ΟΜΟΝΟΙΑ-ΑΠΟΕΛ 2-1 ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

 

Το ελ κλάσικο του κυπριακού πρωταθλήματος, το ντέρμπι πρασίνων και γαλαζοκιτρίνων της Λευκωσίας νωρίς νωρίς στον εφετινό μαραθώνιο.

Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο ΓΣΠ (21:00), στο παιχνίδι με το οποίο πέφτει και η αυλαία της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Και οι δύο ομάδες θέλουν  για τους δικούς τους λόγους τη νίκη για σκοπούς βαθμολογικούς, γοήτρου και σίγουρα ψυχολογίας.

Η ιστοσελίδα μας WWW.SPORTIVE24.COM θα σας ενημερώνει συνεχώς με την ροή μας για την εξέλιξη της αναμέτρησης που είναι μια προσφορά της φαρμακευτικής εταιρείας/ομίλου REMEDICA. 

Ελπίζουμε να κυλύσουν όλα ομαλά τόσο εντός γηπέδου από τους πρωταγωνιστές όσο και στις εξέδρες από τους φιλάθλους των δύο μονομάχων!

Στην διαδικτυακή μετάδοση όπως πάντα τα τελευταία 20 έτη και βάλε ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΛΑΖΗΣ!

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ : 

Ομόνοια (Σωφρόνης Αυγουστή): Φαμπιάνο, Μάθιους, Σιπριάνο, Σεμέδο, Κακουλλής (76′ Ανσαριφάρ), Μπασιρού (κοκκινη), Σίμιτς, Λανγκ, Κούσουλος (Α), Μίλετιτς, Μπέζους (23′ Χαραλάμπους).
ΑΠΟΕΛ (Ρικάρντο Σα Πίντο): Μπέλετς, Πέτροβιτς (42′ Κβιλιτάϊα), Ντβάλι, Ζεφτέ (57′ Μαρκίνιος), Εφραίμ (46′ Φαουάζ) (Α), Τσεμπάκ, Σούσιτς, Ντάλσιο, Τομανέ, Σαρφό, Ντογκαλά.
Σκόρερ:
Κίτρινες:  Σίμιτς, Κούσουλος, Χαραλάμπους (Ομόνοια)     /  Πέτροβιτς, Ζέφτε, Ντάλσιο, Φαουάζ, Τσιεπάκ, Κβιλιτάια, Μαρκίνιος (ΑΠΟΕΛ)
Αποβολές: Μπασιρού, Σίμιτς (Ομόνοια)  / Ντάλσιο, Τσεμπάκ (ΑΠΟΕΛ) δεύτερη κίτρινη
Στάδιον: Γ.Σ.Π
Διαιτητής: Gianluca Aureliano.
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Νίκος Εγγλέζου.
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Γιώργος Χαραλάμπους.
4ος Διαιτητής: Μενέλαος Αντωνίου.
VAR: Francesco Fourneau.
AVAR: Μιχάλης Σωτηρίου.
Παρατηρητής: Μιχάλης Ιωάννου.

ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ : 

21:00 Σέντρα στην αναμέτρηση των αιωνίων Ομόνοιας και ΑΠΟΕΛ.

5′ Κερδίζει πέναλτι ο ΑΠΟΕΛ σε ανατροπή του Τομανέ από το Φαμπιάνο (σωστή η απόφαση του κυρίου Aureliano από την επαναληπτική προβολή).
6′ Χάνει το πέναλτι και την μοναδική ευκαιρία να βάλει τον ΑΠΟΕΛ σε θέση οδηγού νωρίς ο Εφραίμ ο οποίος ανέλαβε την εκτέλεση και έστειλε την μπάλα έξω….

12′ Ανοίγει το σκορ η Ομόνοια. Ο Μπέζους μετά από έξυπνη κομπίνα έδωσε στον εφορμούντα Κακουλλή ο οποίος με ωραίο τελείωμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μπέλετς που δεν μπόρεσε να αντιδράσει. 1-0 για τους πράσινους. 

15′ Κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία στον Ιταλό ρεφ δέχθηκε ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ Ρικάρντο Σα Πίντο. Του έγιναν έντονες παρατηρήσεις από τον ξένο ρεφ για να μην τον αποβάλει για τον τρόπο που διαμαρτυρόταν. Κίτρινη κάρτα και στον προπονητή της Ομόνοιας Αυγουστή επίσης για διαμαρτυρίες.

23′ Ο Ιταλός ρεφ αποβάλει με απευθείας κόκκινη κάρτα τον Μπασιρού (Νο.19) για δυνατό φάουλ (πάτημα με την τάπα) εκτός φάσης πάνω στον Σαρφό.

Με δέκα παίκτες η Ομόνοια και αμέσως αποκτά αριθμητικό πλεονέκτημα ο ΑΠΟΕΛ για το υπόλοιπο του αγώνα.

27′ Αλλαγή (τακτικής) για τους πράσινους με τον Χαραλάμπους (Νο.76) να πέρνει την θέση του Μπέζους (Νο.90).

