ΑΠΟΕΛ-ΚΙΖΙΛΖΑΡ 1-0 ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΡ

ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΗΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟΝ Γ.Σ.Π. ΟΠΟΥ ΣΕ 15 ΛΕΠΤΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΠΟΕΛ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ FC KYZYLZHAR PETROPAVLOVSK TOY KAZAΚΣΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟ ΓΥΡΟ ΤΟΥ EUROPA CONFERENCE LEAGUE 2022-23.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΖΩΝΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΤΗΣ CABLENET KAI TO ΚΑΝΑΛΙ SPORTS 1 HD….
ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ WWW.SPORTIVE24.COM 
ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ: 

ΑΠΟΕΛ (Σωφρόνης Αυγουστή): Μπέλετς, Τσεμπάκ, Κρέσπο, Καρώ, Φεράρι, Εφραίμ, Νταουσβίλι, Σαρφό, Εντονγκαλά, Ντάλσιο, Μ. Ηλία.

Κιζιλζάρ (Αλί Αλίεφ): Λομπάντσεφ, Ταπάλοφ, Γκούρμαν, Καρσάκεβιτς, Μούζεκ, Μπούσμαν, Γιάκοβλεφ, Κονέ, Ντος Σάντος, Πόντιο, Λομπζανίντζε.

Γήπεδο: ΓΣΠ.

Σκόρερ:      

Κίτρινες:  Εφραίμ (ΑΠΟΕΛ) / Λομπάντσεφ, Μούζεκ (Κιζιλζάρ).

Κόκκινες:

Διαιτητής: Έρικ Λάμπχρετς (Βέλγιο).

Βοηθοί: Γιο ντε Φάιρντ – Ματάιας Χιλάερτ (Βέλγιο)

Τέταρτος: Γιάσπερ Φεργκούτ (Βέλγιο).

ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ!

20:00 Έναρξη του αγώνα στην σέντρα η ομάδα του ΑΠΟΕΛ.

5′ Μακρινό σουτ του Φεράρι ο οποίος βρήκε χώρο, η μπάλα πέρασε έξω.
8′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σαρφό από μακριά, δεν αιφνιδιάστηκε ο τερματοφύλακας της Κιζιλζάρ Λομπάντσεφ.
12′ O AΠΟΕΛ προσπαθεί να επιβάλει τον ρυθμό του, ελέγχει το παιχνίδι και προσπαθεί να βρεθεί με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή των Καζακστανών…που προσέχουν ιδιαίτερα τα νώτα τους πρωτίστως.

21′ Πρώτη κίτρινη κάρτα από τον Βέλγο ρεφ Έρικ Λάμπχρετς στον κήπερ της Κιζιλζάρ Λομπάντσεφ για σκόπιμη καθυστέρηση και κλώτσιμα της μπάλας μετά από κερδισμένο κόρνερ των γαλαζοκιτρίνων.

O AΠΟΕΛ έχει την κατοχή της μπάλας όμως πρέπει να γίνει πιο επικίνδυνος στο επιθετικό κομμάτι για να φτάσει σε ένα γκολ που θα δώσει έξτρα ώθηση στην ομάδα του Αυγουστή…

Στο μεταξύ ευχάριστα είναι τα νεα από το ARENA εκεί όπου η ΑΕΚ Λάρνακας φέρνει τούμπα το παιχνίδι με την Παρτίζαν αφού στο 70ο λεπτό με τον Μιλίτσεβιτς γράψει το 2-1 και πήρε κεφάλι στο σκορ….

27′ ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ με πανέμορφο ψηλοκρεμμαστό σουτ του Εφραίμ και πέρνει φωτιά το ΓΣΠ από τις ιαχές των ΑΠΟΕΛιστών που δίνουν (και) απόψε εντυπωσιακά το παρών τους!!!

