ΙΣΧΥΡΟ ΓΡΑΝΑΖΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΜΗΧΑΝΗ….ΤΟΥ ΠΑΟ!!!

Μπορεί η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου (διαχρονικά) να μην είναι και η πιο ιδανική για εξέυρεση των κατάλληλων παικτών και δη που να μην είναι σε αδράνεια στα πρωταθλήματα τους….όμως ο Παναθηναϊκός με την σύμφωνη γνώμη του νέου του αφεντικού Φατίχ Τερίμ κτύπησε φλέβα χρυσού από το πάνω ράφι!!!!

Μετά τον αρχηγό της Εθνικής Ελλάδας Τάσο Μπακασέτα που έβαλε την τζίφρα του σε συμβόλαιο διάρκειας 3,5 χρόνων με το τριφύλλι….μια άλλη ηχηρή μεταγραφή πραγματοποίησε η πράσινη ΠΑΕ.  Πρόκειται για τον 29χρονο Σέρβο μέσο Νεμάνια Μαξίμοβιτς που ανήκει στην Ισπανική Χετάφε και έχει βάλει την υπογραφή του σε 3ετες συμβόλαιο με τον ΠΑΟ που θα αρχίσει την 1/7/24 όμως οι διοικούντες του Παναθηναϊκού μετά την επιθυμία του νέου προπονητή Τερίμ θέλουν από τώρα να εντάξουν στο ρόστερ τους τον έμπειρο πολυεργαλείο που λέγεται Μαξίμοβιτς.

Να τονίσουμε εδώ ότι ο Μαξίμοβιτς είναι βασικός στη Χετάφε, με 20 συμμετοχές στην Primera Division και συνολικό χρόνο 1.787 λεπτά και έχει σκοράρει δύο γκολ. Επίσης, ο 28χρονος χαφ έχει αγωνιστεί τρεις φορές στο Copa del Rey, αλλά με μόλις 187 λεπτά συνολικό χρόνο συμμετοχής.

Ο Παναθηναϊκός σε 19 αγώνες στην Stoiximan Super League έχει πάρει 44 βαθμούς και είναι ισόβαθμος με τον ΠΑΟΚ που είναι πρώτος λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων από το τριφύλλι.  Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής μέρας την Κυριακή στην Τούμπα.

 

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΛΑΖΗΣ 

 

Share