32′ Ευκαιρία για τον ΑΠΟΕΛ. Ωραία κίνηση και γύρισμα του Ζέφτε, ο Ντάλσιο έκανε το πλασέ, αλλά η μπάλα κόντραρε στον Μίλετιτς και έφυγε κόρνερ.
38′ ΓΚΟΛ. 2-0. Πετυχαίνει δεύτερο γκολ η Ομόνοια. Γύρισμα του Κακουλλή από αριστερά και σαν σίφουνας ο Σίμιτς ήρθε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυατων γαλαζοκιτρίνων….Γερό προβάδισμα για το τριφύλλι. 

44′ ΓΚΟΛ. 2-1. Μειώνει ο ΑΠΟΕΛ με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Γιώργου Εφραίμ. 

8 λεπτά ο χρόνος των καθυστερήσεων σύμφωνα με την υπόδειξη του 4ου διαιτητή κυρίου Μενέλαου Αντωνίου.

45+ Δεύτερη κίτρινη και κόκκινη για χέρι του Ντάλσιο σε υποσχόμενη αντεπίθεση της Ομόνοιας (αψυχολόγητη εντελώς ενέργεια από τον ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ εδώ που τιμωρά την ίδια του την ομάδα).

ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ ΕΔΩ ΣΤΟ ΓΣΠ με το μενού του πρώτου μέρους να τα περιλαμβάνει ΟΛΑ! 3 τέρματα κίτρινες, ένταση, αποβολές 2 μια από κάθε ομάδα και μπόλικο σασπένς στις κερκίδες…..

Μαζί σας και πάλι σε 15 περίπου λεπτά!

Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: 

46΄ Στην σέντρα η τυπικά φιλοξενούμενη ομάδα του ΑΠΟΕΛ.

Μια αλλαγή έκανε κατά την διάρκεια της ανάπαυλας ο Πορτογάλος τεχνικός του ΑΠΟΕΛ Σα Πίντο που απέσυρε τον αρχηγό Εφραίμ την θέση του οποίου πήρε με το Νο.8 ο Φαουάζ.

54′ Καλή στιγμή για την Ομόνοια. Συρτή σέντρα του Σίμιτς από δεξιά αλλά ο Σεμέδο δεν πρόλαβε να κάνει την πλάσα στο ανυπεράσπιστο τέρμα του ΑΠΟΕΛ.

62′ Δεύτερη κίτρινη (αποβολή) για τον Τσεμπάκ (για δυνατό φάουλ σε αντίπαλο)….Με 9 ποδοσφαιριστές ο ΑΠΟΕΛ αριθμητικό πλεονέκτημα για το τριφύλλι που θα πιέσει να σκοράρει και τρίτο τέρμα όπως είναι φυσικό.

64 Απειλεί η Ομόνοια. Το πλασέ του Κούσουλου απέκρουσε ο Μπέλετς δύσκολα.

68‘ Μένει και η Ομόνοια με 9 ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Σίμιτς για αγκωνιά στον Μαρκίνιος (σωστή κι αυτή η απόφαση του διαιτητή).

74 Φάουλ του Σαρφό, κεφαλιά του Κβιλιτάια έξω η μπάλα, δεν ανησυχεί ιδιαίτερα ο Φαμπιάνο.

76′ Εξω ο Κακουλλή εντός αγώνα ο Καρίμ Ανσαριφάρ.

78′ Διπλή αλλαγή για τον ΑΠΟΕΛ. Εντός αγώνα οι Φετφατζίδης και Θεοδώρου στις θέσεις των Τομανέ και Ντογκαλά αντίστοιχα.

80′ Καλή ευκαιρία με σουτ του Ελλαδίτη Φετφατζίδη να μην βρίσκει στόχο για τον ΑΠΟΕΛ. Οι παίκτες των δύο ομάδων φαίνεται να μένουν από δυνάμεις μιας και αγωνίζονται με -2 παίκτες και οι πράσινοι και οι γαλαζοκίτρινοι.

87′ Δυνατό σουτ φωτοβολίδα του Σούσιτς εντυπωσιακή απόκρουση του Φαμπιάνο που διώχνει ενστικτωδώς σε κόρνερ.

Ο διαιτητής πρέπει να βάλει 10 λεπτά τουλάχιστον για καθυστερήσεις με το χρόνο που παίκτηκε ποδόσφαιρο στο δεύτερο μέρος.

Όπερ και εγένετο….Το πέτυχα διάνα λες και με άκουσε ο 4ος ρεφ Μενέλαος Αντωνίου που υπέδειξε 10 λεπτά καθυστερήσεις στην αναμέτρηση!!!

Τέλος της αναμέτρησης εδώ στο ΓΣΠ με ένα διαιτητή που έκλεψε την παράσταση και τίναξε το παιχνίδι στον αέρα….

Προβλέπω ραγδαίες εξελίξεις στο στρατόπεδο του ΑΠΟΕΛ με τον προπονητή Ρικάρντο Σα Πίντο να φεύγει κατά την άποψη μου…Θα πληρώσει την νύφη από τις συνεχόμενες κακές εμφανίσεις της ομάδας…

Ευχαριστώ για την προσοχή σας καθόλη την διάρκεια και του αποψινού αγώνα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Θεατές: 13.369 εισιτήρια

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΛΑΖΗΣ 

Share