ΑΠΟΕΛ-ΑΚΡΙΤΑΣ ΧΛΩΡΑΚΑΣ 2-0 ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

20η αγωνιστική  του Παγκυπρίου πρωταθλήματος και ο ΑΠΟΕΛ φιλοξενεί τον ουραγό στην βαθμολογία Ακρίτα Χλώρακας στο ΓΣΠ μπροστά στο υποστηρικτικό κοινό του.

Το αφεντικό της ομάδας Βλάνταν Μιλόγεβιτς παρατάσσει την ομάδα του με 3 αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα σε σχέση με τον νικηφόρο αγώνα εναντίον του Άρη για τον θεσμό του Κυπέλλου που έγινε μεσοβδόμαδα.

Πιο συγκεκριμένα ο Σέρβος τεχνικός δίνει φανέλα βασικού στους Καρό, Γουήλερ και Ντονγκαλά στις θέσεις των Φεράρι, Κρέσπο και Δώνη.

Στόχος για τους γαλαζοκίτρινους οι τρείς βαθμοί της νίκης για να πάει να κτυπήσει ρέστα το Σάββατο 28/1 στην Arena απέναντι στην πρωτοπόρο ΑΕΚ Λάρνακας.

Το live της αναμέτρησης ΕΔΩ:

— Διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης ο κύριος Μάριος Αντωνίου. Στο VAR o κύριος Δημήτρης Σολωμού.

17:00 Στη σέντρα η φιλοξενούμενη ομάδα της Χλώρακας. Ο Ακρίτας πήρε την νότια εστία μπροστά από τους πορτοκαλί.

-3′ ΔΟΚΑΡΙ ο Κβιλιτάια με κεφαλιά μετά την εκτέλεση κόρνερ του Σαρφό και ο Ντάλσιο σε δεύτερο χρόνο από ιδανική θέση πλάσαρε ψηλά! Η πρώτη καταγεγραμμένη μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα του Μιλόγεβιτς είναι γεγονός.

Μόλις άναψαν και οι προβολείς εδώ στο στάδιον ΓΣΠ…

Ο ΑΠΟΕΛ φαίνεται να ελέγχει τον ρυθμό του αγώνα και προσπαθεί να πετύχει ένα γρήγορο γκολ.

Με αυτά και μ’ αυτά το σκηνικό στο ΓΣΠ είναι ο ΑΠΟΕΛ προσπαθεί με κάθε τρόπο να επιτεθεί είτε κάθετα είτε από τα “φτερά” ενώ στην αντίπερα όχθη ο Ακρίτας παίζει με άμυνα ζώνης και ξαφνικές αντεπιθέσεις για να δημιουργήσει ρήγματα στο τέρμα του Βιντ Μπέλετς.Κίτρινη ΚάρταΠρώτη κίτρινη κάρτα στον αγώνα την βλέπει στο 32ο λεπτό για δυνατό φάουλ ο αρχηγός των πρασίνων της Χλώρακας Άμπραχαμ Γκονζάλεζ..

@Σε σχέση με τον αγώνα Κυπέλλου ΑΠΟΕΛ-Άρης που δεν σταματούσε συνέχεια ο αγώνας εδώ έχουμε πολύ λίγο χρόνο παιχνιδιού αφού σχεδόν σε κάθε φάση έχουμε παίκτη στο έδαφος με αποτέλεσμα το θέαμα να απουσιάζει και δικαίως ο κόσμος στις εξέδρες διαμαρτύρεται.

Σπατάλη του χρόνου και χωρίς τίποτα το αξιόλογο οδεύουμε αισίως προς το φινάλε του πρώτου 45λεπτου εδώ στο ΓΣΠ όπου κυριαρχεί η δύναμη και οι λανθασμένες μεταβιβάσεις….ολα στο ΜΗΔΕΝ!

37′ Επικίνδυνη κάθετη προς τον Αμντουσαλάμοφ από την άμυνα, ο Μπέλετς διάβασε έγκαιρα την φάση, βγήκε αρκετά μέτρα εκτός περιοχής και απομάκρυνε μπάλα και κίνδυνο.

Κίτρινη Κάρτα 45′ Κίτρινη κάρτα και στον Ιάσωνα Πική (Νο.73) για την νεοφώτιστη ομάδα του Ακρίτα Χλώρακας.

2 λεπτά ο επιπρόσθετος χρόνος των καθυστερήσεων σύμφωνα με τον τέταρτο ρεφ Ανδρέα Μ. Αργυρού.

0-0 ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ.

σχόλιο Στέλιου Παλαζή στην επανάληψη περιμένω προσωπικά να δούμε και καλύτερο θέαμα που θα αποζημιώσει τον κόσμο στις κερκίδες αλλά και γκολ!!! 

Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ:

50′  Κίτρινη Κάρτα  Νεα κίτρινη για παίκτη του Ακρίτα. Την δέχεται αδιαμαρτύρητα ο Ντραμέ για φάουλ στο ύψος του κόρνερ.

52′ Πρώτη κίνηση για τον τεχνικό των φιλοξενουμένων. Εντός αγώνα ο Λόπεζ (Νο.80) που πέρνει την θέση του Πική.

