περιοχή και με υποδειγματικό πλασέ νίκησε τον κήπερ Βάνα. 

-Κίτρινη στον σκόρερ του ΑΠΟΕΛ που έβγαλε τη φανέλα στον πανηγυρισμό.

-39′ ΓΚΟΛ 3-1! Σπουδαία παιχνίδι αποθέωση του επιθετικού ποδοσφαίρου βλέπουμε ένθεν και ένθεν εδώ στο ΓΣΠ.

Σκόρερ αυτή την φορά για τους γαλαζοκίτρινους ο Ντάλσιο που πήρε την ασίστ από τον Κβιλιτάϊα. Η αντίδραση του ΑΠΟΕΛ μετά το γκολ που δέχθηκε στο πρώτο 20λεπτο δείχνει από τι μέταλλο είναι φτιαγμένη αυτή η ομάδα και ότι γιγαντώνεται στα δύσκολα!!!

Καθυστερήσεις πρώτου ημιχρόνου 2 λεπτά σύμφωνα με τον Μενέλαο Αντωνίου (4ος ρεφ).

ΤΕΛΟΣ Α ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ. Μεγάλο προβάδισμα του ΑΠΟΕΛ τα δύο γκολ διαφορά…

B’ HMIXΡONO:

-Τριπλή αλλαγή ο Σπιλέφσκι με την επανέναρξη. Πηλέας, Μαγιαμπέλα, Κακόριν αντί Καζού, Μπένγκτσον, Γκομίς αντίστοιχα.

Με αυτά και μ’ αυτά και με συμπληρωμένα 56 λεπτά αγώνα δεν είδαμε καμία αξιόλογη φάση στην επανάληψη. Ο ΑΠΟΕΛ προσπαθεί να παγώσει τον ρυθμό έχοντας μαξιλαράκι 2 τερμάτων και στον αντίποδα ο Άρης προσπαθεί με την σειρά του να μειώσει στο σκορ χωρίς όμως να μπορεί για την ώρα να απειλήσει την οργανωμένη μεσοαμυντική διάταξη του ΑΠΟΕΛ.

57′ Τέταρτη αλλαγή για την ομάδα του Άρη. Μέσα ο Μπράουν στην θέση του Στρούσκι.

-61′ Αδύνατο σουτ του Ζόκε, εύκολη υπόθεση για τον σταθερό και απόψε Βιντ Μπέλετς.

67′ Τριπλή αλλαγή για τον Σέρβο κόουτς των γαλαζοκιτρίνων Μιλόγιεβιτς. Ρίχνει στην μάχη τους ξεκούραστους Εφραίμ, Μάριο Ηλία και Ντονγκαλά και αποσύρει τους Δώνη, Μαρκίνιος και τον σκόρερ των δύο τερμάτων και ιδιαίτερα διακριθέντα απόψε Κβιλιτάϊα.

Πλέον αναμένω αρκετή σκοπιμότητα αφού ο ΑΠΟΕΛ είναι κοντά στην πρόκριση αλλά στο ποδόσφαιρο ποτέ μην πεις ποτέ!!

72′ Τελευταία κίνηση από τον πάγκο για τον Αλεξέϊ Σπίλέφσκι. Ρίχνει στον αγώνα τον Πακέ (Νο.22) στην θέση του Μπαμπίκα.

75′ Κίτρινη στον Μπρόρσον για φάουλ στον Ηλία.

82′ Ο Εφραίμ με σουτ από κοντά δίνει διαστάσεις θριάμβου στην διαφαινόμενη νίκη-πρόκριση του ΑΠΟΕΛ επί του Άρη με 4-1 αφού είναι πολύ αποτελεσματικός επιθετικά και δείχνει να διεκδικεί και τους δύο στόχους που έθεσε ευθής εξαρχής η διοίκηση της ποδοσφαιρικής εταιρείας.

84′ Δοκάρι για τον Άρη με δυνατό βολέ του Μπράουν από το αρκετά μακρινή απόσταση.

Οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ ζητοκραυγάζουν και έχουν κάθε λόγο να το κάνουν βλέποντας την ομάδα τους απόψε να είναι χάρμα οφθαλμών!!! 

89′ Τελευταία αλλαγή στην θέση του Φεράρι εισέρχεται ο Χρήστος Γουήλερ.

Ο ΑΠΟΕΛ είναι στους “8” της διοργάνωσης εκεί όπου εξασφάλισαν θέση ήδη ο Ολυμπιακός, η Ομόνοια, η Νέα Σαλαμίνα, η ΑΕΛ, η Δόξα Κατωκοπιάς και η Πάφος FC, ενώ αύριο θα γίνει ο αγώνας Ανόρθωση – ΕΝΠ από τον οποίο θα προκύψει η τελευταία ομάδα που θα πάρει την πρόκριση και θα συμπληρώσει και την οκτάδα…

Τρία λεπτά ο έξτρα χρόνος των καθυστερήσεων.

Ο προπονητής και αναμορφωτής του ΑΠΟΕΛ Βλάνταν Μιλόγεβιτς ακούει ρυθμικά το όνομα του από τους πορτοκαλί.

Ο Άρης μειώνει σε 4-2 στο 90+1 με θαυμάσιο σουτ (φωτοβολίδα) του Μποάκιε (Νο.6) από πολύ μακρινή απόσταση. Ήταν το γκολ της τιμής για την Ελαφρά ταξιαρχία αφού αποκλείστηκε από τον θεσμό του Κυπέλλου.

ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΔΩ ΣΤΟ ΓΣΠ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ SPORTIVE24.COM

ΑΠΟΕΛ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ-ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ 4-2 ΚΑΙ ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΙΚΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΑΛΑΖΟΚΙΤΡΙΝΗ ΑΡΜΑΔΑ!!! 

 

Υ.Γ. Ευχαριστούμε για την προσοχή σας καθόλη την διάρκεια του αγώνα. Η εμπιστοσύνη σας μας δυναμώνει συνεχώς!!!

 

ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ:

ΑΠΟΕΛ (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Mπέλετς, Φεράρι, Κρέσπο, Ντβάλι, Σούσιτς, Νταουσβίλι, Σαρφό, Ντάλσιο, Μαρκίνιος, Δώνης, Κβιλιτάια.
Άρης (Αλεξέι Σπιλέφσκι): Bάνα, Μποακί, Καζού, Μπένγκτσον, Στεπίνσκι, Γκομίς, Στρούσκι, Μουσούντα, Βρόρσον, Ζόκε, Μπαμπίκα.
Σκόρερ:
Κίτρινες: Κβιλιτάϊα (ΑΠΟΕΛ)  / Στεπίνσκι, Μπρόρσον  (ΑΡΗΣ)
Αποβολές:
Γήπεδο: Γ.Σ.Π.
Διαιτητής: Σιμόν Μαρτσίνιακ
Α’ βοηθός διαιτητής: Μιχάλης Σωτηρίου
Β’ βοηθός διαιτητής: Παύλος Γεωργίου
4ος διαιτητής: Μενέλαος Αντωνίου
VAR: Τόμας Κβιατκόβσκι
AVAR: Ιωάννης Χριστοδούλου
Παρατηρητής διαιτησίας: Μάριος Τσαγγάρης

 

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΛΑΖΗΣ

Share