-33′ Aψογος συνδυασμός ανάμεσα σε Εφραίμ και το νεοφερμένο Ντάλσιο, ο δεύτερος με τακουνάκι πήγε να βρει τον προωθημένο Μάριο Ηλία αλλά παρενέβη αμυντικός σαν απομηχανής θεός και έδιωξε μπάλα και κίνδυνο για τους φιλοξενούμενους.

-35′ Στο έδαφος ο Τσεμπάκ με ενοχλήσεις. Μέσα το ιατρικό τιμ των γαλαζοκιτρίνων.

2 λεπτά ο επιπρόσθετος χρόνος των καθυστερήσεων που υπέδειξε ο τέταρτος διαιτητής κύριος Jasper Vargoote εκ Βελγίου ορμώμενος…

Τριπλό σφύριγμα από τον διαιτητή της αναμέτρησης όπου είχε άψογη διαιτησία γενικώς κύριο Erik Lambrechts.

Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ:

51′  Άτυχη στιγμή για τον ΑΠΟΕΛ για να διπλασιάσει τα τέρματα του όταν ο Μάριος Ηλία κατάφερε να αποφύγει τον προσωπικό του αντίπαλο και με δυνατό βολέ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι των Καζάκων.

52′ Κίτρινη κάρτα στον Εφραίμ για επικίνδυνο μαρκάρισμα σε αντίπαλο από πίσω. 

59′ Αλλαγή προσώπων στο αρχικό σχήμα της Κιζιλζάρ εντός αγωνιστικού χώρου οι Murachev (Νο.3) και Kozlov (Νο.77)αντί των Yakovlev και Podio αντίστοιχα..

72′ Απαντά ο κόουτς του ΑΠΟΕΛ με διπλή κίνηση με το νέο μετεγγραφικό απόκτημα Λούκας Βιγιαφάνιες στην θέση του σκόρερ Εφραίμ.

Ο Μαρκίνιος (Νο.36) στην θέση του Γεωργιανού Νταουσβίλι. Φρεσκάρει την ομάδα του ο Σωφρόνης στην προσπάθεια να πετύχει κι άλλα γκολ για να βάλει και τις βάσεις πρόκρισης στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης.

75′ Ακόμα μια τελική για την κυπριακή ομάδα. Ο Φεράρι σέντραρε από αριστερά, ο δραστήριος Ντάλσιο υπό πίεση έξω την κεφαλιά.

Με αυτά και μ’ αυτά συμπληρώσαμε αισίως 80+ λεπτά εδώ στο ΓΣΠ με τον ΑΠΟΕΛ να έχει το υπέρ του προβάδισμα με 1-0 με το σουτ του Εφραίμ στο 27ο λεπτό….

83΄ Νέα αλλαγή διπλή για τον ΑΠΟΕΛ. Εντός οι Σταύρος Γεωργίου και Θεοδώρου στις θέσεις των των Ντάλσιο και Εντονγκαλά.

4 λεπτά ο επιπρόσθετος χρόνος των καθυστερήσεων σύμφωνα με τον τέταρτο διαιτητή.

Το 1-0 είναι μεν καλό σκορ αλλά δεν εξασφαλίζει τίποτα ενόψει της ρεβάνς της 11ης Αυγούστου στο μακρινό Καζακστάν…

Στενή μεν πολύτιμη νίκη για τον ΑΠΟΕΛ που θα πάει σε 7 μέρες στο Καζακστάν για να σκοράρει και να εξασφαλίσει το εισιτήριο της πρόκρισης στον επόμενο γύρο της νεοσύστατης διοργάνωσης της ΟΥΕΦΑ.

Μπόλικες ευχαριστίες για την προσοχή σας καθόλη την διάρκεια της αναμέτρησης.

Ευχαριστούμε και τον χορηγό μας την εταιρεία Sofroniou Electronics για την στήριξη στο δημοσιογραφικό μας λειτούργημα!!!

Καλό υπόλοιπο της βραδιάς σε όλους και όλες.

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΛΑΖΗΣ 

Share