57′ Τριπλή αλλαγή για τον ΑΠΟΕΛ σε μια προσπάθεια της ομάδας του Μιλόγεβιτς να φτάσει άμεσα σε ένα γκολ! Εντός αγώνα ο νεοφερμένος Μπεν στη θέση του Ντάλσιο. Εντός και ο Εφραίμ στην θέση του Ντονγκαλά ενώ η τρίτη αλλαγή είναι ο Δώνης στην θέση του Μαρκίνιος που απόψε δεν έπιασε ψηλά στάνταρτ απόδοσης…

57‘ Το VAR κάλεσε τον διαιτητή στο on field review για να εξετάσει πιθανότητα πέναλτι υπέρ του ΑΠΟΕΛ. Σε γύρισμα με το τακουνάκι του Κβιλιτάια, ο VARίστας θεωρεί πως η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Εράσο (Νο.19).

58′ Δίνεται πέναλτι!

Goal  60′ ΓΚΟΟΟΟΟΛ για τον ΑΠΟΕΛ! Ο Κβιλιτάϊα εκτελεί εύστοχα την εσχάτη των ποινών και ανοίγει το σκορ για τον ΑΠΟΕΛ.

61‘ Κίτρινη στον Εράσο.

-63′ Μεγάλη ευκαιρία ο Κβιλιτάια να διπλασιάσει τα γκολ της ομάδας του σε ένα τρίλεπτο, λίγο έξω το κοντινό τελείωμα από διαγώνια θέση.

Goal  64′ ΓΚΟΟΟΟΟΛ 2-0! Ο Δώνης από δεξιά έκανε εξαιρετική ατομική προσπάθεια, πάτησε περιοχή και από κοντά με διαγώνιο βολέ νίκησε τον Περντρέου γράφοντας εν μέσω αποθέωσης το 2-0 για την ομάδα του. 

-Στο έδαφος αμέσως ο σκόρερ του ΑΠΟΕΛ που δείχνει να αντιμετωπίζει πρόβλημα. Μέσα το ιατρικό τιμ και διακοπή.

Νέα αλλαγή για την ομάδα του Μιλόγεβιτς. Εκτός ο Δώνης τον αντικαθιστά ο Γιάννης Σατσιάς (Νο.18). Αυτή είναι η τέταρτη αλλαγή για τον ΑΠΟΕΛ.

-72′ Διπλή αλλαγή ο Ακράποβιτς. Ζουνίνιο-Κλεμέντε αντί Εράσο-Αμντουσαλάμοφ.

75′ Πλασέ του Εφραίμ από διαγώνια αριστερά, εύκολα ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων.

Κίτρινη Κάρτα  -77′ Κίτρινη στον Γουήλερ για φάουλ στον Λόπεζ.

84′ Εντός αγώνα (τελευταία αλλαγή) ο Μάριος Ηλία στην θέση του Γκεόργκι Κβιλιτάϊα.

89′ Σουτ του Εφραίμ μέσα από την περιοχή η μπάλα κτυπά στο οριζόντιο δοκάρι του Ακρίτα και χάνεται η ευκαιρία για τον ΑΠΟΕΛ να πετύχει και 3 γκολ.

5 λεπτά ο χρόνος των καθυστερήσεων σύμφωνα με την υπόδειξη του τέταρτου διαιτητή.

Ο ΑΠΟΕΛ πετυγχαίνει την 14η εφετινή του νίκη και ανεβαίνει εκ νέου στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας (46 βαθμούς) και στο -1 από την πρωτοπόρο ΑΕΚ Λάρνακας με την οποίαν θα διασταυρώσει τα ξίφη του το Σάββατο 28/1 στη Λάρνακα σε γκραν γκινιόλ αναμέτρηση τριπλής παραλλαγής! Ο Ακρίτας Χλώρακας πάλεψε όσο μπορούσε τον αγώνα έχασε δίκαια και παρέμεινε στον πυθμένα της βαθμολογίας με 11 βαθμούς στο ενεργητικό του.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟΥΣ ΚΑΘΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΑΓΩΝΑ.

Καλό βράδυ Κυριακής σε όλους & όλες!!!

 

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ: 

ΑΠΟΕΛ (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Μπέλετς, Γουήλερ, Καρό, Ντβάλι, Μαρκίνιος, Σούσιτς, Νταουσβίλι, Ντάλσιο, Σαρφό, Εντογκαλά, Κβιλιτάια.

-Στον πάγκο: Χριστοδούλου (Τ), Κουπεπίδης (Τ), Φεράρι, Εφραίμ, Τσεμπάκ, Κρέσπο, Σατσιάς, Ηλία, Θεοδώρου, Μπεν, Μορέιρα, Δώνης.

Ακρίτας (Μπρούνο Ακράποβιτς): Περντρέου, Πογκέν, Κόρατς, Ντραμέ, Κονέ, Άμπραχαμ, Αμντουσαλάμοφ, Εράσο, Μεντίμορετς, Γαβριήλ, Πικής.

-Στον πάγκο: Καστεγιάνι (Τ), Ονόντι (Τ), Φοφανά, Αραούχο, Ντουμπόφ, Δημοσθένους, Κλεμέντε, Σαραβάνια, Καραγιάννης, Ραμίρεζ, Λόπεζ.

Σκόρερ:
Κίτρινες:  Γουήλερ, Καρώ (ΑΠΟΕΛ)    / ‘Αμπραχαμ, Πική, Ντραμέ, Εράσο.
Κόκκινες:
Στάδιο: Γ.Σ.Π.
Διαιτητής: Μάριος Αντωνίου
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Πέτρος Πέτρου
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Λάμπρος Λάμπρου
4ος Διαιτητής: Ανδρέας Μ. Αργυρού
VAR: Δημήτρης Σολωμού
AVAR: Μάριος Δημητριάδης
Παρατηρητής: Μιχάλης Ιωάννου

 

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΛΑΖΗΣ 

Share